معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۳۹۹/۰۵/۳۰- ۰۷:۳۰ - مشاهده: ۱۶۷

اخبار اقتصادی اندونزی( نیمه دوم مرداد ماه 1399)

مهمترین اخبار و تحولات اقتصادی کشور اندونزی در نیمه دوم مرداد ماه 1399 که در رسانه‌های این کشور انتشار یافته است به شرح ذیل می‌باشد:

در یک نظر سنجی اندونزی دومین کشور مطمئن در جنوب شرقی آسیا در زمینه بازگشایی بخش گردشگری خود است

نتایج یک نظرسنجی اخیر نشان می دهد اندونزی دومین کشور مطمئن در جنوب شرقی آسیا در زمینه بازگشایی بخش گردشگری خود است. در این نظر سنجی 71 درصد از مردم اندونزی می‌گویند کشورشان به خوبی برای این کار آماده شده است. امتیاز اطمینان از سفر به اندونزی 65 از 100 شده است که بالاتر از میانگین جهانی(61) است. در این نظرسنجی اندونزی بعد از همسایه خود تایلند در جایگاه دوم قرار دارد.

 تداوم تلاش های اندونزی برای دستیابی به واکسن ویروس کووید - 19

از آنجا که اندونزی در تلاش است تا همه گیری ویروس COVID-19 را مهار کند، این کشور نیز مانند بسیاری دیگر از کشورها، تلاش های خود را در زمینه تولید واکسن انجام داده است. اندونزی به دنبال ایجاد دسترسی و دستیابی به واکسن‌های تولیدی احتمالی است و این کار را از طریق دیپلمات ها و شرکت های محلی خود انجام می دهد. اندونزی به دنبال همکاری با تولیدکننده‌هایی مانند Sinovac Biotech  از چین و شرکت Genexine  کره جنوبی و همچنین ائتلاف برای نوآوری‌های آمادگی در مقابل همه گیری (CEPI) (که تحت حمایت بیل گیتس است) می‌باشد.

سود حاصله شرکت Astra در نیمه اول سال 2020 ، 44 درصد کاهش داشته است

به دلیل تأثیرات اصلی این بیماری همه گیر بر صنعت خودرو و قیمت کالاها، شرکت PT Astra  International  که یکی از شرکت غول پیکر اندونزی است، از کاهش درآمد و سود خالص خود در نیمه اول سال 2020 خبر داده است. درآمد این شرکت تا 30 ژوئن امسال 23 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته و به 89.8 هزار میلیارد روپیه (6.19 میلیارد دلار) رسیده است. سود خالص آن شرکت نیز به استثناء درآمد حاصل از فروش سهام Bank Permata ، 44 درصد سقوط داشته و به 5.5 هزار میلیارد روپیه رسید.

وزیر صنعت اندونزی نسبت به رشد اقتصادی این کشور در سه ماهه سوم سال 2020 خوشبین است

وزیر صنعت اندونزی آقای Agus Gumiwang Kartasasmita  اظهار خوشبینی کرده است که اقتصاد این کشور در سه ماهه سوم سال 2020 با پیشرفت بخش تولید رشد کند. وی اضافه کرده است دولت مشوق های( بسته‌ها) مختلفی را برای دنیای کسب و کار آماده کرده است، آخرین  آن لغو حداقل هزینه برق برای صنعت بود. ما همچنین یک مشوق سرمایه کار ویژه بخصوص برای بخش صنعت آماده کرده ایم. 

شرکت Bio Farma فاز سوم تست بالینی واکسن COVID-19 را آغاز می‌کند

شرکت دولتی دارویی Bio Farma، که تولیدکننده واکسن است، مرحله سوم آزمایش بالینی را برای واکسن COVID-19 با مشارکت شرکت بیو دارویی مستقر در چین به نام Sinovac Biotech، از روز پنجشنبه 16 مرداد آغاز کرده است.

اندونزی می‌بایست سیاست های اقتصادی خود را ترمیم کند

کارشناسان امور اقتصادی در اندونزی معتقدند در صورتی که دولت این کشور اقدام به اصلاح و ترمیم سیاست های اقتصادی خود نکند، این کشور در سه ماهه سوم سال 2020 با وضعیت بدتری نسبت به سه ماهه دوم این سال روبرو می‌شود. صاحبنظران اعلام می نمایند که تنها راه نجات اقتصاد اندونزی از رکود افزایش مصرف در بازار داخلی این کشور است که این مهم بدون کمک های دولت فراهم نخواهد شد. گفتنی است اندونزی در سه ماهه دوم سال 2020 در حدود 5.32 درصد کوچک تر شده است. (سایت خبری کمپاس)

افزایش قیمت نفت خام اندونزی

تحولات مربوط به کرونا موجب افزایش قیمت نفت خام اندونزی شده است. بر اساس اخبار رسیده هر بشکه نفت خام اندونزی در ماه ژوئیه 2020 در حدود 40.64 دلار معامله شده است. این در حالی است که قیمت ماه گذشته نفت خام این کشور تنها 36.68 دلار بود. (سایت خبری OkeZone)

آزمایش بالینی واکسن کرونا از 11 اوت در اندونزی آغاز می‌شود

اندونزی از تاریخ 11 اوت مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن کرونا را در شهرهای باندونگ واقع در جاوه غربی آغاز خواهد نمود. با وجود اینکه قرار است این واکسن ساخت چین بر روی 1620 نفر آزمایش شود ولی تا به امروز تنها نیمی از این تعداد برای آزمایش بالینی واکسن کرونا در اندونزی داوطلب شده اند. (سایت خبری VOA Indonesia)

اندونزی نیروهای کار خود را به 13 کشور دنیا اعزام خواهد نمود

وزارت کار اندونزی اعلام نموده است که هزاران تن از نیروهای کار این کشور که در دوران شیوع کووید_19 به کشور بازگردانده شده اند و می‌توانند با تصمیم و هزینه شخصی خود به کشورهایی که در آنها مشغول فعالیت بوده اند بازگردند زیرا دولت اندونزی سیاستی برای جلوگیری از اعزام ایشان ندارد. این وزارتخانه همچنین از طی شدن مراحل اعزام بیش از 88 هزار کارگر اندونزیایی به 13 کشور دنیا توسط طرف های دخیل خبر داد. (سایت خبری BBC Persia)

گسترش صادرات روغن پالم اندونزی به بازارهای منطقه آسه آن

جوکو سوپریونو رئیس انجمن روغن پالم اندونزی اعلام کرد تولید کنندگان روغن پالم اندونزی با توجه به کاهش تقاضای بازارهای اصلی از جمله اتحادیه اروپا، گسترش بازار خود در منطقه آسه آن را آغاز نموده اند. وی افزود در این زمینه بازارهای ویتنام، کامبوج، میانمار و فیلیپین شناسایی شده اند. وی افزود ویتنام یکی از بازارهای جدید است که با توجه به رشد اقتصادی قابل توجه آن پتانسیل بالایی در این زمینه دارد و در حال حاضر سالانه 400 هزار تن روغن پالم از اندونزی به ویتنام صادر می‌شود.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما