هر کشور در اروپا چقدر برای بحران انرژی پرداخت خواهد کرد؟
اروپا در تلاش است تا وابستگی خود به انرژی پرخطر را کاهش دهد. قیمت گاز اروپا هشت برابر میانگین 10 ساله خود افزایش یافته است و کشورها سیاست هایی را برای محدود کردن تأثیر افزایش قیمت ها بر خانوارها و مشاغل ارائه میکنند. این امر از طریق یارانه، تنظیم قیمت عمده فروشی و سایر اقدامات انجام میشود. بودجه برای چنین طرح هایی تا ماه اوت به 276 میلیارد دلار رسید.
آلمان بیش از 60 میلیارد دلار برای مبارزه با افزایش قیمت انرژی، با اقداماتی از جمله 300 دلار یارانه یکباره انرژی، علاوه بر 147 میلیون دلار بودجه برای خانوادههای کم درآمد، هزینه میکند. با این حال، پیش بینی میشود که هزینههای انرژی در سال جاری 500 دلار دیگر برای خانوارها افزایش یابد.
در ایتالیا، مردم 200 دلار در ماه حمایت دریافت خواهند کرد. اقدامات اضافی مانند اعتبار برای صنایع انرژی بر، از جمله صندوق 800 میلیون دلاری برای بخش خودرو ارائه شد.
خانوارهای بریتانیا در زمستان ۴۷۷ دلار یارانه دریافت خواهند کرد تا هزینه برق خود را پوشش دهند.
هزینههای مربوط به بحران انرژی شامل شرکت هایی میشود که خدمات آب و برق ارائه می دهند.
شرکت آلمانی یونیپر 15 میلیارد دلار حمایت دریافت کرد و دولت 30 درصد از سهام این شرکت را به دست آورد. این یکی از بزرگترین برنامههای نجات در تاریخ این کشور است. پس از کمک مالی اولیه، یونیپر 4 میلیارد دلار اضافی برای تامین مالی درخواست کرد.
بزرگترین شرکت انرژی اتریش Wien Energie یک خط اعتباری 2 میلیارد یورویی دریافت کرد که قیمت برق افزایش یافت.
برای خنثی کردن تاثیر قیمت بالای گاز، رهبران اروپایی در حال بررسی سقف قیمتی برای واردات گاز روسیه و سقف موقت قیمت گاز مورد استفاده برای تولید برق هستند.
سقف قیمت برای انرژیهای تجدیدپذیر و هسته ای نیز پیشنهاد شده است.
منبع: https://money.bg/economics/kolko-shte-plati-vsyaka-darzhava-v-evropa-za-energiynata-kriza.html