معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۳۹۹/۱۱/۰۶- ۰۷:۳۰ - مشاهده: ۵۳۰

اهمیت برنج و جایگاه آن در صنعت کشاورزی اروگوئه

تولید و کشت برنج ازجمله فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی است که صدها هزار نفر در جهان از مصرف‌کنندگان این محصول بوده و در این حوزه کسب درآمد می‌کنند. بیش از 40 درصد جمعیت جهان برای تأمین 80 درصد رژیم غذایی خود به برنج وابسته‌اند. کشور اروگوئه به دلیل ویژگی‌های آب و هوایی و جغرافیایی خود، تولید برنج را به‌ عنوان یکی از فعالیت‌های اصلی سیستم تولید صنعتی حوزه کشاورزی، توسعه داده ‌است. در کشور اروگوئه تاکنون بیش از 10 هزار شغل به ‌طور مستقیم و غیرمستقیم در صنعت تولید برنج ایجادشده است.            اروگوئه به ‌عنوان یکی از صادرکنندگان اصلی برنج در منطقه آمریکای لاتین بوده و جایگاه هفتم بین صادرکنندگان جهانی را به خود اختصاص داده است. در حال حاضر بیش از 90 درصد از تولیدات برنج اروگوئه صادر می‌گردد. یکی از مقاصد عمده آن، کشور برزیل است. بر اساس اطلاعات منتشرشده سالانه حدود 200 میلیون دلار از محل صادرات  به کشور برزیل، عاید کشور اروگوئه می‌شود.

    صادرات برنج در کشور اروگوئه از دهه 80 به بعد تحت پوشش توافقنامه‌های تجاری با برزیل، افزایش یافت. برای سال های متوالی، برنج اصلی‌ترین محصول صادراتی این کشور بوده است. اما در دهه اخیر به دنبال افزایش تقاضا برای خرید سویا از اروگوئه، جایگاه خود به ‌عنوان اصلی‌ترین کالای سنتی را ازدست ‌داده است.

متن کامل این نوشتار حاوی بررسی صنعت برنج‌کاری در اروگوئه، مقاصد صادراتی برنج اروگوئه، عوامل موثر بر قیمت تمام شده برنج در این کشور، وضعیت تجارت خارجی برنج اروگوئه، و ارزیابی قیمت برنج صادراتی اروگوئه در 2020، در فایل پیوست جهت ملاحظه علاقمندان ارائه گردیده است.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما