لغو همایش های داخلی و بین المللی در استرالیا ، ضرر 30 میلیارد دلاری
دانیل ذیفر (Daiel Ziffer)، گزارشگر اجتماعی نشریه خبری دیلی نیوز (Daily News)، طی مقاله ای در در خصوص تبعات جهانی شیوع ویروس کرونا می نویسد، رهبران اقتصادی استرالیا با نگرانی ناظر تبعات و تاثیرات منفی گسترش ویروس کرونا بر صنعت 30 میلیارد دلاری برگزاری کنفرانس ها و رویدادهای مختلف در سراسر استرالیا می باشند.
رابین جانسون (Robyn Johnson)، رئیس اجرایی جلسات و رویدادها در استرالیا در این خصوص معتقد است که وقتی شیوع و گسترش ویروس کرونا اقتصاد را متاثر می سازد، صنعت برگزاری کنفرانس ها و رویدادها از اولین مواردی است که تحت تأثیر قرار میگیرد.
این یک صنعت بسیار بزرگ در استرالیا محسوب میگردد. بیش از 190،000 نفر را در سراسر کشور در این صنعت فعالیت دارند که وظیفه هماهنگی و برنامه ریزی برای حدود 400.000 رویداد و کنفرانس داخلی و بین المللی در سال به ارزش اقتصادی 30.2 میلیارد دلار را به عهده دارند.
غول فناوری سیسکو (Cisco) پیشتر در نظر داشت که در طی هفته گذشته در یکی از کنفرانس های مهم و اصلی خود در حوزه آسیا و اقیانوسیه میزبان بیش از 8500 نفر شرکت کننده در این رویداد بین المللی باشد. این برنامه قرار بود که به مدت سه روز در شهر ملبورن برگزار و بخش هایی از این برنامه نیز به صورت زنده پخش شود، اما این رویداد بزرگ به دلیل نگرانیهای جاری در خصوص شیوع و گسترش ویروس کرونا در بسیاری از کشورهای جهان لغو گردید.
در همین راستا، کارین شیپ (Caryn Shipp) که مسئولیت مدیریت برخی از امور مربوط به میراث فرهنگی و حوزههای فرهنگی در سیدنی را به عهده دارد در این رابطه طی مصاحبه ای با شبکه رادیو- تلویزیونی و خبری ای بی سی میگوید، زمانی که به ادامه این وضعیت در آینده فکر میکنم، به نظرم می رسد که وضعیت واقعا هولناک میباشد. بیشتر مردم واقعا نمی دانند که در پس برگزاری هر کنفرانس و رویداد داخلی و بین المللی چه تعداد افراد و خانوادههای مختلفی وجود دارند و لغو شدن و یا به تعویق افتادن این گونه کنفرانس ها و رویداد ها، بدون تردید صدمات اقتصادی زیادی را بر بسیاری از سازماندهی کنندگان این برنامهها در جهان وارد می سازد.
برخی از رویدادهای جهانی که در صورت تداوم وضعیت جاری لغو خواهند شد
لغو احتمالی بسیاری از کنفرانس ها و رویدادهای بین المللی بدون تردید یک سری مشکلات جهانی را در این صنعت بزرگ به وجود خواهد آورد.
• المپیک توکیو که قرار است از 24 ماه جولای آغاز شود، ممکن است که یا به تعویق بیفتد و یا در صورت تداوم این بیماری حتی به طور کلی لغو شود.
• برای شرکت در مسابقات ماراتن توکیو تقریبا حدود 40.000 دونده از سراسر جهان برای حضور در این مسابقات با یکدیگر رقابت دارند.
• در این هفته قرار است که فقط دوندگان نخبه و ورزشکاران ویلچر در خیابانهای خالی با یکدیگر به رقابت بپردازند.
• نمایشگاه بین المللی اتومبیل ژنو (Geneva International Motor Show) پس از آن که دولت سوئیس تجمع بیش از 1000 نفر را ممنوع اعلام کرد، لغو گردید.
• موزه لوور در پاریس که معروف ترین مجموعههای هنری جهان را در خود جای داده است، هم اکنون برای مدتی تعطیل اعلام گردیده است.
• در حالی که مسابقات گرند پری استرالیا (Australian Grand Prix) در پیش رو میباشد، قرار است مسابقه شانگهای در ماه آوریل لغو شود و انجام یکی از رویدادهای بزرگ در ویتنام نیز در پرده ابهام میباشد.
• گروه هتل های هایت (Hyatt Hotels) در جهان اخیرا از انتشار پروژههای مربوط به سال 2020 خود به دلیل شیوع و گسترس ویروس کرونا و همچنین لغو و یا محدودیت های مسافرتی، خودداری نموده است
• گروه هتل هایهایت در مورد کاهش شدید تقاضا برای سفر و لغو رزرواسیونها در آخرین لحظات و همچنین افزایش کنسل شدن موارد بیشماری بویژه در کشورهای آمریکای شمالی و اروپا به تفصیل توضیحاتی را ارائه کرده است.
از طرف دیگر، اوج فعالیت و درآمد صنعت گردشگری و هتل داری در استرالیا که عمدتا در ماههای فوریه و مارس هر سال میباشند نیز تحت تأثیر آتش سوزیهای گسترده و فاجعه آمیز تابستان امسال، با کاهش شدید مواجهه گردید و متعاقب آن نیز شیوع و گسترش جهانی ویروس کرونا بر وضعیت نا بسامان اقتصادی در کشور دامن زده است.
صنایع "پایین دستی" (downstream) گردشگری، هتل داری و رستورانها نیز به شدت تحت تاثیر این وضعیت قرار گرفته و متحمل خسارات مالی فراوان به دلیل کاهش قابل توجه تعداد بازدیدکنندگان خارجی از کشور گردیده اند.
به گفته خانم رابین جانسون صنعت هتل داری در استرالیا در سال جاری به دلیل شیوع و گسترش جهانی ویروس به شدت آسیب دیده اند و تعداد و روند ورود گردشگران خارجی به استرالیا حداقل حدود 20 تا 40 درصد کاهش یافته است که این امر صنعت هتل داری و گردشگری در کشور را با نگرانیهای بسیاری مواجه ساخته است.
رابین جانسون همچنین معتقد است که برخی دیگر از اعضای کوچکتر صنعت گردشگری در استرالیا حداقل ماهیانه مبلغ 100.000 متضرر شده اند و این امر هم اکنون به یک نگرانی عمیق برای صنعت گردشگری استرالیا تبدیل شده است.
حدود 80 درصد از صنعت هتل داری و گردشگری در این کشور عمدتا مربوط به مشاغل کوچک میباشد و اگر این وضعیت در بلند مدت ادامه یابد، مدیران صنایع کوچک برای بقاء و حفظ موقعیت اقتصادی خود واقعاً با چالش های بسیار جدی روبرو خواهند شد.
هم اکنون بیش از 70 رویداد و کنفرانس های مختلف برای برگزاری در ماه جاری در شهر سیدنی رزرو شده است و در ماه آینده نیز قرار است حداقل 100 رویداد و کنفرانس های داخلی و بین المللی مختلف در این شهر برگزار گردد.
ادامه این وضعیت مسلما میتواند منجر به کنسل شدن حداقل تعداد قابل توجه ای از این رویدادها و کنفرانس ها در این شهر گردد. در این رویدادها و کنفرانس ها قرار است که تعداد زیادی از هئیت های نمایندگی بازرگانی، تجاری، فرهنگی و غیره از کشور های مختلف جهان از جمله کشور های آسیایی و حوزه پاسفیک شرکت نمایند.
به گفته آقای جوئف دوناگی (Geoff Donaghy) مدیر اجرایی مرکز همایش سیدنی در سال گذشته برای محوطه سازی، نوسازی، تعمیر و تغییر دکوراسیون در سالنهای برگزاری همایش ها در ایالت نیوثاث ولز و به ویژه در شهر سیدنی در مجموع بیش از 900 میلیون دلار هزینه شده است که حدود 90 درصد از آن را در خارج از ساختمانها و مراکز برگزاری همایش ها از جمله رستورانها، مراکز تفریحی و سیاحتی و همچنین نمایشگاهها هزینه شده است.