درآمد گردشگری تونس در سال جاری
طبق اعلام بانک مرکزی، درآمدهای بخش گردشگری تونس در سه ماهه اول سال جاری از مرز یک میلیارد دینار (حدود 326.7 میلیون دلار) فراتر رفته و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 60 درصد رشد داشته است.
در راستای احیای صنعت گردشگری تونس در سال 2023 این کشور آمادگی خود را برای پذیرایی و استقبال از 9 میلیون گردشگر خارجی اعلام نموده است.با آغاز فصل گردشگری تابستانی 2023، تونس آماده جذب بیش از 9 میلیون گردشگر خارجی است تا بتواند شاخص های گردشگری پیش از همه گیری کرونا را احیا نماید.
صنف آژانس های مسافرتی تونس، اعلام کرد این کشور بیش از 30 درصد از گردشگران سنتی خود را بازیابی کرده و علاوه بر این که اولین مقصد برای گردشگران کشورهای فرانسه، آلمان و انگلیس است رزروهای زیادی نیز از کشورهای اروپای شرقی صورت گرفته است.
جزیره جربه محبوب ترین مقصد برای گردشگران اروپایی است و پس از آن شهرهای سوسه، منستیر و سپس حمامات ، مهدیه و منطقه قمرت پایتخت قرار دارند. تونس در سال های اخیر تلاش کرده با توسعه خدمات گردشگری فرهنگی، دریایی و کویری، گردشگری را متنوع کرده و به گردشگری ساحلی محدود نشود.
شایان ذکر است طبق اعلام بانک مرکزی، درآمدهای بخش گردشگری تونس در سه ماهه اول سال جاری از مرز یک میلیارد دینار (حدود 326.7 میلیون دلار) فراتر رفته و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 60 درصد رشد داشته است.
اقتصاددانان این امر را نشانه ای از احیای گردشگری پس از سال های همه گیری کرونا و تشدید جنگ در اوکراین دانستند که باعث شد تونس نیم میلیون گردشگر روسی را از دست بدهد.
گردشگری در تونس منبع امرار معاش بیش از نیم میلیون شهروند به طور مستقیم و دو برابر این تعداد به طور غیرمستقیم است و همچنین دومین منبع ارزآوری تونس پس از حوالههای خارجی و تکیه گاهی مهم برای اقتصاد این کشور است.
نتایج یک پرسشنامه الکترونیکی که با همکاری وزارت کار و آموزش حرفهای و وزارت گردشگری تونس به مؤسسات گردشگری این کشور برای تعیین نیازهای آنها از نظر نیروی انسانی ارسال شده است، نشان می دهد در حال حاضر بیش از 4000 فرصت شغلی در حدود 80 مؤسسه گردشگری این کشور در انتظار جویندگان کار است.