معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۳۹۹/۰۵/۲۱- ۰۷:۳۰ - مشاهده: ۲۲۱

اخبار اقتصادی اندونزی( نیمه اول مرداد ماه 1399)

مهمترین اخبار و تحولات اقتصادی کشور اندونزی در نیمه اول مرداد ماه 1399 که در رسانه‌های این کشور انتشار یافته است به شرح ذیل می‌باشد:

دولت اندونزی طرح هایی را برای جبران خسارت و تقویت سرمایه گذاری در بخش انرژی زمین گرمایی آماده می‌کند

وزارت انرژی و منابع معدنی طرح جبران خسارت را در قالب بازپرداخت هزینه‌های اکتشاف و مشوق های توسعه زیرساخت های زمین گرمایی برای تشویق سرمایه گذاری در انرژی‌های تجدید پذیر در اندونزی آماده کرده است.

دولت اندونزی طرح های تشویقی و پرداخت غرامت را آماده کرده است تا سرمایه گذاران به تداوم سرمایه گذاری در این بخش ادامه دهند، چرا که قیمت انرژی تجدید پذیر علاوه بر اینکه برای توسعه دهندگان مقرون به صرفه است، می‌تواند برای عموم مردم نیز مقرون به صرفه باشد.

 اندونزی هفت شبکه آبیاری را برای تشویق به بهبود اقتصادی خود ایجاد می‌کند

وزارت امور عام المنفعه و مسکن عمومی (PUPR) اندونزی هفت سیستم آبیاری را به عنوان بخشی از پروژه‌های استراتژیک ملی (PSN) برای پشتیبانی از بهبود اقتصادی در میان شیوع جهانگیر ویروس COVID-19 توسعه و ارائه داده است.

وزیر وزارت خانه مذکور با اشاره به قصد این وزارت خانه برای ساخت چند سد گفته است ساخت سدها با توسعه سیستم های آبیاری دنبال شده است. اگرچه ساخت سدها با هزینه بالایی خواهد بود، اما با تأمین آب مزارع برنج کشاورزان می‌توانند سودمند باشند.

 وزارت صنعت اندونزی نقشه راهی را برای کاهش واردات به میزان 35 درصد آماده می‌کند

وزارت صنعت اندونزی در حال آماده سازی نقشه راهی برای رسیدن به هدف جایگزینی واردات است. بر اساس این طرح جایگزینی 35 درصد از واردات این کشور در سال جاری هدف گذاری شده است تا وابستگی وارداتی به کالاهای سرمایه ای و مواد اولیه کاهش یابد.

 اندونزی و نیوزیلند برای تجارت دوجانبه در سال 2024 تجارت  40 هزار میلیارد روپیه ای را هدف گذاری کردند

اندونزی و نیوزیلند در شرایط همه گیری ویروس کرونا، برای سال 2024 هدف بلندپروازانه 40 هزار میلیارد روپیه ای (2 میلیارد و 850 میلیون دلار) را برای تجارت دو جانبه تعیین کردند.

وزیر امور خارجه اندونزی خانم Retno Marsudi  پس از برگزاری نشست مجازی کمیسیون مشترک (JCM) با همتای خود از نیوزلند (آقای وینستون پیترز) با اعلام این مطلب اظهار داشت: "من تأکید می‌کنم که در میانه این شرایط (کرونایی) دستیابی به این هدف آسان نیست. ما باید سخت تلاش کنیم. ما همچنین مشتاق هستیم که شاهد تجارت متعادل تری باشیم.

اندونزی بالاخص در مورد ساده سازی استانداردهای بهداشتی واردات (IHS) به عنوان پیش نیاز صادرات میوه به این کشور، ابراز امیدواری کرد. در سال 2019، صادرات اندونزی به نیوزیلند به 745.33 میلیون دلار افزایش یافت که 11 درصد رشد داشت، این در حالی است که ارزش واردات به 772.19 میلیون دلار رسید که روند کاهشی داشته است.

بانک سرمایه گذاری زیرساخت های آسیا: اقتصاد اندونزی پتانسیل عظیمی‌برای بازیابی خود از اثرات ویروس کرونا دارد

معاون رئیس بانک سرمایه گذاری زیرساخت های آسیا (AIIB) و از مدیران ارشد بخش اداری این بانک، لوکی اکو ووریانتو، اظهار داشت: اقتصاد اندونزی پتانسیل عظیمی‌برای بهبود یافتن و بازیابی خود از اثرات ویروس COVID-19  دارد. اندونزی تنها کشوری نیست که با فشارهای بی سابقه ای روبروست زیرا تقریباً همه کشورهای جهان نیز با یک وضعیت مشابه روبرو هستند و این امر ناشی از شیوع ویروس همه گیر کرونا است، وی در بیانیه ای در روز چهارشنبه این مطالب را بیان کرد. آقای ووریانتو خاطرنشان کرد: عضویت در گروه 20، و ظهور به عنوان شانزدهمین اقتصاد بزرگ جهان، از نقاط قوت اندونزی است.

 سرمایه گذاری در بخش تولید اندونزی از ژانویه تا ژوئن سال 2020 به میزان 23.9 درصد افزایش یافته است

سرمایه گذاری در بخش تولید اندونزی در نیمسال اول سال 2020 افزایش 23.9 درصدی داشته و به 129.6  هزار میلیارد روپیه (8 میلیارد و 938 میلیون دلار) رسیده است، این میزان در  دوره مشابه در سال 2019 104.6  هزار میلیارد روپیه (تقریبا 7 و نیم میلیارد دلار) ثبت شده است.

وزیر صنعت اندونزی طی یک وبینار در مورد چشم انداز اقتصادی در میانه سال 2020، در روز سه شنبه با اعلام این مطلب اظهار داشت: "دولت متعهد شده است تا با ایجاد فضای مناسب برای کسب و کارها از طریق اتخاذ سیاست های استراتژیک شرایط مناسب را برای جذب سرمایه گذاران خارجی و داخلی به اندونزی ایجاد کند.

اندونزی رسماً "کریدور مسافرتی" تجارت ضروری را با امارات متحده عربی ایجاد کرد

وزیر امور خارجه اندونزی خانم Retno LP Marsudi روز پنجشنبه اعلام کرد که اندونزی در مورد ترتیبات کریدور مسافرتی با امارات متحده عربی برای تسهیل سفرهای تجاری ضروری، از جمله بازدیدهای رسمی و دیپلماتیک توافق کرده است. وی اظهار داشت : شب گذشته اندونزی و امارات متحده موافقت نامه ای را برای کریدور مسافرتی ضروری تجاری امضا کردند که این توافق بلافاصله عملی و قابل اجرا است. 

وی افزود: توافق نامه کریدور مسافرتی صرفاً برای مسافرت های اساسی تجاری مانند بازرگانان و دیپلمات ها بوده و برای گردشگران نیست.  این توافق نامه می‌تواند آنها را هنگام سفر بین دو کشور از اقدامات دو هفته ای قرنطینه معاف کند.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما