دادههای مربوط به تولید، صادرات و واردات برنج پرو
گزارش پیش رو به طور بسیار اجمالی به بررسی موضوع آمارها و دادههای مرتبط با تولید، صادرات و واردات انواع گونههای برنج در پرو خواهد پرداخت .
دولت پرو طی سال های اخیر در قالب برنامه ملی برنج زیر نظر مؤسسه ملی نوآوری کشاورزی[1] (اینیا) اقداماتی را برای ترویج کشت و صادرات این محصول در مناطق جنگلی و ساحلی عمدتا در دو منطقه سان مارتین و لامبایه که زیر نظر مهندس لئاندرو آگیناگا کالدرون، مسئول ملی هماهنگی برنامه برنج به انجام رسانده است. در این برنامه تلاش شد تا گونههای ترکیبی مقاوم بذر برنج برای کشت در مناطق جنگلی پرو در مقابل آفت قارچ های متعدد در محدوده وایه دل آلتو و مقاوم در برابر باکتریها در محدوده وایه دل اوآیاگا سنترال تولید شود. در این خصوص همکاریهای راهبردی و فناوری با مرکز بین المللی کشاورزی گرمسیری (CIAT)، پروژه ویژه آلتو مایو و دانشگاه سان مارتین صورت گرفت.
مؤسسه اینیا طی 20 سال گذشته موفق به تولید رسمی 6 گونه برنج برای منطقه جنگلی پرو نموده است که 3 نوع کاپیرونا، لاکٌنکیستا و لااسپرانسا بیش از بقیه مورد توجه قرار گرفته اند.
با کلیک بر روی لینک ذیل متن کامل گزارش مربوطه، قابل دسترسی و مشاهده میباشد:
متن کامل گزارش دادههای مرتبط با تولید، صادرات و واردات برنج پرو