معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۳۹۹/۰۷/۲۰- ۰۷:۳۰ - مشاهده: ۳۰۲

افزایش ثروت میلیاردرها با بیماری همه گیر کرونا، 40 ایتالیایی میلیاردر

در گزارش سالانه بانک سوئیسی UBS فاش شد، در حالی که میلیون‌ها نفر شغل خود را در جریان بیماری همه گیر کرونا از دست داده و یا برای گذران زندگی دست و پا میزنند ، ثروت ثروتمندترین افراد جهان در طی همه گیری دلیل توانایی بهره برداری از تلاطم در بازارها ، بیش از یک چهارم افزایش یافت. کل ثروت "میلیاردرهای" در حال حاضر به 10200 میلیارد دلار (حدود 8677 میلیارد یورو) می‌باشد که با افزایش 27.5٪ بین آوریل و ژوئیه 2020 ، در اوج همه گیری ویروس کرونا همراه بود. طی این دوره تعداد میلیاردرهای بیشتری (2 هزار و 189 نفر در مقایسه با 2158 نفر در سال 2017) بر ثروتمندان جهان افزوده شد. در پایان سال 2017 دارایی جهانی آنها 8900 میلیارد دلار (حدود 7572 میلیارد یورو) بود. رئیس بخش مدیریت ثروت UBS ، یوزف استدلر اظهار نظر کرد "آنها در طی بحران ناشی از Covid-19 سود خوبی کسب کردند. زیرا آنها نه تنها مسیر رکود اقتصادی را به سمت نزولی سوق ندادند ، بلکه با بازپس گیری ارزش سهم خود، درآمد هم کسب کردند، مهمترین راز آنها ، افزایش اشتهای ریسک است که آنها را وادار به خرید سهام با غرق شدن در بازارهای جهانی و فروش بالاتر است و توانایی سریع جبران زیان می‌باشد.

40 میلیاردر ایتالیایی

داده‌های مطالعه سالانه بینش میلیاردرها (که اکنون هفتمین سال آن است) با عنوان "سوار بر طوفان" توسط UBS و PwC در روز چهارشنبه 7 اکتبر منتشر شده است بیان می دارد، تعداد میلیاردرهای ایتالیایی در پایان ماه ژوئیه ، به 40 نفر  که در مقایسه با 36 نفر در سال گذشته افزایش یافته ، اما نسبت به تعداد 43 نفر سال 2015 کمتر است. در ایتالیا در پایان ژوئیه سال 2020 ، میلیاردرهای "خودساخته- افرادی که شخضا بدون پشتوانه اولیه ثروتمند شده اند" 49٪ از کل میلیاردرهای ایتالیایی هستند و کل ثروت آنها در ایتالیا با 12٪ کاهش در سال 2019 ، به 125.6 میلیارد دلار رسید در حالی که بین آوریل و ژوئیه سال 2020دوباره با 31٪ افزایش به 165.0 میلیارد دلار رسید. برطبق این گزارش ، بین سال های 2019 و 2020 ، شرکت های میلیاردر ایتالیایی عمدتا در بخش های مصرف کننده و خرده فروشی ، خدمات صنعتی و مالی تمرکز داشته اند.

نام ثروتمندان و میلیاردرهای ایتالیایی

 هرچند تحقیقات UBS و Pwc - جزئیات نام ثروتمندان را افشا ننموده ، اما در اخیرا ، مجله آمریکایی فوربز (کتاب مقدس میلیاردرها) لیست به روز شده ثروتمندترین افراد جهان را با نام و نام خانوادگی منتشر کرده است. بالاترین رده این کلاس جهانی جف بزوس (مالک آمازون) ثروتمندترین مرد جهان محسوب می‌شود ، و بنیانگذار مایکروسافت بیل گیتس  ، وارن بافت ، سرمایه دار "گورو اوماها" ، برنارد آرنو در رده‌های بعدی بوده و کایلی جنر بعنوان جوانترین میلیاردر معرفی شده است.

و در ایتالیا همانطور که گفته شد ، تعداد میلیاردرهای ایتالیایی افزایش یافته است: در سال 2009 آنها 12 نفر بودند ، یک سال پیش به 36 نفر رسیده و امروز آنها 40 نفر هستند. در این رده بندی جیووانی فررو (54 ساله) سلطان  برند نوتلا در راس فهرست است ؛ سیاستمدار شناخته شده جهانی سیلویو برلوسکونی در رده بعدی است. سپس ، با پیمایش در لیست لئوناردو دل وکیو (لوکسوتیکا) ، جورجیو آرمانی ، دی لانگی ، پرادا ، کالتاگیرون ، بنتون ، بولگاری و دلا واله قرار دارند. اما برادران کمپاری ، لوکا گاراوگولیا (51 ساله) و خواهر الساندرا نیز اخیرا در این فهرست ثبت شده اند.

در این میان استفانو پسینا که کمتر شناخته شده است (77 ساله ، شهروند مونگاسکی و مدیرعامل Walgreens Boots Alliance ، یک شرکت بهداشتی و درمانی چند ملیتی آمریکایی) ، ماسیمیلیانا لاندینی آلئوتی که همچنین ثروتمندترین زن ایتالیا است و همراه با فرزندانش شرکت داروسازی را رهبری کرده و دیگر  شرکت ها از جمله Menarini و Augusto و Giorgio Perfetti چند ملیتی Perfetti Van Melle   را نیز کنترل می‌کنند او سالهاست در سوئیس زندگی می‌کنند. از جوانترین میلیاردرها می‌توان به وارثان گیلبرتو بنتون ، باربارا (51) و سابرینا (47) اشاره کرد.

نکاتی در مورد تحقیقات Ubs و Pwc

شرکت خدمات مالی سوئیس UBS و شبکه بین المللی PWC این تحقیق را که شامل اطلاعات دقیق میلیاردرها در سراسر جهان است ، براساس شبکه گسترده مشتری و داده تهیه نموده است. این تحقیق با بیش از 60 مصاحبه حضوری با میلیاردرها انجام شده است و شامل تجزیه و تحلیل 5 ماه ، تا 31 ژوئیه 2020 می‌باشد که برای اولین بار (به دلیل تأثیراتی که Covid-19 بر اقتصاد جهانی گذاشته است) پس از کرونا منتشر شده است. عنوان گزارش"سوار بر طوفان" نشان می دهد که چگونه نوآورترین شرکت ها ، به ویژه فعال در بخش های فن آوری ، بهداشت و درمان و صنعت ، در شکل گیری اقتصاد با سرعت فزاینده و با بازدهی بالاتر در سهیم شدن میلیاردرها موثر بوده اند. اقدامات خیرخواهانه با روشی نوآورانه با گسترش برخی از ارزشهای مدیریتی در شرکتهایشان در مورد مقابله به تغییرات اقلیمی و مسائل اجتماعی بخشی از  فعالتی‌های غیر اقتصادی آنها بوده است.

نوآوران در حال افزایش است

دانشمندان ، برنامه نویسان و مهندسان در حال تغییر انقلابی در صنعت هستند به گونه ای که پیش از این هرگز دیده نشده بود. فعالیت آنها در همه بخشها  گسترش یافته ، از فناوری گرفته تا مراقبت های بهداشتی و سایر حوزه‌ها. فناوری‌ها باعث تغییر شده و به لطف کاربرد آنها سود شرکت های فن آور پیشرفته در حال شکستن سد میلیاردها بیشتر و بیشتر شده است.

گروه کوچکی از میلیاردرها به جای اینکه منحصراً کمک اندکی به موسسات خیریه کنند ، سعی دارند با  سرمایه گذاری بشردوستانه ، اجتماعی و پایداری ، بر عملکرد شرکت های خود تأثیر مثبت بگذارند. به عنوان مثال ، از بین ده شرکت برتر تحت کنترل میلیاردرها که براساس عملکرد پایداری رتبه بندی شده اند ، 9 شرکت برای مقابله با COVID-19 کمک مالی کرده اند و هفت شرکت نیز در فناوری پاک سرمایه گذاری کرده اند.

برای مقابله با بیماری همه گیر کرونا، میلیاردرها طی چند ماه کمک های مالی زیادی نموده اند. حدود 209 میلیاردر که به طور عمومی انجام داده اند و در مجموع 7.2 میلیارد دلار اعانه و کمک مالی ، تولید ملزومات  بهداشتی و دستگاه‌های پزشکی و غیره ، اهدا کرده اند.

با عبور طوفان کرونا ، به نظر می رسد نسل جدید نوآوران میلیاردر نقش محوری در بازسازی ایفا نمایند. با استفاده از فهرست رو به رشد فناوری‌های نوظهور ، مبتکران اقتصاد  دیجیتالی را خلق خواهند  کرد که پتانسیلی است که می‌تواند به بهبود مشکلات مالی ، اجتماعی و زیست محیطی کمک کند.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما