معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

اخبار اقتصادی سیرالئون

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشور سیرالئون در هفته سوم آبان ماه 1403 مندرج در رسانه‌های این کشور به شرح ذیل ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی سیرالئون

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشور سیرالئون در هفته اول مهر ماه 1403 مندرج در رسانه‌های این کشور به شرح ذیل ارائه می‌گردد:

توصیه‌های صندوق بین‌المللی پول به آفریقای جنوبی

در جدیدترین گزارش صندوق بین‌المللی پول (IMF) تصریح شده دولت وحدت ملی آفریقای جنوبی چنانچه قصد دارد اقتصاد را در مسیر رشد بالاتر و فراگیرتری قرار دهد، باید به فرایند اصلاحات ساختاری سرعت ببخشد.

پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول نسبت به رشد پایدار و بهبود بازار کار ازبکستان در سال 2025

شاخص‌های اقتصادی ازبکستان مطابق پیش‌بینی‌های صورت گرفته توسط صندوق بین‌المللی پول (IMF) در آخرین چشم‌انداز اقتصاد جهانی (World Economic Outlook) نشانگر رشد ثابت اقتصادی 5.2 درصد در سال 2024 و 5.4 در سال 2025، تورم مدیریت‌شده و بهبود بازار کار در خلال سال جاری و سال بعد، می باشد.

اخبار اقتصادی قزاقستان- آستانه

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی قزاقستان در هفته اول دی ماه 1402 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد:

ثبات قیمت عمده اقلام وارداتی تونس

گزیده گزارش در ارتباط با تأثیر کاهش قیمت برخی اقلام ضروری بر اقتصاد تونس با عنوان ثبات قیمت عمده اقلام وارداتی این کشور در بازارهای جهانی به شرح ذیل ارائه می گردد.

جایگاه چین در میان کشورهای سرمایه گذار در تونس

مؤسسه عربی روسای مؤسسات در گزارش اخیر خود اعلام کرد که سرمایه گذاری چین در تونس محدود است و این کشور در فهرست وام های اعطایی چین نیست.در این گزارش آمده است درسال 2020 چین در رتبه 35 فهرست کشورهای سرمایه‌گذار در تونس قرار داشته است.

اخبار اقتصادی ساحل عاج، کامرون و گابن

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشورهای ساحل عاج، کامرون و گابن در نیمه اول فروردین ماه 1402 مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح ذیل ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی ساحل عاج، کامرون و گابن

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشورهای ساحل عاج، کامرون و گابن در نیمه دوم اسفندماه 1401 مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح ذیل ارائه می‌گردد:

تقویت مجدد جایگاه بانک جهانی در کنیا

با کاهش وام های چین به کنیا، موقعیت بانک جهانی در این کشور تقویت گردید. همه‌گیری کووید-19 و عدم اطمینان در مورد اقتصاد جهانی باعث تغییر در ترکیب بدهی کنیا شده است، به طوری که چین از نهادهای چندجانبه مانند بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول (IMF) عقب مانده است.