معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۴۰۲/۰۶/۱۱- ۰۸:۰۰ - مشاهده: ۱۱۲

وضعیت خودکفایی محصولات غذایی مهم در اتریش

طبق داده‌های ترازنامه‌های خودکفایی ادارۀ فدرال آمار اتریش، خودکفایی (نسبت مصرف به تولید) این کشور در محصولاتی مانند غلات، شیر، گوشت قرمز، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ بالاست، اما در محصولاتی مانند میوه، سبزیجات و گوشت ماهی وابسته به واردات است.

خودکفایی در محصولات غذایی در سال‌های اخیر به خصوص با ظهور پاندمی‌کرونا و متعاقب آن جنگ اوکراین و هشدارها در خصوص کمبود منابع غذایی در جهان، به طور ویژه‌ای مورد توجه قرار گرفت. درجه خودکفایی، به عنوان یک شاخص نشان می‌دهد که چه میزان از نیاز یک کشور به مواد غذایی، به صورت نظری از محصولات تولیدی خود آن کشور تامین می‌شود. درجه خودکفایی در مورد هر دسته غذایی یا ماده غذایی بررسی می‌شود و از نسبت میزان تولید آن محصول به کل مصرف داخلی محاسبه می‌شود. گزارش پیوست، میزان خودکفایی اتریش در محصولات مهم غذایی را طبق داده‌های ترازنامه‌های خودکفایی ادارۀ فدرال آمار اتریش ارائه می‌نماید.

 وضعیت  خودکفایی محصولات غذایی مهم در اتریش

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما