کنیا بدنبال اجرای طرح جامع امنیت غذایی
وزارت کشاورزی کنیا توسعه یک طرح جامع امنیت غذایی را برای افزایش تولید و کاهش ضایعات برنامه ریزی کرده است.
هری کیمتای وزیر کشاورزی در حاشیه اولین کنفرانس علمی سازمان دام و تحقیقات کشاورزی کنیا (KALRO)، گفت که طرح جامع امنیت غذایی به مسائل کلیدی که خودکفایی کنیا را دشوار کرده است، توجه دارد و به کشور کمک خواهد کرد تا امنیت غذایی را افزایش دهد. وی گفت مسائل کلیدی که در استراتژی 10 ساله تحول و رشد بخش کشاورزی گنجانده شده است، طرحی برای امنیت مواد غذایی کنیا را تشکیل می دهد. تصمیم دولت برای توسعه اولین طرح جامع تولید غذا به دلیل موارد کمبود مواد غذایی در هر سال است. این طرح عمدتاً بر کشاورزی آبی و سایر تکنیکهای کشاورزی مدرن که کلید مقاومت در برابر اثرات تغییرات آب و هوایی هستند، متمرکز خواهد بود.
آقای کیمتای در روز جمعه گفت که شهرستانها نیز در توسعه طرح جامع مشارکت خواهند داشت. به دلیل سیستم های ذخیره سازی ضعیف، این کشور سالانه تا میزان 40 درصد از کل مواد غذایی تولیدی خود را از دست می دهد و ضرر بسیاری را متحمل میشود و در نتیجه با کاهش ذخایر مواد غذایی مواجه میشود. بر این اساس استفان مویکیا، متخصص اقتصاد آبی در دفتر رئیس جمهور گفت که کشور به یک طرح جامع تولید مواد غذایی پایدار نیاز دارد تا به چالش های کمبود مواد غذایی رسیدگی کند. وی گفت که تهدیدات مربوط به امنیت غذایی در حال حاضر در کشور به دلیل تغییرات آب و هوایی، افزایش جمعیت و افزایش موارد تقسیم اراضی روز به روز شدیدتر میشود.