معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

مروری بر بازار اقتصادی آفریقای جنوبی

بطور کلی آفریقای جنوبی پیشرفته‌ترین، متنوع‌ترین و مولدترین اقتصاد آفریقا است. آفریقای جنوبی با داشتن یکی از پرطرفدارترین محیط‌های تجاری در این قاره، گزینه‌ای منطقی و جذاب برای شرکت‌هایی است که به دنبال ورود به بازار آفریقای جنوب صحرا هستند. این کشور حدود 60 میلیون جمعیت و 1.22 میلیون کیلومتر مربع مساحت دارد و بزرگترین تولید کننده پلاتین، وانادیوم، کروم و منگنز در جهان است.

آلمان گرانترین کشور جهان از نظر قیمت برق مصرفی

بررسی و مقایسه انجام شده پیرامون قیمت برق در 145 کشور دنیا حاکی است که مصرف کنندگان در آلمان باید 31.80 سنت (یورو) برای هر کیلو وات ساعت برق پرداخت کنند حال آن که میانگین بین المللی هزینه برق مصرفی 11.62 سنت یورو می‌باشد.

اخبار اقتصادی جمهوری دموکراتیک کنگو، جمهوری برازاویل و جمهوری آفریقای مرکزی

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی جمهوری دموکراتیک کنگو، جمهوری برازاویل و جمهوری آفریقای مرکزی در هفته چهارم شهریور 1400 مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح ذیل ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی ایتالیا (هفته دوم خرداد)

برخی از مهم‌ترین اخبار و تحولات اقتصادی ایتالیا در هفته دوم خرداد 1400 که در رسانه‌های این کشور منتشر شده به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی آفریقا شماره 53( هفته دوم آذر ماه 1399)

مهمترین عناوین و اخبار تحولات اقتصادی داخلی و خارجی کشورهای آفریقائی و سازمان‌های منطقه ای این قاره در هفته دوم آذر ماه 1399 که در رسانه‌های کشورهای این قاره انتشار یافته به شرح زیر بوده است:

اخبار اقتصادی حوزه آسیای غربی( هفته اول آذر ماه 1399)

اهم اخبار و تحولات اقتصادی حوزه آسیای غربی در هفته اول آذر ماه 1399 که در رسانه‌های این کشورها منتشر شده است به شرح ذیل ارائه می‌گردد:

اظهارات رئیس‌جمهور مکزیک در اجلاس سالانه گروه 20

اجلاس سالانه گروه ۲۰ به میزبانی عربستان سعودی و به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا به ‌صورت مجازی در اول و دوم آذرماه 1399 برگزار شد. آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس جمهور مکزیک، طی دو سخنرانی در این نشست مجازی شرکت کرد.

اخبار اقتصادی حوزه آسیای غربی( هفته سوم مهرماه 1399)

اهم اخبار و تحولات اقتصادی حوزه آسیای غربی در هفته سوم مهرماه 1399 که در رسانه‌های این کشورها منتشر شده به شرح ذیل ارائه می‌گردد:

ابتکار عمل گروه 20 در حمایت از صنعتی سازی در کشورهای آفریقایی و کمتر توسعه یافته

اجلاس سران گروه 20 در سپتامبر 2016 در چین، "ابتکار عمل گروه 20 برای حمایت از صنعتی سازی در آفریقا و کشورهای کمتر توسعه یافته" را آغاز کرد. این ابتکار عمل داوطلبانه برای صنعتی شدن به چالش های بنیادین توسعه ای رسیدگی می‌کند. در همین راستا، یونیدو به عنوان یکی از سازمان‌های مشخص شده جهت پیگیری موضوع، با انتشار گزارشی در اکتبر 2019 به بررسی پیشرفت این ابتکار از طریق بررسی تغییرات تولیدات صنعتی در این دسته از کشورها پرداخته و ضمن پرداختن به انتظارات کشورهای کمتر توسعه یافته از گروه 20 برای حمایت از صنعتی سازی، توصیه‌هایی را در این زمینه جهت عملکرد بهتر این ابتکار مطرح نموده است.

دیون داخلی و خارجی تانزانیا در سال 2020

برابر آخرین گزارش اقتصادی بانک مرکزی تانزانیا، بدهی خارجی این کشور در پایان سال مالی منتهی به آوریل 2020 میلادی، 22 میلیارد و 531 میلیون دلار آمریکا بوده است که این میزان نسبت به بازه زمانی مشابه در سال قبل، افزایشی 943 میلیون دلاری داشته است. از سوی دیگر بدهی داخلی این کشور در مجموع، 6 میلیارد و 443 میلیون دلار اعلام گردیده است. در این گزارش تصریح شده که 78.2 درصد مجموع کل بدهی کشور متعلق به دولت بوده، در حالیکه 21.8 درصد بدهی‌ها، به بخش خصوصی اختصاص داشته است.