معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۴۰۳/۰۸/۰۷- ۱۶:۴۱ - مشاهده: ۹۰

اخبار اقتصادی امارات عربی متحده ـ دبی

گزیده اخبار اقتصادی امارات متحده عربی- دبی در هفته اول آبان ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و سایر رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد.

فرودگاه دبی و کسب عنوان جهانی جدید

اقدامات فرودگاه بین‌المللی دبی برای کاهش انتشار کربن با دریافت سطح 4 "تحول" از برنامه اعتباربخشی کربن فرودگاه‌ها  (ACI) و شورای بین ‌المللی فرودگاه‌ها (ACI) در ماه سپتامبر 2024، موجب گردید این فرودگاه در میان 5 درصد فرودگاه‌های برتر حائز اهمیت در سراسر جهان قرار گیرد. گواهینامه "تحول" به فرودگاه‌هایی اعطا می‌شود که کاهش مطلق انتشار گازهای گلخانه ای را درک می‌کنند و تغییرات سیستماتیک را با شرکای خود ایجاد می‌کنند. در همسویی با راهکار های اساسی امارات، فرودگاه‌های دبی از طریق تعهد خود به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی و افزایش کارایی عملیاتی، با تمرکز جامع بر کربن زدایی، حفاظت از منابع و به کارگیری فناوری‌های پیشرفته نقشی حیاتی در حمایت از استراتژی خالص صفر درصد 2050 این کشور ایفا می‌کند. پل گریفیث، مدیرعامل فرودگاه‌های دبی، در این باره اظهار داشت: دستیابی به اعتبارنامه "تحول" سطح 4 بر تعهد قاطع ما به تعبیه پایداری در هسته همه کارهایی که در فرودگاه‌های دبی انجام می‌دهیم تاکید می‌کند. این شناخت نه تنها پیشرفت ما را در کاهش ردپای کربن برجسته می‌کند، بلکه همچنین نشان دهنده قدرت مشارکت مان در ایجاد تغییرات گسترده تر و سیستماتیک در سراسر اکوسیستم هوانوردی است. استفانو بارونچی، مدیر کل آسیا،اقیانوسیه و خاورمیانه ACI  هم اظهار داشت: به فرودگاه‌های دبی به خاطر گام‌های قابل توجه آن در کاهش انتشار کربن و تعیین معیاری برای فرودگاه‌های سراسر منطقه تبریک می‌گوییم. فرودگاه‌های دبی تعهدی قوی برای ساختن آینده‌ای پایدارتر از خود نشان می‌دهد که با چشم‌انداز جمعی صنعت ما برای دستیابی به انتشار خالص صفر تا سال 2050 هماهنگ است. دبی از طریق ابتکارات و مشارکت های کلیدی با هدف پیشبرد هوانوردی پایدار پیشرفت قابل توجهی داشته است. یک مثال واضح  همکاری dnata و شرکت ملی نفت امارات (ENOC)، برای انتقال ناوگان غیر الکتریکی dnata در فرودگاه به یک ترکیب بیودیزل جهت کاهش انتشار کربن تا بیش از 3500 تن در سال است. ابتکارات دیگر شامل مشارکت با خدمات انرژی اتحاد برای افزایش بهره وری انرژی از طریق مقاوم سازی ساختمان و روشنایی و یکپارچه سازی خورشیدی و همکاری با گروه BEEAH، جهت کاهش 60 درصدی زباله‌های دفن زباله از طریق یک طرح نوآورانه تصفیه زباله‌های غذایی است. استفاده از سیستم "Follow the Greens" توسط دبی باعث بهینه‌سازی تاکسی هواپیما، کاهش مصرف سوخت و انتشار گازهای گلخانه‌ای شده است. ابتکارات موفق دیگر شامل تعامل فعال با "فرودگاه‌های فردا" است؛ یک سرمایه گذاری مشترک توسط مجمع جهانی اقتصاد (WEF) و ACI، برای هدایت صنعت هوانوردی به سمت انتشار خالص کربن صفر تا سال 2050.

https://www.wam.ae-

پایان نشست سالانه صندوق بین المللی پول و بانک جهانی با حضور نمایندگان امارات

امارات متحده عربی مشارکت خود در نشست های سالانه صندوق بین المللی پول (IMF) و گروه بانک جهانی (WBG) که از 21 تا 26 اکتبر در واشنگتن برگزار شد را به پایان رساند. هیات اماراتی به سرپرستی محمد هادی الحسینی، وزیر امور مالی، و دیگر مقامات ارشد بانک مرکزی و وزارت دارایی همراه با چند متخصص در این نشست حضور پیدا کرد. از چشم انداز اقتصادی گرفته تا ریشه کنی فقر، توسعه اقتصادی و کمک های بین المللی و  طیف وسیعی از مسائل جهانی در این جلسات مورد بررسی قرار گرفت. شرکت کنندگان همچنین چالش های پیش روی سیستم مالی جهانی را با رهبران اقتصادی بین المللی از جمله وزرای دارایی و توسعه، روسای بانک مرکزی، مدیران بخش خصوصی و نمایندگان جامعه مدنی مورد بحث و بررسی قرار دادند. وزیر امور مالی با تاکید بر نقش محوری امارات در ارتقای همکاری‌های بین المللی برای مقابله با چالش های اقتصادی جهانی، بر تعهد این کشور به تقویت ثبات مالی و توسعه پایدار در هر دو سطح منطقه و جهان تاکید کرد. وی توضیح داد که امارات به ترویج نوآوری در بخش مالی، ایجاد زیرساخت های دیجیتال برای تقویت شمول مالی و تعمیق همکاری بین بخش های دولتی و خصوصی برای حمایت از اهداف توسعه بلندمدت اهتمام دارد. بحث‌ها در این نشست بر تقویت منابع مالی توسعه گروه بانک جهانی برای رسیدگی به چالش‌های جهانی مانند تغییرات آب و هوایی و تحول دیجیتال متمرکز بود. در این نشست همچنین نیاز به رویکردی جامع برای تقویت ظرفیت مالی مؤسسات مالی بین‌المللی با تأکید بر کارایی عملیاتی و فناوری یادآوری شد. علاوه بر این، هیئت اماراتی در چندین نشست کلیدی از جمله چهارمین نشست وزرای دارایی G20 و روسای بانک مرکزی تحت ریاست برزیل شرکت کرد. در این جلسه راه‌های افزایش کارایی بانک‌های توسعه چندجانبه، بهبود پاسخگویی آنها به نیازهای جهانی و تقویت همکاری‌های دولت و بخش خصوصی برای رسیدگی به اولویت‌های توسعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین بر اهمیت اجرای نقشه راه بانک های توسعه چندجانبه که توسط بانک های توسعه ای تایید شده است، تاکید گردید. هیئت امارات همچنین با وزرای دارایی و روسای بانک های مرکزی خاورمیانه، شمال آفریقا و پاکستان، ملاقات و نشست مشترکی با همتایان خود از شورای همکاری خلیج فارس، قفقاز و آسیای مرکزی در صندوق بین المللی پول داشته و گفتگوهای دوجانبه ای با پاکستان و هیاتی از هندی به عمل آورد.

https://www.wam.ae-

پیش بینی صندوق بین المللی پول از پیشگامی رشد اقتصادی امارات در شورای همکاری خلیج فارس تا سال  2025 صندوق بین المللی پول می‌گوید انتظار می رود امارات متحده عربی تا سال 2025 در رشد اقتصادی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس پیشگام شود. دکتر جهاد آزور، مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول (IMF)، با اشاره به رشد قوی در بخش غیرنفتی این کشور، رهبری اقتصادی امارات در شورای همکاری خلیج فارس (GCC) تا سال 2025 را پیش بینی کرد. نامبرده اعلام داشت انتظار می‌رود بخش غیرنفتی امارات در سال آینده بین 4 تا 5 درصد رشد کند و این امر را به سیاست‌های اقتصادی موثر کشور نسبت می‌دهد. سازگاری امارات با چالش‌های جهانی و پیشرفت‌های فناوری، این کشور را قادر به حفظ نرخ رشد بالا کرده است. وی بر نقش امارات به عنوان یک مرکز استراتژیک که بلوک‌های بزرگ اقتصادی را به هم متصل ساخته و موقعیت خود را به عنوان مرکزی برای رویدادهای بین‌المللی و مقصدی برای سرمایه‌گذاری جهانی تقویت می‌کند، تاکید کرد. عوامل کلیدی که چشم‌انداز اقتصادی امارات را تضمین می‌کند شامل سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه در فناوری، انرژی‌های تجدیدپذیر و طرح‌های سبز و همچنین تعهد به پایداری آب و هوا است. این اقدامات جایگاه جهانی امارات را به عنوان یک مرکز مالی و اقتصادی ارتقا داده است. در این رابطه رویدادهای شاخصی مانند اکسپو 2020 دبی و کنفرانس آب و هوایی COP28 آینده جذابی را برای سرمایه گذاران بوجود آورده است. توضیح اینکه صندوق بین المللی پول در سال جاری 13.4 میلیارد دلار برای حمایت از اقتصادهای خاورمیانه و شمال آفریقا فراهم کرده است و دکتر آزور پیش بینی می‌کند که رشد این منطقه از 2.1 درصد در سال جاری به 4 درصد در سال 2025 بهبود یابد، که نشان دهنده خوش بینی محتاطانه برای آینده منطقه است.

https://focus.hidubai.com-

راه اندازی شورای تجاری ویتنام توسط اتاق بازرگانی دبی

اتاق بازرگانی دبی، یکی از سه اتاقی که زیر نظر اتاق های دبی فعالیت می‌کند، تأسیس شورای تجاری ویتنامی را برای حمایت از رشد تجارت و سرمایه گذاری دوجانبه اعلام کرده است. این اعلام در حاشیه تشکیل مجمع تجاری مشترک ویتنام – امارات در دبی صورت گرفت. مراسم افتتاحیه با حضور بیش از 100 شخصیت دولتی و تجاری با حضور نخست وزیر جمهوری سوسیالیستی ویتنام و وزیر تجارت خارجی امارات همراه با چندین مقام دولتی و بخش خصوصی، رهبران تجاری و سرمایه گذاران از ویتنام و دبی برگزار شد. مجمع راه‌های تقویت همکاری اقتصادی و تشویق سرمایه‌گذاری‌های دوجانبه در چندین بخش حیاتی را با تمرکز بر فرصت‌ها در اقتصاد سبز، تحول دیجیتال و نوآوری بررسی کرده و امضای تعدادی یادداشت تفاهم استراتژیک (MoU) بین نهادهای هر دو کشور را بهمراه داشت. این تفاهمات شامل همکاری بین خطوط هوایی ویتنام و خطوط هوایی اتحاد و امارات برای حمایت از همکاری در بخش هوانوردی، توافقنامه بین DP World و شرکت دریایی ویتنام (VIMC) برای توسعه بندر Can Tho و توسعه آبراه‌های داخلی، توافقات بین VinGroup و Benya Group، NDMC و بندر ابوظبی برای توسعه داده‌های کلیدی و زیرساخت لجستیکی، قرارداد بین Vinfast و شرکت رانندگی امارات در مورد تولید خودروهای الکتریکی و قراردادی بین T&T Group و Golden Nile در امور مالی، کشاورزی و خدمات بود. عبدالعزیز عبدالله الغریر، رئیس اتاق‌های دبی، در طی سخنرانی افتتاحیه خود در این رویداد، اظهار داشت: امارات و جمهوری سوسیالیستی ویتنام با رشد مستمر در تجارت و سرمایه‌گذاری‌های دوجانبه دارای روابط قوی اقتصادی هستند. مشتاقانه منتظر تقویت بیشتر همکاری در بخش‌های مورد علاقه و هموار کردن راه برای فرصت‌های امیدوارکننده‌تر هستیم. خوشحالیم که تاسیس شورای تجاری ویتنام را اعلام می‌کنیم. این شورا به عنوان یک پلت فرم برای تقویت مشارکت های اقتصادی فرامرزی و حمایت از روابط دوجانبه در بخش های مختلف، تضمین منافع متقابل برای جوامع تجاری در دبی و ویتنام عمل خواهد کرد. او در پایان گفت: متعهد هستیم که به کسب‌وکارهای ویتنامی حمایت لازم برای توسعه فعالیت در امارات را ارائه دهیم و از دبی به عنوان دروازه‌ای برای رشد جهانی استفاده کنیم. این امر در این واقعیت منعکس شده است که 75 شرکت ویتنامی جدید به عنوان اعضای اتاق بازرگانی دبی در 9 ماهه اول سال جاری ثبت شده اند و تعداد کل شرکت های فعال ویتنامی را تا پایان سپتامبر به 176 می رساند. مجمع تجاری ویتنام-امارات به عنوان بخشی از تلاش‌های جاری برای ایجاد رشد پایدار در تجارت غیرنفتی بین دبی و ویتنام سازمان‌دهی شد که بر اساس داده‌های گمرک دبی، ارزش آن در طول سال ۲۰۲۳ به ۳۱.۷ میلیارد درهم رسید که نشان‌دهنده افزایش سالانه ۱۲.۲ درصدی در مقایسه با  28.2 میلیارد ثبت شده سال 2022 است. در ژوئیه 2023، اتاق بین المللی دبی یک دفتر نمایندگی در شهر هوشی مین تأسیس کرد تا تعامل عمیق تر با جامعه تجاری ویتنامی را تسهیل کند. این دفتر از شرکت‌هایی از ویتنام که به دنبال ورود به دبی و گسترش بین‌المللی از طریق امارت هستند، پشتیبانی می‌کند و کسب‌وکارها را در هر دو بازار با سهامداران قابل اعتماد و شرکای بالقوه مرتبط می‌کند.

https://www.wam.ae-

افزایش 28.6 درصدی مجوزهای تجاری در راس الخیمه طی 9 ماه اول 2024

براساس عملکرد تجاری، مجوزهای تجاری در امارت راس الخیمه 28.6 درصد و مجوزهای حرفه ای و صنعتی هر کدام 25 درصد در 9 ماهه اول سال 2024 افزایش یافته است. گزارشی که توسط وزارت توسعه اقتصادی امارات صادر شده است. این گزارش رشد قابل توجه 27 درصدی فعالیت های تجاری را در دوره ژانویه تا سپتامبر نشان می دهد. مدیر امور بازرگانی دپارتمان توسعه اقتصادی، تایید کرد مجموع سرمایه مجوزهای جدید دو برابر شده و به 792.3 میلیون درهم رسیده است که در مقایسه با 375 میلیون درهم در مدت مشابه سال گذشته، 111.3 درصد افزایش داشته است. وی خاطرنشان کرد: سرمایه پروانه‌های تجاری جدید 179.3 درصد، پروانه‌های حرفه ای 248.8 درصد و پروانه‌های صنعتی 28.6 درصد رشد داشته است.

https://www.wam.ae-

دبی میزبان چهاردهمین کنفرانس سالانه مالی اسلامی

رتبه بندی جهانی S&P و مرکز مالی بین المللی دبی (DIFC) میزبان چهاردهمین کنفرانس سالانه مالی اسلامی هستند. این کنفرانس بر چشم انداز جهانی صنعت مالی اسلامی سال 2024 و پتانسیل رشد آن تمرکز خواهد کرد زیرا انتظار می رود پس از رشد 8 درصدی در سال 2023 شاهد رشد تک رقمی‌بالایی در سال های 25-2024 باشد. شرکت‌کنندگان قصد دارند فرصت‌ها و چالش‌های رشد آینده، اوراق قرضه پایدار(صکوک) و راه‌های رتبه‌بندی‌های مستقل، شرکت‌ها و موسسات مالی شورای همکاری خلیج فارس را بررسی کنند. در این رویداد رهبرانی از صنعت خدمات مالی اسلامی و همچنین تحلیلگران ارشد رتبه بندی جهانی S&P حضور خواهند داشت.

https://www.wam.ae-

شمارش معکوس برای نمایشگاه ارگانیک دبی آغاز شد

بیست و دومین نمایشگاه محصولات ارگانیک و طبیعی خاورمیانه در مرکز تجارت جهانی دبی از 18 تا 20 نوامبر 2024 در حال آماده سازی است. نمایشگاه محصولات طبیعی و ارگانیک خاورمیانه با تاکید بر جایگاه خود به عنوان بزرگترین محصول ارگانیک و طبیعی منطقه، تعداد غرفه داران را در مقایسه با نمایشگاه گذشته خود در سال 2023 تقریباً دو برابر خواهد کرد. نمایشگاه ارگانیک، که در دوره قبلی خود در سال 2023 میزبان بیش از 300 غرفه‌دار بود، بیش از 550 غرفه‌دار را برای نمایشگاه آتی خود تأیید کرده است. افزایش خارق‌العاده تعداد غرفه‌داران مطمئناً منجر به افزایش همزمان تعداد بازدیدکنندگان نیز می‌شود که احتمالاً در مقایسه با 12000 نفر سال گذشته افزایش چشمگیری را به ثبت خواهد رساند. از سوپر غذاها گرفته تا مکمل‌های سلامتی تقویت‌کننده سیستم ایمنی و محصولات زیبایی طبیعی تا راه‌حل‌های زندگی پایدار، رویداد برتر خاورمیانه برای همه محصولات ارگانیک و طبیعی میزبان 20 غرفه کشوری خواهد بود که علاوه بر امارات نمایندگان کشورهای مالزی، یونان، سری‌لانکا، لهستان، ترکیه، نپال، ایران، هند، اسپانیا، ایتالیا، لسوتو، روسیه، اوکراین، اکوادور، افغانستان، کره، فیلیپین، انگلستان و تایلند در آن حضور دارند. در این میان، اکوادور، لسوتو و نپال در صنعت محصولات ارگانیک به ویژه با تمرکز بر محصولات پایدار و طبیعی گام‌های بزرگی برمی‌دارند و برای اولین بار در نمایشگاه شرکت خواهند کرد. از آنجایی که خاورمیانه به عنوان یکی از سریع ترین بازارهای در حال رشد در جهان برای محصولات پایدار و پاک بشمار می رود، تولید کنندگان و توزیع کنندگان چای و قهوه تخصصی، غذا و نوشیدنی، مواد غذایی، محصولات زیبایی، مکمل های بهداشتی، میوه‌های خشک و شیرینی جات، میوه‌های تازه و کودهای آلی در طول نمایشگاه برای یافتن فرصت های بهتر جستجو می‌کنند. این بار، تمرکز ویژه ای بر روی چای و قهوه تخصصی خواهد بود زیرا مصرف کنندگان به دلیل مزایای سلامتی و اعتبار پایداری آنها به طور فزاینده ای این محصولات را انتخاب می‌کنند.

https://menafn.com-

برگزاری میزگرد تنظیمات تجارت جهانی مجازی در امارات

دکتر ثانی بن احمد آل زیودی، وزیر تجارت خارجی امارات، میزگرد تنظیمات تجارت جهانی مجازی را به عنوان بخشی از ابتکار تجارت فناوری تجاری مشترک امارات و مجمع جهانی اقتصادی (WEF) افتتاح کرد. . این رویداد که توسط وزارت اقتصاد امارات برگزار شد، این میزگرد یک پلت فرم تعاملی را برای مقامات تجاری و رهبران نظارتی ارائه کرد تا در بحث‌های مهم در مورد نقش و پتانسیل در حال تحول فناوری با تمرکز بر حوزه‌هایی مانند نوآوری‌های نظارتی برای تجارت دیجیتال فرامرزی، مشارکت عمومی و خصوصی برای رسیدگی به چالش‌های امنیت سایبری و آزمایش فناوری‌های تجاری نوظهور بشمار رفته و شرکت کنندگان در مورد غلبه بر موانع تجارت دیجیتال، ایجاد توازن بین نوآوری با حمایت از مصرف کنندگان و اطمینان از اینکه مقررات قوی و سازگار باقی می مانند بحث و تبادل نظر به عمل آوردند. الزیودی در اظهارات خود در این میزگرد بر تعهد امارات به پیشبرد تجارت از طریق فناوری و نوآوری تاکید کرد و اظهار داشت: TradeTech Initiative ستون کلیدی چشم انداز امارات برای یک اکوسیستم تجارت جهانی کارآمد و مبتنی بر فناوری است. با تقویت همکاری بین تنظیم‌کننده‌ها، ما زمینه را برای عصر جدیدی در تجارت جهانی فراهم می‌کنیم؛ دورانی که کارآمد، انعطاف‌پذیر و فراگیر باشد. مشارکت ما با مجمع جهانی اقتصاد بر تعهد ما برای پیشبرد این تغییرات و ایجاد چارچوب هایی که از پذیرش فناوری‌های پیشرفته و در عین حال محافظت از سیستم های تجارت جهانی پشتیبانی می‌کند، تأکید دارد. هدف TradeTech Initiative که با مشارکت WEF راه اندازی شده تغییر تجارت بین المللی از طریق فناوری‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی، بلاک چین و تجزیه و تحلیل داده‌ها می‌باشد. تجارت در زمان واقعی است.

https://www.wam.ae-

تصویب بودجه هزینه‌های  74 میلیارد دلاری  2025-2027 دبی

شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی اعلام کرد بودجه هزینه‌های سال‌های 2025-2027 را با 272 میلیارد درهم (74.06 میلیارد دلار) که بزرگترین هزینه در تاریخ امارت در مقابل درآمد 302 میلیارد درهمی‌بشمار می رود تصویب شده است. دبی، بعنوان مرکز تجاری و گردشگری منطقه ای، 46 درصد از هزینه‌های خود را به پروژه‌های زیربنایی از جمله جاده‌ها، پل ها و شبکه‌های زهکشی آب اختصاص داده است. پس از آن که در ماه آوریل گذشته بر اثر شدیدترین بارندگی‌های ثبت شده در امارات طی 75 سال گذشته آسیب های جدی دید در ماه ژوئن اعلام کرد 30 میلیارد درهم (8.2 میلیارد دلار) برای تقویت سیستم تخلیه آب باران خود هزینه خواهد کرد. هزینه‌های زیرساختی همچنین شامل یک فرودگاه جدید می‌شود. شیخ محمد حاکم دبی در ماه آوریل توسعه ترمینال مسافربری جدید این فرودگاه را تصویب کرد که ارزش آن 128 میلیارد درهم (35 میلیارد دلار) است. شیخ محمد در آن زمان گفت: فرودگاه بین المللی المکتوم بزرگترین فرودگاه جهان با ظرفیت سالانه 260 میلیون مسافر خواهد بود و وسعت آن پنج برابر فرودگاه بین المللی دبی است که در حال حاضر یکی از شلوغ ترین فرودگاه‌های جهان بشمار می رود. 30 درصد از بودجه در نظر گرفته شده صرف بهداشت، آموزش و سایر خدمات عمومی خواهد شد. بودجه سال آینده برای اولین بار به مازاد عملیاتی معادل 21 درصد کل درآمدها دست خواهد یافت.

https://www.brecorder.com-

امضای توافقنامه همکاری استراتژیک اتاق‌های دبی با اتاق بازرگانی بین‌المللی

اتاق های دبی با اتاق بازرگانی بین المللی (ICC)، بزرگترین سازمان تجاری جهان با شبکه ای متشکل از 45 میلیون شرکت در بیش از 170 کشور، قرارداد همکاری استراتژیک امضا کرده است. هدف این مشارکت تقویت همکاری برای حمایت از جوامع تجاری جهانی، با تمرکز بر دیجیتالی کردن تجارت و بهبود دسترسی به منابع مالی برای شرکت‌های کوچک و متوسط (SMEs) عنوان شده است. به عنوان بخشی از این توافقنامه، ابزار سنجش اتاق‌های دبی برای حمایت از ICC و اتاق‌های عضو آن در سرتاسر جهان ایجاد می‌شود، که تأثیر مثبتی بر جامعه تجاری و ارزش افزوده اتاق‌های جهانی برای بخش‌هایی که به آنها خدمت می‌کنند را بهمراه خواهد داشت. این توافق بر نقش استراتژیک دبی به عنوان یک مرکز پیشرو برای تجارت جهانی که بازارهای بین المللی و زنجیره‌های تامین را به هم متصل می‌کند، تاکید می‌کند. همچنین با توجه به کمک‌های چشمگیر اتاق‌های دبی در سال‌های اخیر به تلاش‌های ICC برای افزایش ظرفیت اتاق‌ها در سراسر جهان، از جمله سازماندهی دوازدهمین کنگره اتاق‌های جهانی در دبی در سال 2021 و توسعه چارچوب «نوآوری مدل اتاق (CMI)» برای تسریع نوآوری در جهان، این توافقنامه پایه ای برای اجرای پروژه‌های آینده به رهبری اتاق های دبی با همکاری ICC ایجاد می‌کند.

https://www.wam-

 

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما