معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۴۰۰/۱۰/۰۷- ۰۸:۰۰ - مشاهده: ۱۹۱

معرفی سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ

سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ یک نهاد دولتی ملی است که هدف آن حصول اطمینان کامل از ایمن بودن غذا و آب آشامیدنی برای مصرف کنندگان و کمک به تامین و افزایش سطح سلامت گیاهان، ماهی‌ها و حیوانات است. این سازمان علاوه بر ارائه مشاوره بر شرایط نگهداری اخلاقی حیوانات نیز نظارت کرده و تولید مثل سازگار آنان با محیط زیست را تشویق می نماید و بر پرسنل اصناف لوازم آرایشی و بهداشتی حیوانات نیز نظارت و کنترل دارد.

نقش سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ The Norwegian Food Safety Authority (NFSA) تهیه پیش‌نویس قوانین و ارائه مشاوره و راهنمایی در مورد قوانین موجود، انجام بازرسی‌های کنترل کیفیت برای کاهش ریسک، نظارت بر ایمنی مواد غذایی و همچنین سلامت گیاهان، ماهی‌ها و حیوانات، ارائه و به‌روزرسانی اطلاعات در مورد جدیدترین دستآوردهای علمی در زمینه‌های تخصصی یاد شده و برنامه‌ریزی برای شرایط اضطراری است. سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ به عنوان مشاور به وزارت کشاورزی و غذا، وزارت شیلات و امور سواحل و وزارت بهداشت و خدمات مراقبتی، در بررسی موضوعات مورد علاقه، مطالعات و تحقیقات، تصمیم گیری و سیاستگذاری و اجرای پروژه‌ها اقدام می نماید.

 ماموریت های سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ  عبارت است از :

-  کسب اطمینان از سلامت کامل مواد غذا و خوراکی و  آب آشامیدنی مردم

- نظارت و مراقبت بر معیارهای سلامت گیاهان، ماهی‌ها و حیوانات

- کمک به نگهداری اخلاقی از ماهی و حیوانات

- نظارت بر کیفیت خوب، صداقت و تجارت منصفانه در تولید مواد غذایی

- تشویق به تولید سازگار با محیط زیست

-  بررسی و پیشنهاد  رهنمودهای تخصصی مبتنی بر آینده نگری و کارآمدی بیشتر خدمات فوق الذکر

 

مدیریت - سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ

مدیر کل        Ingunn Midttun Godal

پست الکترونیکی ingunn.midttun.godal@mattilsynet.no

مدیر روابط عمومی و ارتباطات شرکتی

Andrea Kilen

پست الکترونیکی Andrea.Kilen@mattilsynet.no

مدیر دفتر مقررات و کنترل   

 Inge Erlend Næsset

پست الکترونیکی Inge.Erlend.Naesset@mattilsynet.no

 

مدیر امور حقوقی و بین المللی

Elisabeth Wilmann

پست الکترونیکی Elisabeth.Wilmann@mattilsynet.no

 

مدیر توسعه

Stine Bakke-Haugseth

پست الکترونیکی Stine.Bakke-Haugseth@mattilsynet.no

 

مدیر امور شرکت    Lena de Faveri

پست الکترونیکی   Lena.De.Faveri@mattilsynet.no 

همچنین رئیس سازمان دامپزشکی نروژ به عنوان  CVO  در این سازمان عضویت دارد.

همکاری‌های بین المللی

سازمان ایمنی مواد غذایی نروژ در موارد زیر مشارکت فعال دارد:

-سازمان جهانی بهداشت حیوانات  OIE

-کنوانسیون بین المللی حفاظت از گیاهان IPPC

-سازمان حفاظت از گیاهان اروپا و مدیترانه EPPO

-شورای اروپا  (دموکراسی، حقوق بشر و توسعه حقوقی در کشورهای عضو را ترویج می‌کند)

 -  عضویت در Codex Alimentarius  [1]ایمنی مواد غذایی، تحت نظر سازمان‌های  WHO/FAO

- در  9 کمیته دائمی تحت نظارت اتحادیه اروپا عضویت داشته و در بسیاری از گروه‌های کاری و گروه‌های تخصصی زیر نظر اتحادیه اروپا مشارکت دارد

-کمیته اجرایی شورای شمال اروپا برای شیلات و آبزی پروری، کشاورزی، غذا و جنگلداری   (EK-FJLS)  و گروه‌های کاری مرتبط

- کمیسیون اروپایی برای کنترل بیماری تب برفکی EuFMD

- گروه اضطراری دامپزشکی شمال-بالتیک NBVCG

[1]   Codex Alimentarius یا Food Code مرجع جهانی مصرف‌کنندگان، تولیدکنندگان مواد غذایی و مرجع نهادهای کنترل کیفیت محلی و بین‌المللی و همچنین تجارت بین‌المللی است و از سال 1961 شروع به کار کرده است.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما