معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
رئیسجمهور اندونزی اعلام کرد که دولت او قصد دارد در سال جاری، ۳۰ پروژه سرمایهگذاری استراتژیک در بخشهای مختلف راهاندازی کند. این ابتکار با هدف تقویت رشد اقتصادی، جذب سرمایهگذاری و ایجاد میلیونها فرصت شغلی انجام خواهد شد.
چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
اندونزی در سالهای اخیر با جدیت تلاش کرده تا به مرکز جهانی صنعت حلال تبدیل شود. این هدف بخشی از راهبرد ملی این کشور برای تقویت اقتصاد اسلامی و افزایش نقشآفرینی در زنجیره ارزش جهانی محصولات حلال است. با جمعیتی عمدتاً مسلمان و بازار مصرف بزرگ، اندونزی ظرفیت بالقوهای برای توسعه صنایع مختلف حلال، از جمله غذا، دارو، لوازم آرایشی، گردشگری و خدمات مالی اسلامی دارد.
سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴
اندونزی به عنوان پرجمعیتترین کشور در میان ده کشور عضو آسهآن با حدود 270میلیون نفر جمعیت بزرگترین اقتصاد آسهآن و دومین دریافتکننده بزرگ سرمایهگذاری مستقیم خارجی (FDI) پس از سنگاپور است. در سال ۲۰۲۲، اندونزی بیش از ۴۳ میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب کرد که ۵.۵ میلیارد دلار از آن توسط هنگکنگ تأمین شد.
دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴
اندونزی قصد دارد بهطور کامل برنامه B40 را اجرا کند که شامل ترکیب ۴۰٪ سوخت زیستی (بیودیزل) بر پایه روغن پالم است. این اقدام با هدف کاهش وابستگی به واردات گازوئیل، توسعه انرژی پایدار و حمایت از صنعت روغن پالم داخلی صورت میگیرد.
یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی اندونزی در هفته اول فروردین 1404 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
پنج شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴
وزیر انرژی و منابع معدنی گفت که ظرفیت برنامهریزیشده برای پالایشگاههای جدید به ۱ میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت. وی با اشاره به اینکه اندونزی در حال حاضر حدود ۱ میلیون بشکه در روز نفت خام و سوخت وارد میکند تا تقاضای داخلی را تأمین کند افزود که اندونزی قصد دارد مخزن نفت اضافی با ظرفیت ۱ میلیون بشکه ایجاد کند تا امنیت انرژی را تضمین نماید.
دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی اندونزی در چهارم اسفند 1403مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
پنج شنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی اندونزی در هفته سوم اسفند 1403 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳
پرابوو سوبیانتو رئیسجمهور اندونزی 26 فوریه 2025 نخستین بانک طلای این کشور را افتتاح کرد. افتتاح اولین بانک طلای اندونزی از طریق اعطای مجوز به شرکت پگادائیان و بانک شریعت اندونزی صورت گرفت و گامی در جهت حمایت از فرایند پایین دستی در آستا چیتا (هشت آرمان) که توسط دولت پرابوو تدوین شده محسوب میشود. به گفته مقامات اندونزی، این بانک ها نقش مهمی در تقویت اکوسیستم صنعت طلای ملی خواهد داشت و بخشی از فرآیند توسعه زنجیره ارزش این صنعت است.
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
بر اساس مقررات جدید دولت اندونزی، صادرکنندگان منابع طبیعی (بهجز نفت و گاز) موظفند تمام درآمدهای ارزی حاصل از صادرات خود را حداقل به مدت یک سال در سیستم مالی داخلی نگه دارند. این اقدام با هدف افزایش ذخایر ارزی کشور به میزان ۸۰ میلیارد دلار انجام شده است. این مقررات از اول مارس ۲۰۲۵ اجرایی خواهد شد.
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳