معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
اقتصاد اندونزی پس از رشد 3.7 درصدی در سال 2021، همچنان در 9 ماه منتهی به اکتبر، با رشد 5.4 درصدی سال به سال (سالانه) پیش می رود.
شنبه ۳ دی ۱۴۰۱
اندونزی برای دستیابی به جایگاه چهارم اقتصادی جهان در سال 2045، مواجه با مصرف انرژی انبوه به ویژه برای استفاده از نفت خام است. این نیاز، دولت را وادار کرده است تا تولید یک میلیون بشکه نفت در روز تا سال 2030 را هدف قرار دهد.
جمعه ۲ دی ۱۴۰۱
در راستای تلاش برای دستیابی به توسعه صنعت نفت و گاز، "سومین کنوانسیون بینالمللی نفت و گاز بالادستی اندونزی 2022 " برگزار گردید. این همایش بین المللی به مدت سه روز از 23 تا 25 نوامبر 2022 به صورت ترکیبی از طریق آنلاین و آفلاین در بالی با حضور بیش از 120 مدعو داخلی و خارجی انجام شد.
جمعه ۱۱ آذر ۱۴۰۱
از مهمترین دستاوردهای نشست سران گروه 20 برای اندونزی جذب میلیاردها دلار سرمایه گذاری در حوزههای مختلف به ویژه انرژیهای پاک و تجدید پذیر بود.
یکشنبه ۶ آذر ۱۴۰۱
اندونزی به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای دریایی جهان، همیشه منبع اصلی نفت خام و گاز در جهان بوده است اما امروزه این کشور نه تنها با کاهش شدید تولید نفت روبرو است بلکه به یکی از واردکنندگان این ماده سوختی و همچنین گاز طبیعی تبدیل شده است.
جمعه ۱۳ آبان ۱۴۰۱
اندونزی یکی از کشورهای دارنده ذخایر نفت و گاز میباشد اما 95 درصد نیاز به قیر خود را از طریق واردات تامین میکند. با این حال رئیس جمهور این کشور اعلام نمود که تا دو سال دیگر واردات قیر متوقف و این کالای مورد نیاز با سرمایه گذاری در داخل خصوصا در جزیره بوتون تامین شود.
پنج شنبه ۵ آبان ۱۴۰۱
اندونزی زمانی تامین کننده بزرگ نفت در جهان بود و صادرات نفت اساسا منبع اصلی درآمد دولت بود اما امروزه بازار داخلی این کشور اهمیت دو چندانی یافته است و بیشتر تولید نفت اندونزی در داخل مصرف میشود.
شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۱
واردات سوخت های فسیلی از جمله نفت و گازمایع (LPG) اندونزی را نه تنها در تامین انرژی تا حدودی به خارج وابسته کرده است بلکه تغییرات قیمت های جهانی اینگونه سوخت ها هزینههای سنگینی بر این کشور تحمیل می نماید. اما دولت اندونزی تلاش می نماید از طریق منابع تجدیدپذیر و سرمایه گذاری در زیر ساختهای انرژیهای نوین این وابستگی را کاهش دهد. در این راستا دولت در حال برنامه ریزی برای کاهش وابستگی اندونزی به گاز وارداتی(LPG) میباشد.
یکشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۱
بر اساس برنامه ریزی دولت اندونزی قرار بود در سال جاری میلادی روزانه 703,000 بشکه نفت تولید شود اما بر اساس اعلام گروه ویژه نظارتی بالادستی نفت وگاز پیش بینی میشود که چنین رقمی در تولید در سالجاری دست نیافتنی باشد.
یکشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۱
شرکت بریتیش پترولیوم (BP) انگلیس و شرکت پتروناس مالزی بر اساس قراردادهای امضاء شده با وزارت انرژی و منابع معدنی اندونزی قرار است در سه بلوک نفتی این کشور در مناطق فراساحلی در شرق ایالت جاوه دست به اکتشافات نفت و گاز بزنند.
یکشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۱