معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
طلا یکی از جذابترین مواد معدنی برای سرمایهگذاری است، اما سایر مواد معدنی مانند بوکسیت، منگنز، سنگ آهن و فسفات نیز در مقادیر بالا در منطقه غرب آفریقا در دسترس هستند و به عنوان منابع اقتصادی در این منطقه به شمار میروند.
یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴
زیمبابوه دارای مواد معدنی حیاتی فراوانی مانند لیتیوم، فلزات گروه پلاتین، منگنز، کبالت، مس، کروم، نیکل و مواد معدنی کمیاب است که برای گذار انرژی ضروری هستند.
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
در حالی که ظرفیتهای استخراج و پالایش مواد معدنی حیاتی از نظر جغرافیایی بسیار متمرکز است، افزایش ملیگرایی منابع، محدودیتهای صادرات، بیثباتی و دستکاری بازار میتواند خطرات کمبود عرضه را افزایش دهد.
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳
تقاضای جهانی برای مواد معدنی حیاتی، به ویژه لیتیوم، به سرعت در حال رشد است تا به اهداف انرژی پاک و کربن زدایی دست یابد. آفریقا میزبان منابع قابل توجهی از مواد معدنی حیاتی است.
سه شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳
بر اساس آمار جدید منتشره از فهرست کشورهای دارای تولید مواد معدنی در سطح جهان، شیلی با در اختیار داشتن 27 درصد تولید مس جهان در صدر فهرست تولیدکنندگان این ماده معدنی قرار گرفته است. در این فهرست، شیلی همچنان پس از استرالیا با تولید 26 درصد لیتیوم جهان در مقام دوم تولید این ماده معدنی قرار دارد.
یکشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۳
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی شمال افغانستان در هفته اول اردیبهشت ماه 1403 مندرج در روزنامهها و رسانههای این کشور به شرح زیر میباشد:
شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
اهم اخبار و تحولات اقتصادی ایالت سند پاکستان در هفته اول اسفند ماه 1402 مندرج در روزنامهها و رسانههای این کشور به شرح زیر میباشد:
دوشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۲
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی قزاقستان در هفته سوم دی ماه 1402 مندرج در روزنامهها و رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
پنج شنبه ۲۱ دی ۱۴۰۲
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی نروژ در هفتۀ اول آبان 1402 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد.
یکشنبه ۷ آبان ۱۴۰۲
به گزارش وزارت امورمالی و توسعه اقتصادی زیمبابوه، درآمد این کشور در سال گذشته از صادرات مواد معدنی حدود 7 میلیارد دلار بوده است.
شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲