معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

نگاهی به ظرفیتهای معدنی قرقیزستان، مراحل و اقدامات اولیه جهت آغاز فعالیتهای معدنی در این کشور

براساس گزارش وزارت منابع طبیعی قرقیزستان در نوامبر 2024 ، قرقیزستان دارای بیش از ۵۰۰۰ کانسار کوچک و بزرگ حاوی ذخایر مواد معدنی مختلف از جمله طلا، عناصر خاکی کمیاب، اورانیوم، توریم ، اکسید تیتانیوم، سنگ آهن، فلوریت، آنتیمونی، سنگ مرمر، ذغال سنگ، وانادیوم، آلومینیوم، مس، استرانسیوم، مولیبدن، بریلیم، تانتالوم و نقره است.

بخش معدن در اندونزی

معدن یکی از بخش‌های کلیدی و تأثیرگذار در رشد اقتصادی اندونزی طی دهه‌های گذشته بوده است. این بخش سهم چشمگیری در تولید ناخالص داخلی (GDP)، صادرات، درآمدهای دولتی، اشتغال و به‌ویژه در توسعه مناطق دورافتاده اندونزی داشته است.

افزایش درآمدهای معدنی جمهوری آفریقای مرکزی

بخش معدن در جمهوری آفریقای مرکزی همواره یکی از ارکان مهم اقتصاد این کشور می باشد.

سهم بخش معدن و انرژی در بودجه سال 2025 ازبکستان

در بودجه سال 2025 ازبکستان، سهم بخش معدن و انرژی به عنوان یکی از محورهای کلیدی توسعه اقتصادی این کشور مورد توجه قرار گرفته است. این کشور تلاش دارد تا با افزایش بهره‌برداری از منابع نفت، گاز، مواد معدنی، وابستگی خود به واردات انرژی را کاهش دهد و درآمدهای صادراتی خود را تقویت کند.

پیش بینی زیمبابوه در خصوص افزایش صادرات مواد معدنی

به گزارش وزارت امورمالی و توسعه اقتصادی زیمبابوه، درآمد این کشور در سال گذشته از صادرات مواد معدنی حدود 7 میلیارد دلار بوده است.

اخبار اقتصادی قرقیزستان

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی قرقیزستان در نیمه نخست مرداد 1401 مندرج در رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد.

درآمد زیمبابوه در حوزه معدن

مطابق ارزیابی‌های صورت گرفته با توجه به رونق بخش معدن، در آمد زیمبابوه در این حوزه در سال 2021، رکوردی جدید را ثبت کرده و از مرز 5 میلیون دلار فراتر رفت که دستاورد مهمی‌برای دولت این کشور در جمهوری دوم محسوب می‌گردد.

اخبار اقتصادی سنگال

مهمترین اخبار و تحولات اقتصادی کشور سنگال در هفته سوم تیر ماه 1401 مندرج در رسانه‌های این کشور به شرح ذیل ارائه می‌گردد:

معادن و صنایع معدنی قزاقستان

در قزاقستان یکی از مهم‌ترین منابع رشد اقتصاد، استخراج معادن است. بیش از 5 هزار معدن در این کشور وجود دارد که ارزش آن‌ها چند تریلیون دلار برآورد می‌شود.

وضعیت اقتصادی آفریقای جنوبی در دوره کرونا

در دوره کرونا و پس از فرو رفتن کشور در قرنطینه سراسری از تاریخ 28 مارس 2020، آفریقای جنوبی یک وضعیت نامطلوب اقتصادی را تجربه کرد و تولید ناخالص داخلی این کشور در این دوران کاهش یافت. اما با وجود خروج کشور از وضعیت قرمز کرونایی و شروع دوباره کسب و کار، افت فعالیت های اقتصادی و کاهش رشد اقتصادی به سه ماهه چهارم سال سرایت خواهد کرد و شرایط اقتصادی در مجموع نامطلوب خواهد بود.