معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۴۰۲/۰۲/۳۰- ۰۸:۰۰

اخبار اقتصادی جنوب هند - حیدر آباد

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی جنوب هند در هفته چهارم اردیبهشت 1402 مندرج در رسانه‌های این منطقه به شرح زیر ارائه می‌گردد.

تلانگانا اولین ایالت هند در زمینه راه اندازی چارچوب رباتیک

تلانگانا اولین ایالت در کشور است که چارچوب رباتیک را راه‌اندازی کرده است. هدف از این چارچوب ایجاد یک منظومه پایدار رباتیک است که نوآوری، کارآفرینی و تحقیق و توسعه را تسهیل کند و تلانگانا را به عنوان پیشگام در زمینه رباتیک معرفی کند. پیش‌تر پنج چارچوب سیاستی قابل اجرا در زمینه‌های بلاکچین (2018)، پهپادها (2019)، هوش مصنوعی (2020)، چارچوب پذیرش ابری (2021) و فناوری فضایی (2022) منتشر شده بود.

دولت تلانگانا قصد دارد برای اجرای مؤثر این چارچوب، مرکز نوآوری رباتیک تلنگانا (TRIC) را به عنوان یک سازمان مرجع ایجاد کند. دولت ایالتی همچنین با هدف تقویت منظومه رباتیک در تلنگانا با دانشگاه صنعتی فن آوری و اطلاعات ‌حیدرآباد، ART PARK IISC، فرودگاه بین المللی حیدرآباد، AgHub (PJTSAU) و انجمن رباتیک تمام هند (AIRA) تفاهم نامه‌هایی را به امضا رسانده است. همچنین دولت ایالتی قصد برگزاری یک نشست رباتیک جهانی را دارد تا منظومه رباتیک رو به رشد خود را به نمایش بگذارد و سرمایه‌گذاران را از سراسر جهان جذب کند. طبق گزارش جهانی رباتیک، هند در رده دهم استفاده از فن آوری‌های رباتیک قرار دهد.

https://telanganatoday.com/telangana-scores-futuristic-first-with-unique-robotics-framework

تلانگانا قصد دارد به شنژن هند تبدیل شود و به اقتصاد 150 میلیارد دلاری در تولید لوازم الکترونیکی دست یابد

کی.تی راما رائو، وزیر صنایع و فناوری اطلاعات تلانگانا، تأسیس واحد تولیدی الکترونیکی شرکت فاکسکان اینترکانکت تکنولوژی (FIT) به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار را به عنوان یک لحظه برجسته در تاریخ تلنگانا برشمرد. راما رائو اعلام کرد که هدف گذاری تلانگانا دستیابی به نیروی کار ۱.۵ میلیون نفری و اقتصادی به ارزش ۱۵۰ میلیارد دلار در زمینه تولیدات الکترونیکی در طی دهه آینده است. انتظار می رود که این پروژه در مرحله اول ۲۵ هزار شغل مستقیم ایجاد کند. علاوه بر این، دولت استان با شرکت فاکسکان همکاری خواهد کرد تا مرکز آموزشی را برای آموزش جوانان در حوزه تولید پیشرفته ایجاد کند.

https://telanganatoday.com/telangana-to-become-shenzhen-of-india-aims-at-150-billion-economy-in-electronics-manufacturing

اولین اجلاس جهانی رباتیک در حیدرآباد در ماه ژوئیه برگزار خواهد شد

اولین اجلاس جهانی رباتیک در حیدرآباد هند 21 و 22 ژوئیه برگزار خواهد شد. قرار است در این اجلاس آخرین دستاورد‌های رباتیک و هوش مصنوعی به نمایش درآید. شرکت‌کنندگانی از 25 کشور در این نشست حضور خواهند داشت. این رویداد شامل بحث‌ها، نمایش‌های زنده، کارگاه‌ها و نمایشگاهی از ربات‌ها و سیستم های هوش مصنوعی است.

https://telanganatoday.com/indias-first-ever-global-robotics-summit-in-hyderabad-in-july

گروه بورس لندن قصد دارد مرکز تخصص فناوری را در حیدرآباد بنیان گذارد

بورس لندن (LSEG) اعلام کرده است که قصد دارد مرکز تخصص فناوری را در شهر حیدرآباد بنیان گذارد. این تصمیم می‌تواند هر ساله حدود ۱۰۰۰ فرصت شغلی را ایجاد کند. هدف اصلی از این اقدام، ارتقاء بخش بانکداری، خدمات مالی و بیمه (BFSI) در حیدرآباد است که منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی قابل توجه و رشد کلی صنعت می‌شود. گروه بورس لندن یکی از ارائه دهندگان شناخته شده بین المللی زیرساخت بازار مالی و داده است که در ۷۰ کشور فعالیت می‌کند و به مشتریان در ۱۹۰ کشور خدمات ارائه می‌دهد.

https://www.siasat.com/london-stock-exchange-group-to-set-up-technology-centre-of-excellence-in-hyderabad-2587606/

شرکت مدترونیک 300 میلیارد روپیه در مرکز مهندسی و نوآوری در حیدرآباد سرمایه‌گذاری می‌کند

شرکت مدترونیک (Medtronic PLC) که یک شرکت جهانی پیشگام در عرصه فناوری‌های پزشکی است و مقر آن در دوبلین می‌باشد، اعلام کرد که بیش از ۳۵۰ میلیون دلار را برای گسترش مرکز مهندسی و نوآوری (MEIC) در حیدرآباد سرمایه‌گذاری خواهد کرد. این سرمایه‌گذاری بخشی از استراتژی کلان شرکت در زمینه تحقیق و توسعه جهانی است و هدف آن تقویت جایگاه حیدرآباد به عنوان یک مرکز جهانی برای تحقیق و نوآوری در زمینه فناوری‌های پزشکی است. گسترش مرکز مهندسی و نوآوری منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر خواهد شد. سرمایه‌گذاری شرکت در زمینه‌هایی مانند رباتیک، تصویربرداری، فناوری‌های جراحی و فناوری‌های قابل کاشت متمرکز خواهد بود.

https://telanganatoday.com/medtronic-to-invest-rs-3000-crore-in-engineering-and-innovation-centre-in-hyderabad

شرکت گرین روباتیکس خرید پلت فرم C4ISRT را تکمیل کرد

شرکت گرین روباتیکس مستقر در حیدرآباد با موفقیت پلت فرم C4ISRT را از Apogee C4ILLP، یک شرکت فناوری دفاعی بومی، خریداری کرد. گرین روباتیکس به دلیل معرفی IndrajaalTM، تنها سیستم دفاعی جامع پهپادهای جهان شناخته شده است. پلتفرم IndrajaalTM، سامانه‌ی جامعی را برای مقابله با همه دسته‌بندی‌ها و سطوح پهپادهای خودکار فراهم می‌کند. این سامانه در برابر تهدیدات مختلفی از جمله پهپادهای MALE و HALE، سلاح‌های هوشمند، بمب‌های هوشمند، پهپادهای نانو و میکرو و غیره مقاومت می‌کند. به منظور تقویت قابلیت‌های IndrajaalTM، گرین روباتیکس فناوری عمیق Apogee C4I را دریافت کرده است تا دفاع پهپادی و ضدپهپادی خود را بهبود بخشد.

https://telanganatoday.com/grene-robotics-completes-acquisition-of-c4isrt-platform

شرکت آمریکایی اوکوجن یک مرکز تحقیق و توسعه در حیدرآباد ایجاد خواهد کرد

اوکوجن که یک شرکت زیست‌فناوری مستقر در ایالات متحده است، طرح‌ تأسیس یک مرکز تحقیق و توسعه را در حیدرآباد اعلام کرده است. اوکوجن بر اساس اظهارات رسمی، اولین شرکتی است که مفهوم ژن درمانی تغییردهنده را به آزمایشات بالینی در سراسر جهان معرفی کرده است. این شرکت برنامه‌ریزی کرده تا در زمینه‌های ژن درمانی پیشرفته، سلول درمانی بازسازی‌کننده و توسعه واکسن‌ها به منظور پاسخگویی به نیازهای پزشکی در حوزه بهداشت عمومی سرمایه‌گذاری نماید. این اقدام استراتژیک بخشی از رویکرد اوکوجن برای تبدیل شدن به یک سازمان جهانی در عرصه پزشکی می‌باشد. تأسیس این مرکز در حیدرآباد، نشانگر پویایی صنعت زیست‌فناوری و پایه آموزشی قوی منطقه است. این سرمایه‌گذاری با تمرکز بر درمان سلولی و ژن درمانی، با برنامه 2030 تلنگانا برای توسعه یک منظومه 250 میلیارد دلاری، به ویژه در زمینه درمان‌های پیشرفته، هماهنگی دارد. انتظار می‌رود تأسیس این مرکز تأثیر اقتصادی مثبت قابل توجهی را در منطقه به همراه داشته باشد و تعداد زیادی فرصت شغلی در سال‌های آینده ایجاد کند.

https://telanganatoday.com/us-based-ocugen-to-establish-rd-centre-in-hyderabad

راه اندازی مرکز توسعه شرکت وارنر برادرز دیسکاوری در حیدرآباد

شرکت "وارنر برادرز دیسکاوری" که یک شرکت جهانی رسانه و سرگرمی است، قصد دارد مرکز توسعه بین المللی (IDC) خود را در حیدرآباد هند تأسیس کند. مرکز بین‌المللی توسعه (IDC) در حیدرآباد به عنوان مرکز راهبردی عملیات شرکت وارنر برادرز دیسکاوری در هند عمل خواهد کرد. این مرکز در سال اول فعالیت خود، برای ۱۲۰۰ کارشناس فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد و با رشد کسب و کار، نیروی کار خود را گسترش خواهد داد.

https://www.newstap.in/city-news/warner-bros-discovery-chooses-hyderabad-to-setup-their-development-centre-to-employ-1200-people-1476735

شرکت "لایتوس تکنولوژی" 51 درصد از سهام شرکت خصوصی "سری سای کیبل" را خریداری کرد

هولدینگ "لایتوس تکنولوژی" که یک شرکت خصوصی در بازار ناسداک است، اعلام کرد: 51 درصد از سهام شرکت خصوصی "سری سای کیبل" - یکی از اپراتورهای پیشروی منطقه ای چندمنظوره (MSO) مستقر در تلنگانا - را خریداری کرده است. سری سای کیبل با بیش از 1 میلیون مشتری و حضور قوی در مناطق آندراپرادش، ماهاراشترا و کرالا، در تلنگانا فعالیت می‌کند. این خرید با برنامه‌های رشد لایتوس تکنولوژی همخوانی دارد و هدف آن گسترش فعالیت‌های این شرکت در هند از طریق شبکه گسترده مشتریان سری سای کیبل است که شامل بیش از 6500 اپراتور محلی و بیش از 40 درصد سهم در بازار است. این شرکت با بهره گیری از یک زیرساخت قوی، خدمات تلویزیون برخط و اینترنت را بر اساس اشتراک ماهانه به مشتریان خرده فروش عرضه می‌کند.

https://telanganatoday.com/lytus-technologies-acquires-sri-sai-cable-and-broadband-private-limited

فرودگاه حیدرآباد به عنوان وقت شناس ترین فرودگاه جهان شناخته شد

فرودگاه بین المللی حیدرآباد در مارس 2023 با ثبت 90.43 درصد عملکرد به موقع، رکورد وقت شناس ترین فرودگاه جهان را به دست آورد. طبق ارزیابی سیریوم که یک شرکت پیشرو در تجزیه و تحلیل هوانوردی است، این فرودگاه در هر دو دسته «فرودگاه‌های جهانی» و «فرودگاه‌های بزرگ» رتبه اول را کسب کرده است. این موفقیت را می‌توان به نوآوری‌های تکنولوژیکی، اقدامات عملیاتی و زیرساخت های کلاس جهانی نسبت داد. فرآیندهای یکپارچه فرودگاه بین المللی، با استفاده از روش‌هایی مانند ورود سریع امنیتی و کیوسک‌های خودتنظیم و...، تضمین کننده عملکرد کارآمد شرکت های هواپیمایی است.

https://telanganatoday.com/hyderabad-airport-recognised-as-most-punctual-airport-in-the-world

متروی فرودگاه حیدرآباد: دعوت به مناقصه به ارزش 56 میلیارد روپیه

مسئولان راه‌آهن حیدرآباد، مناقصه ای جهانی را جهت انتخاب پیمانکار مهندسی، تأمین و ساخت (EPC) برای پروژه خط متروی فرودگاه این شهر اعلام کرده‌اند. هزینه تخمینی این پروژه 56.88 میلیارد روپیه است. مزایده شامل طراحی و ساخت اجزای مختلف از جمله پل‌های بالابر، سازه‌های زیرزمینی، ایستگاه‌ها، کارهای ریلی، سیستم‌های برقی و مکانیکی، واگن‌های قطار، تأمین برق، سیگنال‌دهی، ارتباطات و... می‌باشد. خط مترو شامل نه ایستگاه است. اسناد مزایده بر روی پرتال دولت تلنگانا به نشانی https://tender.telangana.gov.in در دسترس می‌باشد و آخرین مهلت ارسال پیشنهادها تا تاریخ 5 ژوئیه 2023 تعیین گردیده است.

https://www.siasat.com/hyderabad-airport-metro-rs-5600-cr-worth-tenders-invited-2590862/

راه آهن مرکزی جنوب هند بهترین عملکرد را در ماه آوریل 2023 به ثبت رساند

سازمان راه‌آهن مرکزی جنوب هند (SCR) در آغاز سال مالی جدید 2024-2023 در دو بخش مسافری و باری عملکرد بسیار برتری را به ثبت رسانده است. در ماه آوریل این سال، SCR با درآمد بالغ بر 4.65 میلیارد روپیه در بخش مسافری، بیشترین درآمد را در مقایسه با ماه‌های آوریل سال‌های مالی گذشته به ثبت رسانده است. مسئولان راه‌آهن اعلام کردند که تعداد مسافرانی که در ماه آوریل امسال جابه جا شده‌اند، ۲۱.۹ میلیون نفر بوده که رشدی بالغ بر ۲۷.۱۰ درصد را نسبت به آوریل سال گذشته نشان می دهد. علاوه بر قطارهای عادی، در این دوره قطارهای ویژه اضافی نیز معرفی شده‌اند تا پاسخگوی سفرهای تابستانی باشند. در بخش باری، در آوریل ۲۰۲۳، SCR با بارگیری ۱۱.۲۹۸ تن متریک بار، بیشترین میزان بارگیری را در مقایسه با ماه‌های آوریل سال‌های مالی گذشته به ثبت رسانده است؛ این میزان تقریباً ۷.۵ درصد بیشتر از میزان بارگیری در مدت مشابه سال گذشته است.

https://telanganatoday.com/south-central-railway-records-best-ever-performance-in-april-2023

تی-هاب و شرکت کالینز ایروسپیس به هم پیوسته‌اند تا نوآوری را در صنعت هوانوردی ترویج دهند

تی-هاب، منظومه نوآوری هند، با شرکت کالینز ایروسپیس، شرکت برجسته هوا-فضا و تجهیزات دفاعی، همکاری می‌کند تا نوآوری را در شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری عمیق تقویت کند. تی-هاب به استارتاپ‌ها فرصت‌ تأمین منابع مالی و همکاری در زمینه‌هایی مانند حرکت در فضا، باتری‌های با عملکرد بالا برای سامانه‌های هواپیماهای بدون سرنشین و بازیافت مواد مرکب را ارائه می‌دهد. این همکاری به استارتاپ‌های هندی امکان می‌دهد توانایی‌های خود را در کنار پیشتاز صنعت هوا-فضا، کالینز ایروسپیس به نمایش بگذارند.

https://telanganatoday.com/t-hub-and-collins-aerospace-join-forces-to-drive-innovation-in-aerospace-industry

تی-هاب با برکادیا اعلام همکاری کرد

تی-هاب، منظومه نوآوری هند، به منظور تسهیل رشد و تبادل دانش در منظومه استارتاپ‌های هند با شرکت املاک تجاری برکادیا اعلام همکاری کرده است. این همکاری امکان اتصال استارتاپ‌ها به منابع و شبکه برکادیا را فراهم می‌کند و همکاری و فرصت‌های جدیدی را فراهم می‌سازد. هدف این برنامه برقراری ارتباط بین 40 تا 56 استارتاپ با برکادیا از طریق مشاوره، شبکه سازی، تجزیه و تحلیل و پشتیبانی تخصصی است.

https://telanganatoday.com/t-hub-announces-alliance-with-berkadia

حیدرآباد در سال مالی 2023-2022 رشد 50 درصدی فروش را در بازار مسکن به ثبت رساند

بر اساس گزارشی از مشاور املاک و مستغلات آناروک، در سال مالی ۲۰۲۳ (از ۱ آوریل ۲۰۲۲ تا ۳۱ مارس ۲۰۲۳)، بازار مسکن در حیدرآباد، فروش به ارزش 3.47 تریلیون روپیه را تجربه کرد که نسبت به سال مالی قبل، 48 درصد رشد را نشان می دهد. این افزایش قابل ملاحظه در حجم فروش و افزایش قیمت‌ها، حیدرآباد را پس از شهر پونه در جایگاه دومین شهر از لحاظ میزان معاملات مسکن قرار داده است.

همچنین، در سال مالی ۲۰۲۳ رشد قابل توجهی در فروش مسکن لوکس در هفت شهر بزرگ اعم از حیدرآباد مشاهده شده است. انجام معاملات بیشتر در طول این سال نسبت به سال قبل، با تقریباً ۳۷۹ هزار واحد فروخته شده، که ۳۶ درصد بیش تر از سال گذشته است، رکورد جدیدی را برای حجم فروش در هفت شهر بزرگ به همراه داشته است. 

در طول شیوع ویروس کرونا، ترجیحات خریداران مسکن تغییر کرده است و علاقه آن‌ها به مسکن‌های لوکس دوباره برافروخته شده است. حیدرآباد به خصوص، در این روند پیشتاز بوده و خریداران در حال حاضر به دنبال خانه‌هایی هستند که ابعاد آن‌ها، امکانات زندگی و قابلیت افزایش ارزش فروش آن‌ها در آینده را تضمین کننده باشد.

اقتصاد پویای حیدرآباد به همراه میراث فرهنگی غنی آن، این شهر را به یکی از محبوب‌ترین شهرها برای سرمایه‌گذاری در املاک تبدیل کرده است. با وجود صنعت فناوری اطلاعات رو به رشد، حیدرآباد فرصت‌های شغلی فراوانی را ارائه می‌دهد و به مرکزی برای شرکت های نوپا تبدیل شده است. سیاست‌های فعال دولت استان نیز سرمایه‌گذاران را ترغیب به تمرکز بر حیدرآباد برای طرح‌های سودآور املاک و مستغلات کرده است.

https://telanganatoday.com/hyderabad-records-50-per-cent-growth-in-real-estate-sales-in-fy-2022-23

طرح شاخص ریتو باندو دولت تلانگانا 5 ساله می‌شود

وزیر کشاورزی تلنگانا، در میان جمعی از کشاورزان پنجمین سالگرد برنامه ریتو باندو دولت ایالتی را جشن گرفت. این برنامه که به عنوان یکی از برترین برنامه‌های کشاورزی جهان شناخته شده است، نگرش به کشاورزان را تغییر داده و کشاورزی را به یک حرفه سودآور تبدیل کرده است. برنامه ریتو باندو در ۱۰ قسط مبلغی بالغ بر ۶۵0 میلیارد روپیه را به 7 میلیون کشاورز ارائه کرده است. این طرح برای کاهش مشکلات مالی کشاورزان و کاهش وابستگی آنان به رباخانه‌ها راه‌اندازی شده است. این طرح در ایالت مورد استقبال قرار گرفته و یک طرح نوآورانه و مؤثر به حساب می آید که الهام بخش سایر برنامه‌های مشابه در سطح ملی مانند برنامه پی ام کیسان و برنامه کالیا بوده است. سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) طرح ریتو باندو را به عنوان یکی از برترین طرح‌های سودمند برای کشاورزان در سراسر جهان تحسین کرده است. به علاوه، دولت ایالتی طرح ریتو بیما را راه‌اندازی کرده است که در صورت فوت کشاورز به هر علتی، مبلغی را به خانواده‌هایشان پرداخت می‌کند. تاکنون، 99,297 خانواده کشاورز مبلغ 49.65 میلیارد روپیه را در قالب طرح ریتو بیما دریافت کرده‌اند.

https://telanganatoday.com/rs-65000-cr-in-5-years-rythu-bandhu-goes-strong

گروه بین‌المللی‌هاسک انکریدبل قصد دارد واحد تولید پالت پوش‌بَرگ و بازیافت پلاستیک را در تلنگانا ایجاد کند

گروه بین‌المللی‌هاسک انکریدبل علاقه خود را به تأسیس یک واحد تولید پالت پوش‌بَرگ و بازیافت پلاستیک در تلنگانا با سرمایه‌گذاری ۲۵ میلیون دلار ابراز کرد. اعضای گروه بین‌المللی‌هاسک با وزیر صنایع کی‌تی راما رائو در لندن دیدار کرده و برنامه‌های خود را مورد بحث قرار دادند. واحد پیشنهادی ظرفیت تولید سالیانه تا ۱۰۰۰ متریک تن پالت را خواهد داشت. علاوه بر این، شرکت بیان کرد که علاقه‌مند است با دولت تلنگانا همکاری کند تا یک مدل همکاری برای جمع‌آوری پوش‌بَرگ و پلاستیک بازیافتی در این ایالت ایجاد کند.

https://telanganatoday.com/incredible-husk-international-to-set-up-husk-pallets-plastic-recycling-unit-in-telangana

شرکت آمول ۲۵ جریب زمین را برای ساخت کارخانه ای در تلانگانا مشخص کرد

در راستای "انقلاب سفید" در حوزه لبنیات در تلانگانا، شرکت آمول، تعاونی دامداری بزرگ مستقر در ایالت گجرات، در حال شتابدهی به برنامه‌های خود برای ایجاد بزرگترین کارخانه فرآوری شیر در جنوب هند است. این کارخانه با ظرفیت روزانه 500،000 لیتر، در 25 جریب زمین در منطقه وارگال در تلانگانا واقع خواهد شد. ایجاد این کارخانه ظرفیت تولید این شرکت را به 1 میلیون لیتر در روز افزایش خواهد داد. انتظار می‌رود این پروژه با سرمایه‌گذاری تقریبی 5 میلیارد روپیه، فرصت‌های شغلی قابل توجهی را ایجاد کند و اقتصاد محلی را رونق بخشد.

https://telanganatoday.com/amul-identifies-25-acres-land-for-telangana-plant

شرکت فاکسکان زمینی به مساحت 300 جریب را در بنگلور به مبلغ 3 میلیارد روپیه خریداری کرد

شرکت تایوانی فاکسکان، بزرگترین پیمانکار تولید محصولات الکترونیکی در جهان، زمینی به مساحت 300 جریب را در منطقه روستایی بنگلور با هزینه 3 میلیارد روپیه خریداری کرده است. تفاهم نامه منعقده میان دولت ایالتی کارناتاکا با فاکسکان حدود صد هزار فرصت شغلی را در این ایالت پدید خواهد آورد.

علاوه بر این، فاکسکان قصد دارد تا در کونگارا کالان تلانگانا یک واحد تولیدی تأسیس کند. این شرکت قصد دارد تا حدود 186 جریب زمین را با هزینه 1.96 میلیارد روپیه تهیه و صدهزار فرصت‌ شغلی مستقیم و غیرمستقیم در این ایالت ایجاد کند.

در سال ۲۰۱۹، فاکسکان شروع به تولید تلفن‌های آیفون اپل در هند در واحد تامیل نادو کرده است. ویسترون و پگاترون، دو تأمین‌کننده تایوانی دیگر نیز در هند محصولات اپل را تولید و مونتاژ می‌کنند.

https://www.thehindubusinessline.com/info-tech/foxconn-buys-300-acre-land-in-bengaluru-for-300-crore/article66830420.ece

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما