معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۴۰۰/۰۳/۰۹- ۰۸:۰۰ - مشاهده: ۳۸۳

صادرات میوه و صیفی‌جات تازه ترکیه در ماه‌های نخست سال 2021

صادرات میوه و صیفی‌جات تازه ترکیه در ماه آوریل سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با 70 درصد افزایش به 201.7 میلیون دلار رسید.

ترکیه در سال گذشته توانست صادرات میوه و صیفی‌جات تازه خود را به 2.73 میلیارد دلار برساند که 30 درصد از حجم صادرات به ارزش 811.2 میلیون دلار به کشورهای عضو اتحادیه اروپا بوده است.

بیشترین محصول صادراتی ترکیه در این بخش، گوجه‌فرنگی به ارزش 41.9 میلیون دلار بوده و پس از آن  فلفل با 27.1 میلیون دلار و لیمو با 24.3 میلیون دلار در رتبه‌های بعدی جای دارند.

بیشترین افزایش صادرات در بخش میوه تازه در ماه‌های نخست سال جاری میلادی مربوط به صادرات لیمو، سیب‌زمینی، پیاز و گلابی است.

ترکیه در 4 ماه نخست سال جاری میلادی بیشترین افزایش صادرات میوه و صیفی‌جات تازه خود را با 57.5 درصد افزایش به روسیه و پس از آن با 64 درصد افزایش به ارزش 30.1 میلیون دلار به رومانی و با 81 درصد افزایش به ارزش 14.3 میلیون دلار به عراق انجام داده است. 

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما