معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

چشم انداز اقتصادی اندونزی در سال 2045

برنامه توسعه بلندمدت کشور یا چشم انداز طلایی اندونزی 2045، به عنوان نقشه راهی برای تبدیل اندونزی به کشوری مستقل، پیشرفته و مرفه تا صدمین سالگرد استقلال آن در سال 2045 تدوین شده است. هدف اندونزی در این چشم انداز کاهش نابرابری درآمدها و تبدیل شدن به چهارمین اقتصاد بزرگ جهان بر اساس شاخص تولید ناخالص داخلی با بهره گیری از نقاط قوت و فرصت های بالقوه است.

آغاز گذار اندونزی به یک اقتصاد نوآورانه

اندونزی پتانسیل گسترده ای دارد. علیرغم مشکلات متعدد از زمان استقلال در سال 1945 - از جمله بحران مالی آسیا در سال 1997 - این کشور اکنون بزرگترین اقتصاد جنوب شرق آسیا و عضو گروه 20 است. اندونزی که به طور سنتی یک اقتصاد کشاورزی است، در حال گذار به سمت خدمات بیشتر و اشتغال در تولید است.

تصمیم دولت اندونزی بر ممنوعیت صادرات سنگ مس

رئیس جمهور اندونزی در مصاحبه ای اعلام داشت که دولت اندونزی به دنبال سیاست مشابهی در مورد نیکل و بوکسیت، صادرات سنگ معدن مس فرآوری نشده را برای تشویق فرآوری داخلی مواد خام درراستای صنعتی شدن کشور از اواسط سالجاری میلادی ( 2023)، متوقف می‌کند.

تاکید رئیس جمهور اندونزی برممنوعیت صادرات مواد خام معدنی

رئیس جمهور اندونزی صادرات خام سنگ نیکل را با هدف حفظ ارزش افزوده در داخل کشور ممنوع و بر پردازش و فرآوری آن از طریق سرمایه گذاری در زیرساخت ها تاکید نمود. تصمیم رئیس جمهور اندونزی با واکنش تند اتحادیه اروپا بعنوان بزرگترین وارد کننده سنگ نیکل اندونزی مواجه و شکایتی در سازمان تجارت جهانی ( WTO ) علیه اندونزی طرح نمود.

برنامه اندونزی برای صنعت محصولات حلال

اندونزی بعنوان بزرگترین کشور دارنده جمعیت مسلمان جهان طی دو دهه اخیر تلاش گسترده ای را برای تامین محصولات حلال از جمله مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی بعمل آورده است.

رشد اقتصادی ، نیروی کار و اشتغال در اندونزی

در این مطلب بر اساس داده‌های آمار اندونزی (BPS) نگاهی به شاخص های اقتصای اندونزی شده است.

تحلیل اقتصاد اندونزی

اقتصاد اندونزی بزرگترین اقتصاد در جنوب شرقی آسیا است و یکی از اقتصادهای بازار در حال ظهور است. اندونزی به عنوان کشوری با درآمد متوسط و عضو گروه 20 به عنوان یک کشور تازه صنعتی طبقه بندی شده است. این کشور هفدهمین اقتصاد بزرگ جهان از نظر تولید ناخالص داخلی اسمی و هفتمین اقتصاد بزرگ از نظر تولید ناخالص داخلی (PPP) است. در این مطلب نگاهی به شاخص های اقتصادی این کشور شده است.

اخبار اقتصادی اندونزی( نیمه اول مرداد ماه 1399)

مهمترین اخبار و تحولات اقتصادی کشور اندونزی در نیمه اول مرداد ماه 1399 که در رسانه‌های این کشور انتشار یافته است به شرح ذیل می‌باشد: