معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

بررسی بودجه سال 2025 اندونزی

دولت اندونزی در بودجه پیشنهادی خود به مجلس 3613.1 تریلیون روپیه (229.6 میلیارد دلار آمریکا) را برای هزینه‌ها در نظر گرفته است. پیش بینی می‌شود کل درآمد دولت حاصل از مالیات، عوارض غیر مستقیم و سود سهام شرکت های دولتی در سال 2025 به 2870 تریلیون روپیه (12.4 تولید ناخالص داخلی) برسد.

روند توسعه خودروهای برقی در آسه آن

در چند سال گذشته، اتحادیه کشورهای جنوب شرقی آسیا تلاش نموده اند همگام با دیگر کشورهای پیش رو، به تولید و استفاده از خودروهای برقی اقدام نماید. این منطقه ظرفیت تبدیل شدن به یک مرکز جهانی برای ایجاد و تولید تولید خودروهای برقی را از خود نشان داده است به گونه ای که انتظار می رود ارزش بازار خودروهای برقی از 860 میلیون دلار در سال 2023 به 3.54 میلیارد دلار تا سال 2028 افزایش یابد.

چشم انداز اقتصادی اندونزی در سال 2045

برنامه توسعه بلندمدت کشور یا چشم انداز طلایی اندونزی 2045، به عنوان نقشه راهی برای تبدیل اندونزی به کشوری مستقل، پیشرفته و مرفه تا صدمین سالگرد استقلال آن در سال 2045 تدوین شده است. هدف اندونزی در این چشم انداز کاهش نابرابری درآمدها و تبدیل شدن به چهارمین اقتصاد بزرگ جهان بر اساس شاخص تولید ناخالص داخلی با بهره گیری از نقاط قوت و فرصت های بالقوه است.

دستاوردهای برگزاری مجمع جهانی آب برای دولت اندونزی

دهمین مجمع جهانی آب با عنوان آب برای رفاه مشترک در بالی اندونزی برگزار شد. دهمین مجمع جهانی آب برای اولین بار در تاریخ خود، نشستی در سطح عالی برگزار شد که نمایندگان 48 کشور و سازمان بین المللی را گرد هم آورد.

اقتصاد دریا محور اندونزی

اندونزی به عنوان بزرگترین کشور مجمع الجزایر جهان دارای تنوع زیستی و طبیعی فراوانی است. منابع دریایی که مجموعه متنوعی از محیط دریایی را حفظ می‌کند و چشم اندازهای قابل توجهی را برای ایجاد بخش های جدید و نوظهور ارائه می دهد. آب های اندونزی فرصت های اقتصادی مختلفی در بخش هایی از جمله منابع زنده و غیر زنده دریایی، صنعت، گردشگری، حمل و نقل و تدارکات را ارائه می دهد.

اندونزی و سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD)

اندونزی نقشه راه پیوستن به OECD را در نشست وزیران این سازمان در پاریس (ماه می 2024) دریافت کرد.

راه اندازی بزرگترین نیروگاه خورشیدی اندونزی توسط شرکت انرژی آینده ابوظبی

شرکت انرژی آینده ابوظبی و شرکت ناسانتارا انرژی اندونزی توسعه فاز دوم نیروگاه خورشیدی با ظرفیت تولید 500 مگاوات برق در شهر سیراتای اندونزی را اجرا می کنند.

اندونزی طلایی 2045

رئیس جمهور اندونزی برنامه توسعه بلندمدت ملی 2025 الی 2045 را ارائه کرد که شامل تعدادی از استراتژی‌های توسعه برای تحقق اندونزی طلایی تا سال 2045 است.

برنامه اندونزی برای راه اندازی بزرگترین نیروگاه خورشیدی خود

اندونزی به عنوان یکی از بزرگترین مصرف کنندگان انرژی‌های فسیلی در منطقه کشورهای جنوب شرقی آسیا (ASEAN) با افزایش بهره برداری از پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر سعی دارد با در نظر گرفتن هزینه‌های آلودگی هوا و تغییرات آب و هوایی، سالانه مبالغ هنگفتی صرفه جویی کند.

گسترش بریکس

پر رنگ شدن نقش جهانی اتحادیه بریکس در موضوعات بین المللی، اقتصادی و تجارت جهانی و ظهور قدرت های اقتصادی جدید طی دو دهه گذشته برتری آمریکا را با روند نزولی مواجه کرده است.