معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
راهکارهای ارتقای همکاریهای گمرکی با کشورهای همسایه در همایش وبیناری به ابتکار معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه بررسی شد.
پنج شنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۲
در راستای معرفی توانمندیها و ظرفیت های بالقوه و بالفعل شرکت های دانش بنیان، دکتر حمیدیه رییس ستاد سلولهای بنیادین کشور ضمن حضور در وزارت امور خارجه، در وبینار تخصصی با حضور کلیه سفرای کشورمان در قاره آفریقا شرکت نمود.
شنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۱
گزیده مهمترین محورهای مطروحه در وبینار "صنعت گردشگری جامائیکا ، احیای دوره پسا کووید و فرصت های جدید" به شرح فایل ضمیمه ارائه میگردد:
شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
دکتر مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی روز یکشنبه 28 فروردین 1401 در یک جلسه وبیناری با روسای دفاتر استانی وزارت امور خارجه، انتظارات موجود از این مجموعه را تبیین کرد.
دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱
دومین برنامه اتاق مذکور در سال جدید، سفر اقتصادی مجازی به ایران ( Virtual Business Nission to (Iran می باشد این برنامه با هماهنگی اتاق بازرگانی پرتغال (CCIP) مشارکت آژانس سرمایه گذاری و تجارت پرتغال(ACIEP) به جمهوری اسلامی ایران اختصاص داده است و قرار است یک سفر مجازی به ایران برای شرکتهای پرتغالی در زمینه آشنایی با فرصت های تجاری بازار ایران از 24 ژانویه به مدت 5 روز برگزار نماید.
چهارشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۰
وبینار اقتصادی اتاق های بازرگانی و صنایع اصفهان و پورتو (پرتغال) در روز سه شنبه 15 جون مقارن با 25 خرداد برگزار شد .
چهارشنبه ۲ تیر ۱۴۰۰
واحد اروپایی دانشگاه Tokai ژاپن مستقر در کپنهاگ در چارچوب سمینارهای خود در خصوص گفتگوی سازنده و بین فرهنگی برای شناخت و افزایش کیفیت زندگی و تأکید بر توسعه پایدار، وبیناری با عنوان گردشگری پایدار در جهان پس از دوران کرونا در روز سه شنبه مورخ 1400/2/28 برگزار نمود.
یکشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۰
شکیب آوداگیج رئیس اتاق بازرگانی استانبول در یک دیدار مجازی از طریق وبینار با رسول جعفر رئیس اتاق بازرگانی بغداد در خصوص اجرای طرح بازسازی عراق دیدار و گفتگو نمود.
پنج شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
اولین نشست وبیناری سید رسول مهاجر، معاون دیپلماسی اقتصادی با روسای نمایندگیهای وزارت امور خارجه در استانهای سراسر کشور در روز دوشنبه مورخ 6 اردیبهشت ماه 1400برگزار گردید. تلاش برای تحقق تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر « تولید، مانع زداییها و پشتیبانیها»، تقویت تجارت خارجی و صادرات استانها و همچنین تدوین برنامههای اقتصادی دفاتر وزارت امور خارجه طی سال 1400، مهمترین مباحث مطروحه در نشست را تشکیل می دادند.
پنج شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰
در این وبینار تخصصی که با حضور بیش از 20 نماینده از شرکتهای ICT ایران و کنیا در 24 فروردین ماه 1400 برگزار شد، شرکتهای ایرانی به معرفی سوابق، توانمندیها و حوزههای مورد علاقه خود برای فعالیت در کشور کنیا پرداخته و طرفهای کنیایی نیز سوالاتی در خصوص شرایط حضور شرکتهای ایرانی در بازار کنیا و مشوقهای دولتی در این زمینه طرح نمودند.
سه شنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۰