معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

خودکفایی اندونزی در تولید برنج و برنامه دولت برای صادرات آن

بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی (FAO)، اندونزی بیش از 90 درصد نسبت خودکفایی یا نسبت بین تولید داخلی و کل تقاضا را در مورد این محصول راهبردی دارد که یک دستاورد بسیار بزرگ برای اندونزی محسوب می‌شود.

چالش های بخش کشاورزی اندونزی در طول همه گیری ویروس کرونا

شیوع ویروس کرونا ( کووید-19 ) در سال 2020 اقتصاد اندونزی را به دوره رکود کشاند که بخش کشاورزی این کشور نیز از این آسیب مصون نماند و خصوصا صادرات محصولات این کشور با آسیب فراوانی مواجه شد. طی شش ماه نخست سال 2020 صادرات محصولات کشاورزی اندونزی به شدت کاهش یافت و درآمدهای ناشی از آن نیز در مقایسه با مدت مشابه در سال 2019 کاهش چشمگیری تجربه کرد. با این حال بخش کشاورزی اندونزی با چالش های دیگری نیز روبروست که در این مطلب به طور اجمالی به آنها پرداخته شده است.

سیاست های راهبردی دولت اندونزی در بخش کشاورزی

دولت اندونزی برنامه ای راهبردی میان مدت پنج ساله در بخش کشاورزی ( دوره پنج ساله 2020 تا 2024) را تدوین نموده است که از طریق یک فرایند مشارکتی از پایین به بالا و بالا به پایین بخش کشاورزی کشور را تحت پوشش قرار می دهد. در این مطلب به معرفی این برنامه و بررسی وضعیت کشاورزی اندونزی پرداخته شده است.