معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

اخبار اقتصادی پاکستان – اسلام آباد

اهم اخبار و تحولات اقتصادی پاکستان در هفته اول مهر ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر می‌باشد:

اخبار اقتصادی پاکستان – اسلام آباد

اهم اخبار و تحولات اقتصادی پاکستان در هفته دوم تیر ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر می‌باشد:

اخبار اقتصادی پاکستان – اسلام آباد

اهم اخبار و تحولات اقتصادی پاکستان در هفته اول تیر ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر می‌باشد:

صادرات بخش منسوجات و پوشاک ترکیه در سال 2022 میلادی

مجمع صادر کنندگان ترکیه در گزارشی به تبیین صادرات بخش نساجی،مواد خام این بخش و پوشاک پرداخته است که اهم نکات آن به شرح ذیل ارائه می گردد.

اخبار اقتصادی پاکستان – اسلام آباد

اهم اخبار و تحولات اقتصادی پاکستان در هفته دوم دی ماه 1401 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر می‌باشد:

سیاست نوسازی کشاورزی خوشه‌های نساجی و پنبه در ازبکستان

در فوریه‌ 2020 دولت ازبکستان دستوری را اعلام کرد که بسیاری از ناظران آن را غیرممکن می‌دانستند، لغو سهمیه‌ تولید دولتی پنبه که با قطعنامه‌ مارس 2020 صادر شد. این تصمیم تا حد زیادی به دلیل افزایش خوشه‌های پارچه و نساجی بخش خصوصی که بر تولید پنبه تسلط دارد و انتقال زنجیره‌ ارزش پنبه را به بازار تضمین می‌کند، امکان‌پذیر بود.

اخبار اقتصادی شرق و جنوب شرقی ترکیه (نیمه دوم خرداد )

اهم اخبار و تحولات اقتصادی حوزه شرق و جنوب شرقی ترکیه در نیمه دوم خرداد ماه 1400 که در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور منتشر شده است به شرح زیر ارائه می‌گردد.

وضعیت صنعت نساجی و البسه در ماداگاسکار

در ماداگاسکار به دلیل نیروی کار بسیار ارزان تعداد قابل توجهی از مارک‌های معروف دنیا، دست به تولید برندهای خود در این کشور و صادرات به بازاهای اروپا، آمریکا و آسیا نموده‌اند. این موضوع حتی با شیوع کرونا نیز تداوم داشته و بازار خود را از دست نداده است.

چشم انداز جهانی صنعت نساجی- پوشاک در سال 2020

صنعت نساجی - پوشاک پس از رشد قوی 5.2 درصدی در سال 2018 ،به دلیل بروز عواملی چون موجودی بالای انبار، قیمت های پایین پنبه، روند ملایم خرده فروشی و تقاضای ضعیف صنعت در سال 2019 ،با 2.7 درصد کاهش مواجه گردید. هر سه زیرمجموعه این صنعت( منسوجات ، چرم و کفش، پوشاک) به کاهش رشد مذکور کمک نموده و تنها چند کشور تولیدکننده بزرگ یعنی هند، اندونزی، ویتنام و به ویژه ترکیه توانستند شرایط خود را حفظ نمایند.

گزارش پوشاک، پارچه، کفش و چرم در آفریقای جنوبی

صنعت پوشاک، نساجی، کفش و چرم آفریقای جنوبی (CTFL) به خوبی توسعه یافته است و تولید مواد مصنوعی و طبیعی تا تولید نهایی لباس و کفش را در بر می‌گیرد. بخش CTFL حدود 2.5٪ از تولیدات آفریقای جنوبی را تشکیل می دهد. در سال 2018، پوشاک حدود یک‌سوم از تولیدات این صنعت را به خود اختصاص داد. بنا به آمار SARS ، در آفریقای جنوبی حدود 4500 تولید کننده CTFL  که مالیات پرداخت می‌کنند وجود دارد که اکثر آنها کوچک هستند. همچنین 20 شرکت بزرگ حدود 85٪ از بازار گسترده CTFL را کنترل می‌کنند. در سال 2017 ، صنایع آفریقای جنوبی حدود 130.085 تن فیبر مصرف کردند که بیش از دو سوم آن الیاف مصنوعی بود.