معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
بر اساس گزارش بانک جهانی در خصوص اقتصاد اندونزی پیشبینی میشود که اقتصاد در صورت اجرای سریع اصلاحات، بهبود یافته و رشد آن شتاب گیرد؛ اما ریسکهای جهانی و داخلی باقی مانده نیازمند مدیریت کلان محتاطانه و ارتباط مؤثر سیاستی میباشد.
پنج شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴
بر اساس گزارش اخیر بانک جهانی، پیشبینی میشود رشد اقتصاد اندونزی در میانمدت پایدار باقی بماند و میانگین رشد سالانه در دوره ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۷ حدود ۴.۸ درصد باشد.
چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴
طبق گزارش چشمانداز اقتصادی ژوئن ۲۰۲۵ سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD)، انتظار میرود رشد اقتصادی اندونزی در سال ۲۰۲۵ به ۴.۷ درصد و در سال ۲۰۲۶ به ۴.۸ درصد برسد.
سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴
رئیسجمهور اندونزی اعلام کرد که دولت او قصد دارد در سال جاری، ۳۰ پروژه سرمایهگذاری استراتژیک در بخشهای مختلف راهاندازی کند. این ابتکار با هدف تقویت رشد اقتصادی، جذب سرمایهگذاری و ایجاد میلیونها فرصت شغلی انجام خواهد شد.
چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی اندونزی در هفته دوم اردیبهشت 1404 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
اندونزی در سالهای اخیر با جدیت تلاش کرده تا به مرکز جهانی صنعت حلال تبدیل شود. این هدف بخشی از راهبرد ملی این کشور برای تقویت اقتصاد اسلامی و افزایش نقشآفرینی در زنجیره ارزش جهانی محصولات حلال است. با جمعیتی عمدتاً مسلمان و بازار مصرف بزرگ، اندونزی ظرفیت بالقوهای برای توسعه صنایع مختلف حلال، از جمله غذا، دارو، لوازم آرایشی، گردشگری و خدمات مالی اسلامی دارد.
سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی اندونزی در هفته اول فروردین 1404 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
پنج شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴
دولت اندونزی در بودجه پیشنهادی خود به مجلس 3613.1 تریلیون روپیه (229.6 میلیارد دلار آمریکا) را برای هزینهها در نظر گرفته است. پیش بینی میشود کل درآمد دولت حاصل از مالیات، عوارض غیر مستقیم و سود سهام شرکت های دولتی در سال 2025 به 2870 تریلیون روپیه (12.4 تولید ناخالص داخلی) برسد.
پنج شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳
برنامه توسعه بلندمدت کشور یا چشم انداز طلایی اندونزی 2045، به عنوان نقشه راهی برای تبدیل اندونزی به کشوری مستقل، پیشرفته و مرفه تا صدمین سالگرد استقلال آن در سال 2045 تدوین شده است. هدف اندونزی در این چشم انداز کاهش نابرابری درآمدها و تبدیل شدن به چهارمین اقتصاد بزرگ جهان بر اساس شاخص تولید ناخالص داخلی با بهره گیری از نقاط قوت و فرصت های بالقوه است.
جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳
اندونزی نقشه راه پیوستن به OECD را در نشست وزیران این سازمان در پاریس (ماه می 2024) دریافت کرد.
سه شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳