معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
آخرین وضعیت برخی مولفه های اقتصادی آفریقای جنوبی به شرح زیر می باشد.
دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳
ترجمه مقاله منتشره در بلومبرگ تحت عنوان «چگونه بریکس بیشتر از یک شعار شد» به شرح زیر ارائه می گردد.
پنج شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی روسیه در هفته سوم تیرماه 1403 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
پنج شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۳
روزنامه پاکستانی Business Recorder در شماره مورخ 22 ژوئن، مقاله ای را تحت عنوان تلاش پاکستان برای عضویت در بریکس به چاپ رساند که در آن به دلایل اهمیت بریکس و تلاش کشورهای مختلف از جمله پاکستان برای عضویت در آن پرداخته و چالش های عضویت این کشور در بریکس را بر شمرده است. خلاصه این مقاله به شرح زیر می باشد:
چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی روسیه در هفته دوم تیرماه 1403 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
پنج شنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
در 21 می 2024، علی صبری، وزیر امور خارجه سریلانکا تمایل این کشور برای پیوستن به BRICS را اعلام کرد و از هند برای این هدف درخواست کمک نمود.
دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشور اتیوپی در هفته دوم و سوم دی ماه 1402 مندرج در رسانههای این کشور به شرح ذیل ارائه میگردد:
پنج شنبه ۲۱ دی ۱۴۰۲
پر رنگ شدن نقش جهانی اتحادیه بریکس در موضوعات بین المللی، اقتصادی و تجارت جهانی و ظهور قدرت های اقتصادی جدید طی دو دهه گذشته برتری آمریکا را با روند نزولی مواجه کرده است.
یکشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۲
دیدبان اقتصاد تونس در تحلیلی که به مناسبت پانزدهمین اجلاس سران این گروه تحت شعار «بریکس و آفریقا» منتشر کرد بر لزوم آغاز مبادلات بین تونس و مجموعه بریکس تاکید نمود.
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۲
موضوع افزایش اعضای بریکس یکی از دستور کارهای مهم در اجلاس سران این اتحادیه بود که اخیرا در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی برگزار شد. بحث اصلی نشست چگونگی گسترش بریکس و اینکه این اتحادیه چگونه میتواند تسلط غرب بر ژئوپلیتیک جهانی را تلطیف نماید و استفاده از دلار آمریکا را در تجارت جهانی به چالش بکشد. قبل از تشکیل اجلاس یک مقام آفریقای جنوبی گفته بود که بیش از 40 کشور علاقه خود را برای پیوستن به بریکس ابراز کرده اند و حدود 22 کشور در این میان پذیرفته شده اند ولی در نهایت اعضای اصلی بریکس تنها با عضویت شش کشور شامل جمهوری اسلامی ایران ، عربستان سعودی ، مصر ، آرژانتین ، اتیوپی و امارات متحده عربی موافقت نمودند.