معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۴۰۱/۱۲/۰۹- ۱۴:۰۰ - مشاهده: ۹۳

ثروت آفرینی در گرو تقویت خودکفایی

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه با اشاره به توانمندی و قدرت بالای اساتید کشور برای انجام فعالیت های دانش بنیان و راه اندازی خانه‌های نوآوری گفت: موفقیت و ثروت آفرینی برای کشور ایران در گرو تقویت خودکفایی با تکیه بر توانمندی‌های علمی اساتید است.

به گزارش خبرگزاری برنا، مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در چهاردهمین نشست سراسری معاونان و مدیران بین الملل موسسات عالی پژوهشی و فناوری با محوریت دیپلماسی علمی و فناوری که امروز به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار شد، افزود: وزارت امور خارجه با تبیین ۷ فاکتور مهم در جهت ارز آوری برای کشور اهتمام می ورزد.

وی با تاکید بر لزوم انتقال تکنولوژی برای کاهش واردات تاکید کرد  و گفت: مقام معظم رهبری در طول چند سال گذشته و به ویژه در سال جاری بر مساله تولیدات دانش بنیان تاکید کردند  و ما باید در جهت رفع نیازهای کشور که ارزبری بالایی دارند گام برداریم.

وی افزود: کشور ایران دارای پتروشیمی قوی و منحصر به فردی است که می‌تواند با استفاده از این ظرفیت مواد اولیه داروهای شیمیایی را تولید کند و ضمن جلوگیری از ارز بری بالا به خودکفایی لازم در این زمینه برسد.

دکتر صفری جذب دانشجو و گسترش  تعاملات بین المللی را اقدامی دیگر برای ارزاوری دانست و از دانشگاهیان خواست تا در کنار جذب دانشجو، فعالیت ها و تولیدات دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

وی تاکید کرد: کشور ایران در زمینه‌های هوایی، نیروگاهی و اتومبیل میتواند نیاز کشورهای همسایه را تامین کند.

دکتر صفری همچنین گسترش همکاری با کشورهای همسایه  را مهم خواند و گفت: اینده ثروت ایران علاوه بر این تعاملات و به شکل ویژه در افریقاست.

وی افزود: بسیاری از کشورهای افریقایی نظیر گینه، موریتانی و مالی دارای معادن غنی طلا و الماس هستند که نیازمبرم به مهندسی اساتید ما دارند.

وی از معرفی ۶۵۰ شرکت دانش بنیان در سایت وزارت خارجه خبر داد و گفت: هدف ما توسعه صادرات و ایجاد خانه‌های نواوری با کمک سفارت خانه‌ها در دیگر کشورهاست.

وی در پایان از دانشگاهیان خواست مواضع خود را در کشورهای مختلف تقویت کنند.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما