معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۳۹۹/۰۶/۰۱- ۰۷:۳۰ - مشاهده: ۹۳۲

برگزاری نمایشگاه inotex2020 به صورت مجازی

نهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (inotex2020) از تاریخ 23 الی 25 مردادماه 1399 به صورت مجازی برگزار شد.

نمایشگاه اینوتکس با شعار اکوسیستم نوآوری زیر یک سقف و با هدف تسهیل برقراری ارتباط میان بازیگران مختلف حوزه فناوری و نوآوری برگزار می‌شود. افراد و فعالان اکوسسیتم نوآوری اعم از استارتاپ ها، شتاب دهنده‌ها، سرمایه گذاران خطرپذیر، شرکت های بزرگ و نهادهای دولتی و حاکمیتی با حضور در این نمایشگاه به ارائه توانمندی‌های خود و شبکه سازی با دیگر فعالان می‌پردازند.

نهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (inotex2020) در تاریخ 23مردادماه 1399 با سخنرانی دکتر سورنا ستاری معاون عملی و فناوری ریاست جمهوری به طور رسمی آغاز به کار کرد. این نمایشگاه که  به عنوان یکی از برنامه‌های کلان پارک فناوری پردیس با هدف توسعه کارآفرینی برگزار می‌شود امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا به شکل متفاوتی از سالهای قبل و به صورت آنلاین برگزار شد. ایجاد نمایشگاه مجازی، برگزاری بخش های مختلف نمایشگاه به نحوی که محتوای آن‌ها به صورت آنلاین قابل دسترسی هستند، ایجاد فضای تعاملی آنلاین برای تمامی‌شرکت کنندگان و ایجاد نرم افزار اختصاصی نمایشگاه که در بستر اندروید و iOS قابل دسترسی است، از جمله اقداماتی هستند که برای برگزار آنلاین نمایشگاه در دستور کار قرار گرفته و به نتیجه رسید.

اینوتکس 2020 در شرایطی به صورت آنلاین برگزار شد که گمان می‌رفت شیوع ویروس کرونا مانع از برگزاری این نمایشگاه شود. این نمایشگاه در سال های پیش به صورت حضوری برگزار می‌شد و با تدبیر دبیرخانه و همکاران نمایشگاه، از ظرفیت های فضای مجازی برای برگزاری آنلاین آن بهره برده شد.

شروع اینوتکس با استقبال 10 هزار نفری مخاطبان از افتتاحیه نمایشگاه همراه بود و این استقبال در طول زمان برگزاری نمایشگاه هم ادامه داشت، چنانکه در روز پایانی نمایشگاه، بیش از 13 هزار نفر به صورت آنلاین فینال بخش رقابت های استارتاپی اینوتکس (اینوتکس بتل) را مشاهده کردند.

تمامی‌بخش های جانبی با استفاده از بستر آنلاین نمایشگاه اینوتکس برگزار شدند و استفاده از ابزارهای برخط سبب استقبال بیشتر از برنامه‌های اینوتکس شد. برگزاری آنلاین نمایشگاه سبب شد تا افراد از نقاط مختلف کشور به محتوای اینوتکس دسترسی داشته باشند و بتوانند در این بستر با فعالان حوزه نوآوری و کارآفرینی ارتباط برقرار کنند. بسترهای آنلاین تهیه شده برای نمایشگاه اینوتکس پس از نمایشگاه نیز قابل بهره برداری خواهد بود و دبیرخانه نمایشگاه در حال برنامه ریزی برای استمرار استفاده از این بستر است.

در نهمین دوره از اینوتکس بیش از 150 جلسه مشاوره و منتورشیپ در پاویون منتورشیپ برنامه ریزی و برگزار شد. در بخش کافه سرمایه بیش از 350 جلسه میان سرمایه گذاران و استارتاپ ها برپا و با توجه به استقبال به عمل آمده امکان ثبت نام و تشکیل جلسات پس از زمان رسمی نمایشگاه هم فراهم گردید.

بخش کوآپ نمایشگاه نیز با هدف برقراری تعامل میان استارتاپ ها و شرکت های بزرگ فعالیت داشت که در این بخش نیز 30 جلسه برگزار گردید. در بخش اینوجوان که هر سال از بخش های پرمخاطب نمایشگاه بوده است، 7 ساعت محتوای آموزشی برای نوجوانان ارائه گردید که بیش از 100 هزار دقیقه بازدید از آن صورت گرفته است.  همچنین در بخش استیج که از روز اول تا سوم نمایشگاه برگزار شد، سخنرانی‌ها، پنل ها و مناظراتی برگزار شد که مجموعه 65 صاحب‌نظر در آن‌ها حضور داشتند و دانش و تجربیات خود را به مخاطبان منتقل کردند.

اینوتکس پیچ و اینوتکس بتل بخش های هیجانی نمایشگاه بود. فینال اینوتکس پیچ با حضور 12 تیم برگزیده رویدادهای اینوتکس پیچ که در 6 استان مازندران، سیستان و بلوچستان، اصفهان، خوزستان، آذربایجان شرقی و تهران برگزار شده بود، برگزار  و در نهایت سه تیم سایکلاپس، آنتی آلوپیسا و سوچن به ترتیب اول تا سوم شدند  همچنین تیم آیدیا به عنوان برگزیده مردمی معرفی شد. در بخش بتل که به صورت مناظره دو به دو میان تیم‌ها برنامه ریزی شده بود، تیم چمدون توانست مقام اول را کسب کند 

آیین اختتامیه نمایشگاه در شامگاه 25 مرداد 99 برگزار  و همزمان با حضور رئیس و دبیر نمایشگاه از پوستر اینوتکس 2021 رونمایی شد. 

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما