معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
انبارهای لجستیک فرامرزی شکل جدیدی از زیر ساخت های مرتبط با تجارت جهانی هستند که در بحبوحه رونق تجارت الکترونیک فرامرزی پدیدار شده و هدف چین برای ایجاد این انبارها، حمایت از کسب و کارها و تقویت صادرات و رشد تجارت خارجی محصولات میباشد. درواقع، این مکانیزم درراستای زنجیره تامین و فروش، تسهیل دسترسی به بازارهای هدف مهمترین مولفه برای رقابت پذیری کشورها در تجارت جهانی بشمار می آید. بنابراین دولت چین به این مقوله توجه ویژه ای دارد.
سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشور زیمبابوه در هفته سوم فروردین ماه 1403 مندرج در روزنامهها و رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
سه شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۳
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی مجارستان در هفتۀ چهارم مهر ماه 1402 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد.
سه شنبه ۲ آبان ۱۴۰۲
هشت گام اساسی چین برای تقویت همکاری در جریان ابتکار کمربند – راه که از سوی رئیس جمهور این کشور اعلام گردیده است، به شرح زیر می باشد:
دوشنبه ۱ آبان ۱۴۰۲
بخش دوم از گزیده اخبار و تحولات اقتصادی صربستان در نیمۀ دوم مهر ماه 1402 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد.
یکشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۲
رشد سریع اقتصادی منطقه جنوب شرق آسیا در دو دهه گذشته این منطقه را قادر ساخته تا در شبکههای تولید بین المللی در زمینه صادرات محصولات، نساجی و سایر کالاهای باکیفیت دارای ارزش افزوده حضور پیدا کند. بخشی از این تحول متاثر از جذب سرمایه گذاران خارجی در منطقه به دلیل شرایط کار، رشد ارتباطات، نوآوری و ثبات سیاسی منطقه ای است که در دستور کار آسه آن قرار دارد. این تغییرات سبب فراهم شدن فرصت های رشد فراوانی برای منطقه شده است که از طریق تولید درآمد و ایجاد اشتغال موجب رفاه مردم آسه آن گردیده اند. مقاله حاضر نوشته "هان فومین" اقتصاددان ارشد انرژی در موسسه تحقیقات اقتصادی آسه آن و شرق آسیا (ERIA) میباشد که در تاریخ 24 آگوست 2020 در روزنامه جاکارتاپست منتشر گردیده است.
جمعه ۲۱ شهریور ۱۳۹۹