معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
شبکه راههای آبی جمهوری دموکراتیک کنگو نقش حیاتی در حمل و نقل و ارتباطات این کشور ایفا میکند.
شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳
این گزارش بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط آژانس ملی توسعه سرمایهگذاری (ANAPI) جمهوری دموکراتیک کنگو تهیه شده است. همچنین، تمام هزینهها به دلار و فرانک کنگو با نرخ تصعیر 1 دلار 2860 فرانک کنگو مورخ مهر 1403 محاسبه شدهاند.
پنج شنبه ۳ آبان ۱۴۰۳
کشورهای فرانسوی زبان آفریقای جنوب صحرا در سالهای اخیر از نظر اقتصادی وضعیت ضعیف تری نسبت به همسایگان انگلیسی زبان خود دارند.
چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳
جمهوری دموکراتیک کنگو با وجود اینکه تنها 38 کیلومتر خط ساحلی دریایی در اختیار دارد و به همین دلیل کشوری نیمه محصور در خشکی محسوب میشود، اما وجود بنادر داخلی متعدد در امتداد رود کنگو (دومین رود بزرگ آفریقا پس از نیل) زمینه حمل و نقل آبی را برای این کشور فراهم کرده است.
یکشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۳
برخی کارشناسان اعتقاد دارند که صنعتی شدن قاره آفریقا تنها با انرژیهای فسیلی یا هستهای و تا حدی کمتر با برق آبی قابل دستیابی است. تأمین ناکافی انرژی و قطع برق مانع توسعه آفریقا میشود. انرژیهای تجدیدپذیر برای روشنایی خوب است اما همیشه برای صنعتی شدن مناسب نیستند. بهترین کشورهای برق دار و توسعه یافته در این قاره به انرژیهای فسیلی یا هستهای متکی بودهاند.
شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳
پروژه بندر عمیق بانانا (بندر موز) یکی از مهمترین طرحهای زیرساختی در تاریخ معاصر جمهوری دموکراتیک کنگو است. این پروژه که ایده اولیه آن به دهه 1960 باز میگردد، در سالهای اخیر با مشارکت شرکت اماراتی DP World و اخیراً سرمایه گذاری شرکت بریتانیایی British International Investment (BII) وارد مرحله جدیدی شده است.
چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی جمهوری دموکراتیک کنگو، در مرداد ماه 1403 مندرج در روزنامهها و رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی جمهوری دموکراتیک کنگو، در تیر ماه 1403 مندرج در روزنامهها و رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳
جمهوری کنگو، معروف به کنگو برازاویل، کشوری است در مرکز آفریقا با مساحت 342000 کیلومتر مربع و جمعیتی حدود 5.97 میلیون نفر در سال 2022. این کشور دارای 170 کیلومتر خط ساحلی در اقیانوس اطلس است و رودخانههای مهمی مانند کنگو و اوبانگی از آن عبور میکنند.
شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۳
جمهوری دموکراتیک کنگو (DRC) بزرگترین تولید کننده کبالت در جهان است و سهم 70 درصدی در تولید جهانی آن دارد.
پنج شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۳