معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
در پی اعلام تورم 8/8 درصدی برای ماه آوریل توسط موسسه ملی آمار آرژانتین، تک رقمیشدن تورم بعنوان دستاورد بزرگ برنامه اقتصادی دولت جشن گرفته شد.
شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۳
برخی نکات ابر پروژه اصلاحات و مقرراتزدائی پیشنهادی رئیس جمهور آرژانتین به کنگره این کشور به شرح ذیل ارائه میگردد:
جمعه ۲۹ دی ۱۴۰۲
اولین بسته از اصلاحات اقتصادی دولت خاویر میلئی از طرف لوئیس کاپوتو وزیر اقتصاد آرژانتین در راستای تعدیل و شوک اقتصادی به شرح زیر ابلاغ گردید.
شنبه ۲ دی ۱۴۰۲
آرژانتین با وسعت بیش از 2.8 میلیون کیلومترمربع و درجایگاه هشتمین کشور بزرگ دنیا، از پتانسیل بالایی در ذخایر معدنی برخوردار است.
جمعه ۲ دی ۱۴۰۱
شاخص جهانی نوآوری عملکرد نوآورانه اقتصاد کشورهای جهان را با بررسی نقاط قوت و ضعف معیارهای نوآوری نمره دهی و رتبه بندی می نماید. در این شاخص از نمایههای کلی همچون محیط سیاسی، آموزش، زیرساخت ها و اقتصاد دانش بنیان برای بررسی وضعیت نوآوری در کشورها استفاده میشود. بر اساس شاخص جهانی نوآوری، در سال 2022 آرژانتین با کسب امتیاز 28.6 در جایگاه 69 جهان قرار گرفته است. جمهوری اسلامی ایران نیز در همین شاخص امتیاز 32.9 را کسب کرده است.
جمعه ۱۸ آذر ۱۴۰۱
گزیده آمار مبادلات تجاری آرژانتین در 8 ماهه سال 2022 منتشره از سوی وزارت روابط خارجی، تجارت بین الملل و فرهنگ این کشور به شرح ذیل ارائه میگردد:
شنبه ۹ مهر ۱۴۰۱
در حالی که صندوق بین المللی پول در تازه ترین گزارش خود از سقوط اقتصاد جهانی تا 4.9 درصد خبر می دهد، پیش بینیهای این صندوق از سقوط 9.7 درصدی اقتصاد آرژانتین حکایت دارد. این صندوق در ماه آوریل کاهش رشد اقتصادی آرژانتین را 5.7 درصد پیش بینی کرده بود.
سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹
مبادلات بازرگانی آرژانتین در 9 ماهه ابتدایی سال 2019 با افزایش صادرات و کاهش واردات همراه بود. صادرات این کشور نسبت به مدت مشابه سال 2018 با 4.9 درصد افزایش به 47 میلیارد و 959 میلیون دلار و واردات این کشور با 26.2 درصد کاهش به 38 میلیارد و 462 میلیون دلار رسید.به این ترتیب تراز تجاری آرژانتین در حدود 9 میلیارد و 497 میلیون دلار مثبت برآورد میشود.
چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۸
دولت آقای ماکری (2015 تا 2019) در بسیاری از شاخص های اقتصاد کلان داخلی نظیر تورم، بیکاری، بدهی عمومی نسبت به دولت قبل از خود پسرفت داشته و در برخی از شاخص های عمرانی و توسعه ای (زیرساخت ها) رشد اندکی را رقم زده است. انتظار می رفت با این حجم از بدهی خارجی توسعه اقتصادی بیشتری در آرژانتین حاصل میشد اما مشکلات ساختاری در کنار پدیدههایی همچون فساد، حیف و میل درآمدهای ارزی و استقراض های خارجی را سبب گردید .
دوشنبه ۲ دی ۱۳۹۸