معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

سازمان تجارت و توسعه سازمان ملل خواستار توقف رشد ارزهای دیجیتال در کشورهای در حال توسعه شد

سازمان تجارت و توسعه سازمان ملل متحد، UNCTAD، در سه گزارش سیاستی که 10 اوت منتشر شد، خواستار اقدام برای محدود کردن ارزهای دیجیتال در کشورهای در حال توسعه شده است. این آژانس هشدار داد اگرچه ارزهای دیجیتال به برخی افراد و موسسات سودهایی داده اند، اما دارایی مالی ناپایداری هستند که می‌تواند خطرات و هزینه‌های اجتماعی را به همراه داشته باشد. UNCTAD گفت که منافع آن‌ها برای برخی تحت الشعاع تهدیداتی است که برای ثبات مالی، بسیج منابع داخلی و امنیت سیستم های پولی ایجاد می‌کنند.

افزایش قابل توجه بدهی‌های عمومی‌کشورهای در حال توسعه

اشتیاق بیش از حد کشورهای مختلف جهان در استفاده از منابع مالی برای ترمیم وضعیت اقتصادی در دوران پسا کرونا و پس از جنگ سبب شد تا میزان کل بدهی‌های جهانی تا پایان سه ماه نخست سال جاری میلادی به بیش از 300 تریلیون دلار برسد.

روابط با آفریقا، تحت تاثیر چرخش در سیاست داخلی و خارجی هند

هند زمانی قهرمان عدم تعهد و یار همیشگی کشورهای در حال توسعه خصوصا در آفریقا محسوب می‌شد و تا سال 2018 با 54 میلیارد دلار سرمایه گذاری و 62 میلیارد دلار تجارت، سومین شریک تجاری آفریقا بود. اما با چرخشی که در سیاست داخلی و خارجی اش در زمان نارندرا مودی شاهد بوده ممکن است به سمتی رود که روابط سودآورش در آفریقا را به خطر اندازد. همسویی با آمریکا در حوزه آسیا-پاسفیک می‌تواند موجب اقدامات واکنشی چین که یکی از متنفذترین شرکای کشورهای آفریقایی است بشود. دکتر دیوید مونیائه، رئیس مرکز مطالعات چین و آفریقا در دانشگاه ژوهانسبورگ، مقاله ای با تمرکز بر اولویت جایگاه چین در آفریقا نگاشته که برگردان آن در پی می آید. ( بدیهی است صحت و سقم و مسئولیت نظرات و تحلیل های ارائه شده در این مقاله بر عهده نویسنده آن می باشد )