معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
موسسه مرکزی آبزیپروری آبهای شور (CIBA)وابسته به مرکز تحقیقات وزارت کشاورزی هند (ICAR) اخیرا از فناوری جدیدی در پرورش میگو رونمایی کرد.
شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴
نوشتار پیش رو به طور اجمالی جدیدترین ظرفیت های بالقوه و بالفعل کشور عراق در حوزه شیلات و آبزی پروری را مورد بررسی قرار می دهد.
سه شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳
ظرفیت های بالقوه و باالفعل بازار کشورهای همسایه در حوزه آبزیان در امارات متحده عربی و ملاحظات و پیشنهادات مرتبط با این موضوع، ارائه میگردد:
جمعه ۱۳ بهمن ۱۴۰۲
بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد از وضعیت شیلات وآبزی پروری جهان در سال 2020 ، بنگلادش از نظر صید و استحصال ماهی از آب های آزاد رتبه سوم و در تولید آبزیان رتبه پنجم را در جهان دارد. برای اکثر مردم این کشور ماهی مهم ترین منبع پروتئین حیوانی و غذای اصلی بعد از برنج است. ماهیهای کوچک آب شیرین در میان مردم بنگلادش به دلیل قیمت ارزان محبوب هستند.
سه شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۲
در نوشتار پیش رو ، وضعیت صنایع میگو در اکوادور و تشریح تجربیات این کشور به عنوان بزرگترین تولیدکننده، پرورشدهنده و صادرکننده میگو جهان مورد بررسی قرار گرفته است.
جمعه ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
حوزه شیلات و آبزیان همواره در طول تاریخ بشر منبع درآمد و معیشت ساکنان نوار ساحلی اقیانوسها و دریاها بوده است. 700 کیلومتر نوار ساحلی در غرب سنگال و در مجاورت با اقیانوس اطلس محل مناسبی برای فعالیت در این حوزه محسوب میگردد.
پنج شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۱
اندونزی با بیش از 7 میلیون تن صید سالانه، دومین کشور بزرگ ماهیگیری پس از چین است که بخش عمده این صید به مصرف داخلی می رسد.بر اساس گزارش سازمان جهانی خواربار و کشاورزی( فائو)، اندونزی حدود 16 درصد از کل عرضه ماهی تن جهان را تامین میکند.
چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱
براساس آخرین آمار وزارت شیلات و ماهیگیری تانزانیا، تولیدات شیلات این کشور در مقطع زمانی 2019/2020 به 448 هزار تن رسیده و منجر به کاهش 99.9 درصدی واردات آبزیان گشته است. وزیر دام و شیلات تانزانیا در این خصوص اظهار داشت: بهبود مدیریت و کنترل منابع شیلات در کشور در سایه برداشت بهموقع منابع دریایی، منجر به افزایش میزان صید آبزیان از 387 هزار تن در سال 2017/2018 به 448 هزار تن در سال 2019/2020 شده است.
دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹