معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

۱۴۰۳/۰۹/۰۷- ۱۲:۰۹

اخبار اقتصادی فیلیپین

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی فیلیپین در هفته اول آذر ماه 1403 مندرج در رسانه‌ها و مطبوعات این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد.

اعزام بزرگترین هیئت تجاری کانادا به فیلیپین

سفارت کانادا در مانیل (پایتخت فیلیپین) اعلام کرد که کانادا بزرگترین هیئت تجاری خود را به فیلیپین اعزام می‌کند. هدف آن این است که به کسب ‌وکارها و نوآوران کانادایی کمک کند تا در بازار فیلیپین مستقر شده و موفق شوند. این مأموریت که از ۴ تا ۶ دسامبر (14- 16 آذر) در مانیل انجام خواهد شد، شامل هیأتی متشکل از حداقل ۳۰۰ نفر است که ریاست آن را خانم ماری انگ وزیر توسعه صادرات، تجارت بین المللی و توسعه اقتصادی کانادا برعهده خواهد داشت. گای بوالو کمیسر ارشد تجاری سفارت کانادا گفت، این بزرگترین مأموریت تجاری تیم کانادا است که تاکنون انجام داده‌ایم. از ژاپن بزرگ‌تر است؛ از کره بزرگ‌تر است. این امر نشان ‌دهنده تمایل و علاقه ‌مندی کانادایی‌ها و کشور کانادا به گسترش همکاری و تعامل با فیلیپین است.

این مأموریت تجاری بر روی حوزه‌هایی تمرکز خواهد کرد که کانادا در آن‌ ها از مزیت رقابتی برخوردار است، از جمله کشاورزی و مواد غذایی فرآوری شده، فناوری‌های پاک، انرژی‌های تجدیدپذیر، معدن سبز و انرژی هسته‌ای؛ فناوری‌های ارتباطات و اطلاعات؛ و زیرساخت‌ها. برنامه این مأموریت در مانیل شامل جلسات حضوری با کمیسرهای تجاری و مقامات ارشد کانادا برای توضیح مسائل تجاری و همچنین آشنایی با بازار از طریق گفتگو با کارشناسان و فعالان محلی است. حداقل ۱۰۰ شرکت از فیلیپین با این هیئت در ارتباط خواهند بود. حجم تجارت کالاهای دوطرفه بین کانادا و فیلیپین در سال ۲۰۲۳ به ۳.۴ میلیارد دلار رسید و فیلیپین به عنوان سومین بازار بزرگ صادراتی کانادا در آسیای جنوب ‌شرقی شناخته شد.

https://business.inquirer.net/491616/powerhouse-canada-trade-mission-coming-to-ph-in-december

 دیدار وزیر دارایی فیلیپین با مقامات ارشد JP Morgan

رالف رکتو وزیر دارایی فیلیپین با مقامات ارشد JP Morgan ملاقات کرد تا درباره فرصت‌های همکاری در بازار سرمایه این کشور صحبت کنند. وزارت دارایی فیلیپین (DOF) روز پنج ‌شنبه 1 آذر  اعلام کرد که این دیدار در تاریخ ۱۸ نوامبر (28 آبان) در دفتر مرکزی وزارت دارایی در مانیل انجام شده است. این بحث‌ها شامل فعالیت‌های جاری JP Morgan در فیلیپین، فرصت‌های همکاری و پیشرفت در افزودن اوراق قرضه دولتی فیلیپین به شاخص اوراق قرضه JP Morgan بود. وزارت دارایی گفت که افزودن اوراق قرضه دولتی فیلیپین به شاخص JP Morgan، دسترسی سرمایه‌گذاران خارجی به اوراق قرضه پزو را آسان‌تر می‌کند، هزینه‌های اضافی را کاهش می‌دهد و جذابیت سرمایه‌گذاری در کشور را افزایش می‌دهد.

JP Morgan یک شرکت بزرگ خدمات مالی جهانی است که به بزرگ‌ترین شرکت‌ها، دولت‌ها و سازمان‌های دنیا راه‌حل‌های مالی ارائه می‌دهد. در این جلسه، دومینی ولاسکز اقتصاددان ارشد و معاون وزیر دارایی فیلیپین و شارون آلمانزا خزانه دار ملی فیلیپین نیز حضور داشتند. مقامات ارشد JP Morgan که در این ملاقات حضور داشتند شامل دنیل زلیکوف نایب رئیس بخش دولتی؛ کارلوس مندوزا، مدیرعامل و افسر ارشد کشوری و رئیس بانکداری فیلیپین؛ کارل یه مدیرعامل و رئیس بخش پوشش دولتی در منطقه آسیا و اقیانوسیه؛ و لویی مالولس مدیر اجرایی و رئیس بانکداری شرکتی جهانی در فیلیپین بودند.

https://www.pna.gov.ph/articles/1238424#:~:text=MANILA%20%E2%80%93%20Finance%20Secretary%20Ralph%20Recto,in%20Manila%20on%20Nov.%2018.

تقویت همکاری میان شرکت های فیلیپینی و آلمانی

مرکز فناوری انرژی تجدیدپذیر ساحلی (CRETC)اعلام کرد که همکاری خود را با شرکت آلمانی Ammonit GmbH برای کار مشترک در زمینه فناوری انرژی باد تقویت کرده است. این شرکت گفت که هدف از این همکاری فراهم کردن ابزارهای بهتری برای اندازه‌گیری منابع باد در بخش انرژی تجدیدپذیر فیلیپین است. این ابزارها برای اطمینان از دقت، ماندگاری و قابل اعتماد بودن داده‌ها در انواع شرایط آب و هوایی ضروری هستند. پیتر کاسترو معاون رئیس CRETC گفت، با ترکیب فناوری شناخته‌شده Ammonit GmbH با دانش محلی خود، می‌توانیم به جوامع محلی کمک کنیم، آلودگی کربنی را کاهش دهیم و امنیت انرژی کشور را بهبود بخشیم.

Ammonit که در سال 1989 تأسیس شده، یک شرکت شناخته‌شده است که در زمینه اندازه‌گیری باد و ارزیابی انرژی تخصص دارد. این شرکت راه‌حل‌های جدیدی برای ارزیابی منابع باد ایجاد کرده است. Ammonit محصولات و خدمات با کیفیت بالا برای صنعت انرژی تجدیدپذیر در سراسر جهان ارائه می‌دهد. CRETC شرکتی است که بر توسعه و استفاده از راه‌حل‌های انرژی تجدیدپذیر در مناطق ساحلی فیلیپین متمرکز است. این شرکت بیش از ده سال تجربه در آماده‌سازی پروژه‌های انرژی بادی از شمال این کشور (لوزون) تا جنوب آن (مینداناو) دارد.

https://www.manilatimes.net/2024/11/25/business/corporate-news/ph-german-companies-boost-partnership/2010321

امضای توافقنامه همکاری فرامرزی بین شرکت های بیمه فیلیپین و اندونزی

شرکت بیمه سپرده‌های فیلیپین (PDIC) و شرکت بیمه سپرده‌های اندونزی (IDIC) توافقنامه ای برای تجدید همکاری ‌های فرامرزی امضا کرده‌اند. این توافقنامه (MOU) در تاریخ 12 نوامبر (22 آبان) توسط روبرتو تان رئیس و مدیرعامل شرکت بیمه فیلیپین و پوربایا یودی سادیوا رئیس شرکت بیمه اندونزی امضا شد. توافقنامه مذکور در حاشیه بیست و سومین اجلاس سالانه انجمن بین‌المللی بیمه سپرده‌ها  IADI که در توکیو، ژاپن برگزار شد، به امضاء رسید. این دو شرکت قبلا در اکتبر ۲۰۱۵ یک توافق همکاری فرامرزی امضا کرده بودند. این توافقنامه چارچوبی برای اشتراک‌گذاری دانش و همکاری متقابل فراهم می‌آورد تا کارایی سیستم‌های بیمه سپرده در فیلیپین و اندونزی تقویت شود.

این همکاری شامل همکاری در حوزه بیمه سپرده، رسیدگی به بانک‌های ورشکسته، مدیریت ریسک و افزایش آگاهی عمومی در این موضوعات و دیگر مسائل می‌باشد. اقدامات اصلی این تفاهم نامه شامل تبادل اطلاعات، پاسخگویی سریع به سوالات فنی، تبادل کارشناسان و کارکنان، برگزاری جلسات دوجانبه و همکاری در پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در زمینه بیمه سپرده در موضوعات مشترک است. این تفاهم‌ نامه همچنین بر تعهد این سازمان‌ها به تبادل دانش فنی و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای تأکید دارد که می‌تواند به مقابله با چالش‌های نوظهور در محیط مالی کمک کند. این دو شرکت گفتند که این همکاری نشان‌ دهنده تعهد هر دو سازمان به رعایت استانداردهای جهانی بیمه سپرده‌ها، به‌ویژه اصول مربوط به مسائل فرامرزی در دستورالعمل‌های IADI برای سیستم‌های مؤثر بیمه سپرده‌ها است.

 https://www.philstar.com/business/2024/11/24/2402426/pdic-indonesian-counterpart-renew-partnership

سفر مقامات سوئدی به فیلیپین برای تقویت حمایت از توسعه پایدار

آندریاس کارلسون وزیر زیرساخت و مسکن سوئد و مارکوس والنبِرگ بانکدار سوئدی، به این کشور سفر کردند. هدف آن‌ ها از این سفر نشان دادن حمایت مداوم سوئد از فیلیپین و تقویت همکاری ‌های طولانی‌مدت، به ‌ویژه در زمینه‌های توسعه پایدار و فناوری دیجیتال بود. آقای کارلسون مسئول کارهای سوئد در زمینه حمل و نقل، زیرساخت، برنامه‌ریزی اجتماعی و مسکن است و آقای والنبِرگ یکی از شخصیت های برجسته کسب ‌وکار در سوئد و عضو خانواده تأثیرگذار والنبِرگ به شمار می‌رود. او به طور مرتب به فیلیپین سفر می‌کند و با بسیاری از خانواده‌ها و رؤسای کسب ‌وکار این کشور آشنا است. دایره والنبِرگ شامل بخش‌های مختلف از جمله بانکداری، تولید و تحقیق است. در فیلیپین، آن‌ها مالک چندین شرکت مهم مانند ABB، AstraZeneca، Atlas Copco، Electrolux، Epiroc، Ericsson، Husqvarna، Nasdaq، Saab AB و SKF هستند. این دومین بار است که آقای والنبِرگ امسال به مانیل (پایتخت فیلیپین) سفر می‌کند.

کارلسون و والنبِرگ با رالف رکتو وزیر دارایی فیلیپین ملاقات کردند و در امضای یک یادداشت تفاهم بین سوئد و فیلیپین در زمینه تأمین مالی صادرات و همکاری‌های توسعه شرکت کردند. این توافقنامه فرآیند دریافت کمک‌های مالی و وام‌های صادراتی سوئدی برای پروژه‌ها در فیلیپین را تسهیل خواهد کرد. در جریان این سفر، کارلسون و والنبِرگ با خانم ماریا کریستینا روکه وزیر تجارت فیلیپین ملاقات کردند تا درباره فرصت‌های احتمالی تجاری و سرمایه‌گذاری بین دو کشور گفتگو کنند. هر دو طرف حمایت خود را از مذاکراتی که اخیرا برای ایجاد یک توافقنامه تجارت آزاد بین اتحادیه اروپا و فیلیپین دوباره آغاز شده است، ابراز کردند. کارلسون و والنبِرگ همچنین با ایرینیو اسپینو معاون ارشد وزارت دفاع ملی فیلیپین در مورد مسائل امنیتی منطقه‌ای و همکاری در بخش دفاعی گفتگو کردند. سوئد یکی از کشورهایی است که قصد دارد جت‌های جنگنده به فیلیپین ارائه دهد. کارلسون و والنبِرگ همچنین با رهبران تجاری این کشور دیدار کردند تا درباره همکاری در حوزه ‌هایی مانند حمل و نقل، فناوری، بهداشت و معدن‌کاری پایدار و سازگار با محیط زیست صحبت کنند. کارلسون همچنین با ایوان اوی وزیر فناوری و ارتباطات فیلیپین ملاقات کرد و درباره راه‌های همکاری در پروژه‌های فناوری دیجیتال در این کشور گفتگو کرد.

 https://www.philstar.com/business/2024/11/25/2402637/swedens-continuing-support-philippines

امضای معاهده قانون طراحی ریاض بین فیلیپین و اعضای سازمان جهانی مالکیت معنوی

فیلیپین و کشورهای عضو سازمان جهانی مالکیت معنوی (WIPO) اخیرا معاهده قانون طراحی ریاض (DLT) را امضا کردند. این معاهده به ایجاد یک سیستم بین‌المللی کمک می‌کند که قوانین مربوط به حفاظت از طراحی‌ها را ساده‌تر، استانداردتر و به‌روزتر می‌کند. دفتر مالکیت معنوی فیلیپین (IPOPHL) در بیانیه‌ای که روز دوشنبه منتشر شد، بیان کرد که این معاهده در تاریخ ۲۱ نوامبر و در در جریان کنفرانس دیپلماتیک ریاض در شهر ریاض عربستان به امضا رسید. دفتر مالکیت معنوی فیلیپین گفت که این معاهده فرآیند درخواست طراحی را ساده و مقرون به صرفه می‌کند و با تعیین محدودیت‌هایی برای شرایط درخواست، آن را قابل پیش‌بینی می‌سازد.

این معاهده به متقاضیان این امکان را می‌دهد که در یک درخواست چندین طراحی ثبت کنند و بتوانند طراحی‌ها را به شکل‌های مختلف مانند نقشه‌ها، عکس‌ها یا حتی ویدیو (اگر مجاز باشد) نشان دهند. معاهده DLT شرایط ساده‌ای برای ثبت درخواست‌ها تعیین کرده است؛ مانند یک دوره مهلت ۱۲ ماهه برای افشای اطلاعات، امکان نگه داشتن طراحی‌ها به‌صورت محرمانه برای ۶ ماه بعد از ثبت، جبران مهلت‌های از دست رفته، روندهای ساده‌شده برای تمدید، و تشویق به استفاده از ثبت‌نام‌های الکترونیکی و فرآیندهای دیجیتال. همه این موارد به کاهش مشکلات در فرآیند درخواست کمک می‌کند و از از دست رفتن حقوق جلوگیری می‌کند. هدف‌های معاهده قانون طراحی ریاض نیز با تلاش‌ها و برنامه‌های بلندمدت دولت فعلی برای ترویج و توسعه صنایع خلاق و نوآورانه هم‌راستا است.

https://www.pna.gov.ph/articles/1238623

کمک های بشردوستانه تایوان به فیلیپین

پس از اینکه طوفان‌های متوالی به فیلیپین آسیب زدند، دفتر اقتصادی و فرهنگی تایپه TECO  کمک‌های زیادی به ارزش بیش از ۵ میلیون پزو (تقریبا 84 هزار دلار) ارسال کرد تا به مردم آسیب‌دیده از طوفان کمک کند. این دفتر گفت، به دلیل نزدیکی جغرافیایی و تجربه مشابه در مواجهه با شرایط آب و هوایی شدید و بلایای طبیعی، دولت و مردم تایوان کاملا شرایط فیلیپین را درک می‌کنند و با آن‌ها ابراز همدردی می‌کنند. والاس مین گان چاو نماینده TECO، در یک مراسم که روز جمعه برگزار شد، به کلوئی ویلیکاریا گارافیل رئیس دفتر اقتصادی و فرهنگی مانیل، کمک‌های خود را ارائه داد. این کمک‌ها شامل کیت‌های پناهگاه اضطراری، لامپ‌های خورشیدی، ست‌های رختخواب، تشک‌های خواب، توری‌های ضد پشه، ست‌های آشپزخانه و لوازم بهداشتی شخصی است.

دفتر اقتصادی و فرهنگی مانیل این کمک‌های جدید را به وزارت رفاه اجتماعی و توسعه فیلیپین (DSWD) خواهد داد تا آن‌ ها این کمک‌ها را به طور هماهنگ به مردم نیازمند توزیع کنند. فیلیپین از طوفان شدید کریستین (ترامِی) آسیب بزرگی دید. این طوفان در اواخر ماه اکتبر بارش‌های شدید در منطقه بیکول به همراه داشت. قبل از این که اقدامات بازسازی تمام شود، طوفان‌های دیگری هم به فیلیپین آسیب زدند که آخرین و ویرانگرترین آن‌ها طوفان پپیتو (من ‌یی) بود. این طوفان‌ها باعث شده‌اند که بیش از یک میلیون نفر بی‌خانمان شوند، بیش از ۱۰ میلیون نفر تحت تأثیر قرار گیرند و خسارات زیادی به زمین‌های کشاورزی و زیرساخت‌ها وارد شود. مجموع خسارت‌ها بیش از ۴۷۰ میلیون پزو (7,958 میلیون دلار ) برآورد شده است.

https://www.pna.gov.ph/articles/1238547#:~:text=MANILA%20%E2%80%93%20The%20Taipei%20Economic%20and,in%20less%20than%20a%20month

امضای توافقنامه همکاری مالی و توسعه ای دولتی بین فیلیپین و سوئد

فیلیپین و سوئد یک توافقنامه همکاری مالی و توسعه‌ای بین دو دولت امضا کرده‌اند که به مانیل این امکان را می‌دهد تا از کمک‌های مالی برای پروژه‌های مهم سوئد استفاده کند. این توافقنامه در تاریخ ۲۲ نوامبر (2 آذر) توسط رالف رکتو وزیر دارایی فیلیپین و آندریاس کارلسون وزیر زیرساخت‌ها و مسکن سوئد در دفتر وزارت دارایی در مانیل (پایتخت فیلیپین) امضا شد. علاوه بر کمک‌های مالی، این توافقنامه به دولت فیلیپین این امکان را می‌دهد که از حمایت‌های دیگر سوئد استفاده کند. این حمایت‌ها شامل کمک‌های فنی، کمک‌های مالی با شرایط ویژه و یا ترکیبی از منابع مختلف مالی برای برنامه‌ها و پروژه‌های اولویت‌دار در فیلیپین می‌باشد.

وزارت دارایی فیلیپین گفت که برخی از پروژه‌های آینده شامل پروژه مسیر اتوبوس EDSA، سیستم حمل و نقل سریع اتوبوس ایلوایلو، پروژه راه‌آهن جدیدی که سوبیک، کلارک، مانیل و باتانگاس را به هم متصل می‌کند، فرایند ایجاد مقررات و قوانین هماهنگ برای اتوبوس‌ها، ارزیابی منابع انرژی آبی، و طرحی برای تبدیل نیروگاه‌های دیزلی به سیستم‌های هیبریدی و دوستدار محیط زیست است. این توافقنامه همچنین به فیلیپین این فرصت را می‌دهد که از دانش، مهارت‌های فنی و ایده‌های نوآورانه دو سازمان سوئدی: Swedfund International AB و شرکت Swedish Export Credit بهره‌مند شود. وزارت دارایی فیلیپین گفت که این اقدام باعث موفقیت این پروژه‌ها می‌شود و در بلندمدت پایدار و مؤثر باقی بمانند. کارلسون گفت که با توجه به بی‌ثباتی سیاسی کنونی، دولت سوئد بر این باور است که باید تمام تلاش خود را برای ایجاد شراکت‌های قوی با کشورهای مورد اعتماد انجام دهیم تا رشد، رفاه و امنیت را هم در کشورهای خود و هم در سطح جهانی ارتقاء دهیم.

https://www.pna.gov.ph/articles/1238640

وام 500 میلیون دلاری بانک توسعه آسیایی به فیلیپین

بانک توسعه آسیایی (ADB) یک وام ۵۰۰ میلیون دلاری تصویب کرده است تا به فیلیپین در تقویت اقداماتش برای مقابله با تغییرات آب و هوایی کمک کند. بانک توسعه آسیایی در بیانیه‌ای گفت که مرحله دوم طرح اقدام تغییرات آب و هوایی (CCAP) به فیلیپین کمک می‌کند تا برنامه‌های مربوط به تغییرات آب و هوایی را اجرا کند. این برنامه‌ها بخشی از تعهدات فیلیپین برای دستیابی به اهداف جهانی تغییرات آب و هوایی است. فیلیپین در چارچوب برنامه NDC (برنامه‌ای است که هر کشور برای نشان دادن نحوه کمک خود به اقدامات جهانی برای مقابله با تغییرات آب و هوایی ارائه می‌دهد) خود قصد دارد انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهد و توانایی‌ خود را برای مقابله با تغییرات آب و هوایی بیشتر کند.

 برنامه اقدام تغییرات آب و هوایی بخشی از طرح جدید بانک توسعه آسیایی برای فیلیپین در دوره 2024 تا 2029 است. این طرح قصد دارد 10 میلیارد دلار برای کمک به این کشور در اجرای اهداف و برنامه‌های مقابله با تغییرات آب و هوایی جمع‌آوری کند، از جمله کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سازگاری با تغییرات آب و هوایی. این برنامه سیاست‌ها و مقررات را تقویت می‌کند تا سرمایه‌گذاری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی را در زمینه‌های انرژی تجدیدپذیر و صرفه‌جویی در مصرف انرژی، کشاورزی مقاوم در برابر تغییرات آب و هوایی و راه‌حل‌های مبتنی بر طبیعت جذب کند. زیر برنامه دوم طرح اقدام تغییرات آب و هوایی به همکاری آژانس توسعه فرانسه طراحی شده است که برای تأمین مالی این برنامه، مبلغ ۲۷۸.۳ میلیون دلار به دولت فیلیپین اختصاص داده است. این برنامه تغییرات در بخش‌های مهمی مانند کشاورزی، انرژی و حمل ‌ونقل را تسریع می‌کند تا این بخش‌ها پایدارتر شوند و بتوانند بهتر با تغییرات آب و هوایی مقابله کنند.

https://www.pna.gov.ph/articles/1238763

 همکاری بیمه فیلیپین و تایلند برای بهبود سیستم بهداشت

شرکت بیمه سلامت فیلیپین (PhilHealth) و دفتر امنیت سلامت ملی تایلند (NHSO) توافقنامه ای امضا کردند تا پوشش مالی برای افرادی که نیاز به بستری در بیمارستان دارند را افزایش یابد. این یادداشت تفاهم که توسط امانوئل لدسما جونیور رئیس PhilHealth و جادج تاماتاچاری دبیر کل NHSO در شهر پاسیگ فیلیپین امضا شد، به دنبال ایجاد یک سیستم پرداخت جدید به نام گروه‌های مرتبط با تشخیص (DRG) است. این سیستم جایگزین سیستم فعلی می‌شود که در آن همه موارد پزشکی با یک نرخ ثابت پرداخت می‌شود. PhilHealth گفت، این اقدام موجب ارائه خدمات بهداشتی جامع‌تر و مؤثرتر خواهد شد.

DRG یک سیستم پرداخت است که هزینه‌های درمان را بر اساس بیماری یا درمان خاصی که فرد دریافت می‌کند، تعیین می‌کند و تمامی آزمایش‌ها و روش‌های مرتبط با آن درمان را شامل می‌شود. این سیستم عوامل دیگری مانند عوارض احتمالی بیمار و مدت زمانی که در بیمارستان بستری است را در نظر می‌گیرد. این سیستم همچنین باعث بهبود پوشش بیمه برای بیماران می‌شود و پرداخت‌های مناسب‌تری به پزشکان و بیمارستان‌ها انجام می‌شود. این امر به بهبود کیفیت و کارآیی خدمات بهداشتی کمک می‌کند. PhilHealth و NHSO در چهل و یکمین نشست انجمن امنیت اجتماعی آسیای جنوب شرقی (ASSA) که از 25 تا 27 نوامبر (5- 7 آذر) در شهر پارانیاکه فیلیپین برگزار شد، شرکت کردند. ASSA  یک سازمان غیردولتی است که همکاری میان موسسات تأمین اجتماعی کشورهای برونئی، کامبوج، اندونزی، لائوس، مالزی، میانمار، فیلیپین، سنگاپور، تایلند و ویتنام را تقویت می‌کند.

https://www.pna.gov.ph/articles/1238850#:~:text=MANILA%20%E2%80%93%20The%20Philippine%20Health%20Insurance,coverage%20for%20in%2Dpatient%20cases.

 تقویت همکاری شرکت‌های فیلیپینی و اروپایی در اقتصاد سبز

شرکت ‌های فیلیپینی همراه با همتایان اروپایی خود در همایش اقتصاد سبز شرکت کردند. هدف این رویداد تشویق به سرمایه‌گذاری بیشتر و فرصت‌ های کسب‌وکار در زمینه‌هایی مانند بازیافت و انرژی پاک بود. این همایش با عنوان «کسب ‌وکارها در مرکز انتقال سبز در فیلیپین»، از 26 تا 27 نوامبر (6- 7 آذر) برگزار شد و بر نقش مهم بخش خصوصی در کمک به فیلیپین برای حرکت به سمت اقتصاد سبز تأکید کرد. در این همایش مقامات مهم دولتی از فیلیپین، اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن، همراه با رؤسای کسب ‌وکار حضور داشتند که بخشی از طرح اقتصاد سبز اتحادیه اروپا به شمار می‌رود. این رویداد بر اهمیت همکاری مردم و کشورهای مختلف برای حرکت به سمت اقتصاد سبز و حل مشکلات زیست‌ محیطی تأکید کرد.

اتحادیه اروپا و هفت کشور عضو آن با هم همکاری کردند تا بیش از ۴۶۶ میلیون یورو برای حمایت از اقتصاد سبز فراهم کنند. این کار از طریق طرحی به نام تیم اروپا انجام شد. نروژ نیز به این تیم ملحق خواهد شد. این همایش یک جلسه اصلی داشت که توسط سفیران کشورهای بلژیک، فنلاند، فرانسه، آلمان، سوئد و نروژ و همچنین نمایندگان دولتی برگزار شد. در این جلسه، پروژه‌های مرتبط با اروپا در فیلیپین در زمینه اقتصاد سبز، شامل موضوعاتی مانند سرمایه‌گذاری، اقتصاد دورانی (که بر بازیافت و استفاده مجدد تأکید دارد) و انتقال عادلانه اقتصادی مورد بحث قرار گرفت. طرح اقتصاد سبز شامل ایده‌های مهمی است که بر اساس آن تولیدکنندگان نه تنها مسئول ساخت و فروش محصولات خود هستند، بلکه پس از استفاده و دور انداختن آن‌ها توسط مصرف‌کنندگان، مسئول جمع‌آوری و بازیافت آن‌ ها نیز می‌باشند.

https://business.inquirer.net/492664/eu-unveils-investment-biz-opportunities-for-ph-at-green-economy-forum

 

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما