معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
شیر از دیرباز دارای ارزش غذایی و اعتقادی در میان هندیان بوده و حتی از آن برای تطهیر خود و بت های معابد استفاده میکنند. با توجه به اینکه بخش زیادی از جمعیت هند گیاهخوار هستند، شیر تنها منبع تامین پروتئین آنها محسوب میشود و تولید و دسترسی بدان نیز آسان است. لذا به طور سنتی تولید و مصرف این فرآورده غنی غذایی در هند متداول بوده و با توسعه صنایع لبنی نیز این روند ادامه یافت. به طوری که دست کم طی 2 دهه اخیر در صدر تولیدکنندگان و مصرف کنندگان لبنیات جهان قرار داشته است.
جمعه ۱۳ تیر ۱۳۹۹