معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

معرفی شرکت های برتر چین و منطقه خلیج بزرگ در فهرست گلوبال فورچن (Global Fortune 500)

بر اساس اعلام مجله گلوبال فورچن(Global Fortune)، تعداد 133 شرکت از چین در میان 500 شرکت برتر جهانی آن مجله قرار دارند که این تعداد شرکت ها مجموعا درآمدی بالغ بر 11 تریلیون دلار در سال 2023 کسب کرده اند. در این میان سهم منطقه خلیج بزرگ (GBA) از شرکت های برتر قابل توجه می‌باشد، به طوری که تعداد 22 شرکت از این منطقه در لیست شرکت های برتر جهانی این مجله قرار گرفته اند.

برنامه 5 ساله دولت چین برای توسعه خلیج بزرگ گوانگدونگ-هنگ کنگ-ماکائو (GBA)

منطقه خلیج بزرگ گوانگدونگ-هنگ کنگ-ماکائو (GBA) در ژوئن 2024 پنجمین سالگرد تأسیس خود را جشن گرفت. در 18 فوریه 2019، کمیته مرکزی CPC و شورای ایالتی با هدف توسعه این منطقه به الگوی توسعه با کیفیت بالا طرح کلی پیشرفت خلیج بزرگ گواندونگ-هنگ کنگ-ماکائو (GBA) را صادر نمودند.

شهرهای هوشمند در چین

یکی از بازیگران برجسته در زمینه توسعه شهرهای هوشمند چین است. این کشور با جدیت سرمایه گذاری در این زمینه را دنبال می کند و به دلیل تلاش های سریع دیجیتالی سازی و گسترش شهرهای هوشمند در داخل مرزهایش مشهور است.

تحولات فناوری جنوب چین

گزیده تحولات فناوری جنوب چین درآذر ماه 1403 به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی چین- گوانجو

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی جنوب چین در آذر ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد:

تحولات فناوری جنوب چین

گزیده تحولات فناوری جنوب چین درآبان ماه 1403 به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی چین- گوانجو

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی جنوب چین در آبان ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد:

تحولات فناوری جنوب چین

گزیده تحولات فناوری جنوب چین در مهر ماه 1403 به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی چین- گوانجو

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی جنوب چین در مهر ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد:

حمایت چین از کسب و کارها با ایجاد انبارهای لجستیک فرامرزی

انبارهای لجستیک فرامرزی شکل جدیدی از زیر ساخت های مرتبط با تجارت جهانی هستند که در بحبوحه رونق تجارت الکترونیک فرامرزی پدیدار شده و هدف چین برای ایجاد این انبارها، حمایت از کسب و کارها و تقویت صادرات و رشد تجارت خارجی محصولات می‌باشد. درواقع، این مکانیزم درراستای زنجیره تامین و فروش، تسهیل دسترسی به بازارهای هدف مهمترین مولفه برای رقابت پذیری کشورها در تجارت جهانی بشمار می آید. بنابراین دولت چین به این مقوله توجه ویژه ای دارد.