معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

طرح دولت برای توزیع مواد غذایی ارزان برای خانواده‌های آسیب پذیر

دولت از طریق شرکت بازرگانی ملی کنیا (KNTC) در حال وارد کردن طیف وسیعی از مواد غذایی تحت برنامه 24 میلیارد شیلینگی برای مقابله با تورم 9 درصدی است. بر این اساس شرکت بازرگانی ملی کنیا کیوسک‌هایی را با هدف فروش به خانوارهایی که بیشترین آسیب پذیری را پایینی دارند، شناسایی نموده است.

فهرست تولیدکنندگان و واردکنندگان و توزیع‌کنندگان دارو و تجهیزات پزشکی در قزاقستان

دو فهرست از تولیدکنندگان و واردکنندگان و توزیع‌کنندگان دارو و تجهیزات پزشکی در جمهوری قزاقستان برای استفاده فعالان این صنعت در داخل کشور به‌پیوست ارائه می‌گردد.

مصرف سالانه و میزان وابستگی کرواسی به گاز روسیه

کل مصرف گاز سالانه کرواسی حدود 2.7 میلیارد متر مکعب است که 22 درصد آن از روسیه وارد می‌شود و مابقی توسط تولید داخلی و واردات از طریق پایانه‌های LNG تامین می‌شود.

افزایش مجدد قیمت گاز و برق در کرواسی

از ابتدای آوریل 2022 (12 فروردین) ، قیمت گاز و برق در کرواسی مجددا افزایش یافت و علیرغم تلاش دولت برای کاهش رشد قیمتها، خانوارها به طور متوسط 16 درصد بیشتر برای گاز و 9.6 درصد بیشتر به عنوان بهای برق مصرفی در سیستم تامین عمومی‌پرداخت خواهند کرد.

آماده‌سازی‌های ایتالیا برای واکسیناسون سراسری و چالش‌های دولت

دولت ایتالیا برای نهایی‌سازی طرح ملی واکسیناسیون ضد کووید روز 25 آذر ماه 1399 با نمایندگان و استانداران مناطق مختلف کشور جلسه‌ای برگزار نمود . به نظر می‌رسد در این جلسه چراغ سبز نهایی‌سازی طرح ملی واکسیناسیون کووید صادر شد. با این حال ایتالیا با آرامش در حال برنامه‌ریزی بوده و منتظر تایید نهایی واکسن از سوی آژانس دارویی اروپایی EMA می‌باشد. این نهاد اروپایی است که نهایتا زمان اولین تزریق واکسن Pfizer-BionTech را اعلام می‌کند. با این حال برای آن روز هنوز تصمیم‌گیری نشده است. این تصمیم یک توافق میان دولت‌های اروپا خواهد بود. اما انتظار می رود EMA  بین روزهای 21 تا 22  همین ماه مجوز لازم را صادر نماید و بلافاصله بعد از آن (حداکثر دو روز)  Aifa  آژانس دارویی ایتالیا تایید نهایی را صادر کند. بنابراین در خوشبینانه‌ترین حالت اولین تزریق‌ها در اروپا و ایتالیا پس از پایان تعطیلات کریسمس خواهد بود.

مدیریت ناکارآمد آب، زنگ خطری که برای ترکیه به صدا درآمده است

ترکیه با میزان مصرف سرانه آب 1519 متر مکعب در سال  جزو کشورهایی است که با مشکل آب مواجه است. پیش‌بینی می‌شود که جمعیت ترکیه در سال 2030 میلادی به 100 میلیون نفر برسد و میزان سرانه مصرف آب این کشور در سال به 1120 متر مکعب کاهش یابد.