معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

اخبار اقتصادی بولیوی

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی بولیوی در هفته اول آذرماه 1402، مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح ذیل ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی تاجیکستان

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی تاجیکستان در هفته چهارم شهریورماه 1402مندرج در رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد.

حواله‌های ارزی تونس در سال جاری

بر اساس گزارش بانک مرکزی تونس (BCT) حواله‌های ارسالی از خارج همچنان اولین منبع ارز خارجی این کشور است. این رقم در پایان آوریل 2023 به 2530 میلیون دینار رسیده که 147.9 میلیون دینار نسبت به ماه مشابه سال قبل، افزایش یافته است.

اخبار اقتصادی تاجیکستان

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی تاجیکستان در هفته چهارم اردیبهشت ماه 1402مندرج در رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد.

اخبار اقتصادی گرجستان

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی گرجستان در هفته اول اسفندماه 1401 مندرج در رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد.

اخبار اقتصادی گرجستان

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی گرجستان در هفته چهارم بهمن ماه 1401 مندرج در رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد.

روند سالانه حواله ارز به ارمنستان

گزیده گزارش منتشر شده در تارنمای هِتک درباره روند سالانه حواله ارز به ارمنستان و رسیدن آن به رکورد بیش از 5 میلیارد دلار در سال 2022، به شرح ذیل ارائه می‌گردد:

کاهش ارسال ارز حواله شده توسط شهروندان پاکستانی مقیم خارج از کشور

به گزارش سایت ایندپندنت اردو مورخ 7 آذر 1401، در فاصله جولای تا اکتبر 2022 ارسال ارز توسط شهروندان پاکستانی مقیم در خارج از کشور به پاکستان 9.9 میلیارد دلار کاهش یافته است که 8.6 درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته می ­باشد.

درآمد پاکستان از طریق حواله‌های بانکی

علیرغم افزایش تورم، پاکستانی‌های مقیم خارج از کشور در ماه اوت 2022 بیش از 2.7 میلیارد دلار حواله کردند.

بحران کرونا و چالش امنیت غذایی در تاجیکستان

شیوع گسترده ویروس کرونا دنیا را با چالش های زیادی روبرو کرده و منجر به تبعات سو بسیاری در حوزه‌های مختلف برای کشورها شده است. یکی از حوزه‌هایی که از این بحران متاثر شده چرخه غذایی و امنیت غذایی است.جمهوری تاجیکستان به عنوان ضعیف ترین و وابسته ترین کشور آسیای مرکزی بیش از دیگر کشورهای این منطقه در معرض تهدید امنیت غذایی پس از شیوع ویروس کرونا می‌باشد. تاجیکستان کشوری کم درآمد، محصور در خشکی و با میزان بالای وابستگی در میان کشورهای آسیای میانه بدترین وضعیت تغذیه ای را دارد. با وجود پیشرفت چشمگیر در کاهش فقر در دهه‌های گذشته، این کشور به دلیل عوامل مختلفی از جمله عدم دسترسی کافی به غذاهای مغذی، نوسانات فصلی در کشاورزی و درآمدها، اتکا به غذاهای وارداتی و نوسانات قیمت آنها همچنان با امنیت غذایی و چالش های تغذیه ای مواجه است. شیوع ویروس کرونا در این کشور نیز می‌تواند بیش از گذشته امنیت غذایی این کشور را بطور جدی در معرض خطر قرار دهد.