به رسمیت شناختن زعفران سافرانبولو، نخستین ادویه ترکیه از سوی اتحادیه اروپا

زعفران سافرانبولو : در 17 ژانویه 2024 (27 دی ماه 1402) ترکیه اعلام کرد که زعفران سافرانبولو Safranbolu Safranı این کشور در یک گام مهم برای صادرات کشاورزی ترکیه، به طور رسمی از سوی اتحادیه اروپا (EU) با نشان جغرافیایی به عنوان نام حفاظت شده مبدا (PDO) Protected Designation of Origin به رسمیت شناخته شده است. این اقدام به عنوان بخشی از تلاش های ترکیه برای تقویت حضور خود در بازار جهانی و سرمایه گذاری از پتانسیل کشاورزی خود صورت می‌گیرد.