معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
رئیس جمهور اندونزی برنامه توسعه بلندمدت ملی 2025 الی 2045 را ارائه کرد که شامل تعدادی از استراتژیهای توسعه برای تحقق اندونزی طلایی تا سال 2045 است.
یکشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۲
اندونزی یکی از کشورهایی است که در شش فصل متوالی با نرخ بالای 5 درصد قویترین و پایدارترین رشد را داشته است .
چهارشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۲
صندوق بینالمللی پول (IMF) طی گزارشی اعلام کرد بر این باور است که اندونزی بهبود خوبی در اقتصاد پس از همهگیری از خود نشان داده است. این بهبود با حمایت سیاستهای مالی محتاطانه و آیندهنگر و همافزایی که به این کشور اجازه داده تا با رشد قوی و سیستم مالی باثبات در سال 2022 با چالشهای جهانی مقابله کند، حاصل شده است.
سه شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
صندوق بینالمللی پول چشمانداز رشد اقتصادی اندونزی را با وجود پیشبینی ارقام بسیار پایینتری برای اقتصاد جهانی در بحبوحه عدم قطعیت طولانیمدت اقتصادی و فشارهای ژئوپلیتیکی، اصلاح کرده است.
چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۲
اندونزی با بیش از 7 میلیون تن صید سالانه، دومین کشور بزرگ ماهیگیری پس از چین است که بخش عمده این صید به مصرف داخلی می رسد.بر اساس گزارش سازمان جهانی خواربار و کشاورزی( فائو)، اندونزی حدود 16 درصد از کل عرضه ماهی تن جهان را تامین میکند.
چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱
اقتصاد اندونزی پس از رشد 3.7 درصدی در سال 2021، همچنان در 9 ماه منتهی به اکتبر، با رشد 5.4 درصدی سال به سال (سالانه) پیش می رود.
شنبه ۳ دی ۱۴۰۱
صنعت گردشگری اندونزی که همواره نقش مهمی در تولید ناخالص داخلی ( GDP ) این کشور ایفاء می نماید با شیوع ویروس کرونا شدیدا متضرر شد و ضمن اینکه همه گیری این ویروس موجب بیکاری چند میلیون نفر در بخش ها و صنایع وابسته به این صنعت گردید ، فعالیت بخش هایی همچون حمل و نقل ، هتلداری ، رستورانها ، صنایع دستی سنتی ، تولید مواد غذایی و دهها کسب و کار دیگر را نیز طی این مدت با تعطیلی و یا با حداقل تحرک مواجه نمود.
پنج شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰