معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

اخبار اقتصادی نیکاراگوئه و سه کشور آمریکای مرکزی

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی نیکاراگوا در هفته اول آبان ماه 1403، مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح ذیل ارائه می‌گردد.

اخبار اقتصادی نیکاراگوئه و سه کشور آمریکای مرکزی

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی نیکاراگوا در هفته سوم مهر ماه 1403، مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح ذیل ارائه می‌گردد.

اخبار اقتصادی نیکاراگوئه و سه کشور آمریکای مرکزی

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی نیکاراگوا در هفته چهارم شهریور ماه 1403، مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح ذیل ارائه می‌گردد.

اخبار اقتصادی نیکاراگوئه

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی نیکاراگوا در هفته سوم شهریور ماه 1403، مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح ذیل ارائه می‌گردد.

اخبار اقتصادی نیکاراگوئه ، هندوراس و کاستاریکا

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی نیکاراگوا و دو کشور آمریکای مرکزی در هفته دوم شهریور ماه 1403، مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشورها به شرح ذیل ارائه می‌گردد.

اخبار اقتصادی نیکاراگوئه و سه کشور آمریکای مرکزی

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی نیکاراگوا و سه کشور آمریکای مرکزی در هفته اول شهریور ماه 1403، مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشورها به شرح ذیل ارائه می‌گردد.

اخبار اقتصادی نیکاراگوئه و سه کشور آمریکای مرکزی

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی نیکاراگوئه، هندوراس، السالوادور و کاستاریکا در نیمه اول شهریور ماه 1400 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشورها به شرح ذیل ارائه می‌گردد:

پیش بینی بانک جهانی در خصوص رشد اقتصادی کشورهای آمریکای مرکزی در سال 2021

مطابق گزارش بانک جهانی در سال جاری پاناما و السالوادور دارای بیشترین رشد اقتصادی در بین کشورهای آمریکای مرکزی به ترتیب با 5.1 و 4.6 درصد خواهند بود. در مرحله بعدی دو کشور دیگر مثلث شمالی یعنی هندوراس و گواتمالا قرار دارند که پیش بینی می‌شود در سالجاری به ترتیب شاهد رشد اقتصادی به میزان 3.8 و 3.6 درصد باشند.

شیوع ویروس کرونا و افزایش بیکاری و فقر در میان زنان آمریکای‌ لاتین

بر اساس گزارش منتشره توسط کمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد، همه‌گیری کرونا منجر به تشدید و تعمیق شکاف شغلی- جنسیتی در منطقه آمریکای جنوبی، مرکزی و حوزه کارائیب شده است. بحران موجود باعث شده زنان فقیر منطقه در پایان سال 2020 به تعداد 118 میلیون نفر برسند که 23 میلیون نفر بیشتر از سال قبل می‌باشد. بنا به گزارش این نهاد وابسته به سازمان ملل، شیوع ویروس کرونا باعث عقبگرد شرایط شغلی زنان به یک دهه قبل شده است.

اوضاع اقتصادی کشورهای آمریکای لاتین در پایان سال 2020

رشد اقتصادی منطقه آمریکای لاتین در سال 2020 منفی 7.7% بوده و طی این مدت حدود 30 میلیون نفر بیکار شدند. از سال 2021 شاخص های رشد اقتصادی مثبت می‌شوند ولی رشد مثبت اقتصادی واقعی یعنی بعد از جبران رکود اقتصادی سال جاری، از سال 2024 تحقق می یابد. در مجموع، سازگاری اقتصادهای بزرگ این منطقه در مقابل کرونا در سطح پایین قرار دارد.