معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

اخبار اقتصادی پاکستان – اسلام آباد

اهم اخبار و تحولات اقتصادی پاکستان در هفته اول آبان ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر می‌باشد:

پیوستن قبرس به پروژه اتصال بزرگ دریا

کابینه دولت قبرس پیشنهاد وزیر انرژی برای پیوستن این کشور به پروژه بزرگ دریا را تصویب نمود. جزئیات بیشتر این خبر به شرح زیر ارائه می گردد.

اخبار اقتصادی پاکستان - لاهور

اهم اخبار و تحولات اقتصادی ایالت پنجاب پاکستان در هفته دوم مهر ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر می‌باشد:

اخبار اقتصادی لهستان

گزیدۀ اخبار و تحولات اقتصادی جمهوری لهستان در هفتۀ اول شهریور ماه 1403مندرج در رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی شمال افغانستان – مزار شریف

اهم اخبار و تحولات اقتصادی شمال افغانستان در هفته چهارم مرداد ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر می‌باشد:

پیش گرفتن تولید برق در اروپا با استفاده از انرژی بادی و خورشیدی

بر اساس گزارشی که توسط اندیشکده امبر (Ember) منتشر شده است، تا قبل از این تاریخ هرگز اتحادیه اروپا کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی به مانند نیمه اول سال 2024 را تجربه نکرده و برای نخستین بار است که در اتحادیه اروپا این اتفاق رخ می دهد در حالیکه تقاضای جهانی برای انرژی در حال رشد بوده و قیمت گاز به سطح قبل از جنگ اوکراین باز گشته است.

بهبود روند تولید برق در فرانسه

شرکت برق فرانسه (EDF) در ارائه نتایج شش ماهه اول سال اعلام کرد تولید برق نسبت به سال گذشته 12 درصد افزایش یافته و 19.1 تراوات ساعت (TWh) به آن اضافه شده و به 177 تراوات ساعت رسیده است.

اخبار اقتصادی شرق افغانستان – جلال آباد

اهم اخبار و تحولات اقتصادی شرق افغانستان در دهه اول مرداد ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر می‌باشد:

اخبار اقتصادی پاکستان – اسلام آباد

اهم اخبار و تحولات اقتصادی پاکستان در هفته اول مرداد ماه 1403 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر می‌باشد:

اشتیاق به ساخت نیروگاه های برق هسته ای در آفریقا

چند سالی است که بحث ساخت نیروگاههای هسته ای در برخی کشورهای آفریقایی زیر صحرا در محافل دیپلماتیک و رسانه ای آفریقا و جهان مورد توجه و تحلیل قرار گرفته است. با توجه نا همخوانی فناوری‌های بسیار پیشرفته و حساس این مراکز صنعتی با واقعیات نیروی انسانی و زیرساخت های این کشورها، عملی شدن چنین ایدآل هایی سئوالاتی را در اذهان ناظران بر انگیخته است.