معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
سومین نمایشگاه تجاری حلال اندونزی با عنوان اکسپوی حلال (HEI 2023) با موضوعات موادغذایی، محصولات حلال، بانکداری اسلامی، راه حل های تجاری، دارو، مد، کتاب، محصولات آرایشی، گردشگری، آموزش، رسانهها و استارتاپ های خلاق از تاریخ 25 لغایت 28 اکتبر 2023 (3 لغایت 6 آبان ماه 1402) در محل مرکز نمایشگاهی جاکارتا برگزار خواهد شد.
چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۲
صنعت گردشگری سلامت در حال حاضر تبدیل به یک نوع سبک زندگی شده و در حال افزایش است و از این راه فرصت های بیشماری را برای کشورها بوجود می آورد. در همین راستا اندونزی به دنبال سرمایه گذاری و توسعه صنعت گردشگری سلامت در جزیره بالی بوده و بسیاری از کشورهای دیگر نیز براساس شاخص MTI در این حوزه پیشرو هستند.
جمعه ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
بهداشت فراگیر، تحول مبتنی بر دیجیتالی و گذر به انرژیهای تجدیدپذیر از مهمترین اهداف اندونزی در دوره ریاست این کشور بر گروه 20 به شمار می روند
چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۰
مرکز انرژی اتحادیه ملل جنوب شرق آسیا (ASEAN) پیش بینی کرده است که کل مصرف نهایی انرژی در این منطقه تا سال 2025 با افزایش 38 درصدی و تا سال 2040 با افزایش 146 درصدی مواجه خواهد شد. همچنین از 375 میلیون تن متریک سوخت های فسیلی در سال 2017 به 922 تن در سال 2040 افزایش خواهد یافت که این افزایش عمدتا ناشی از ازدیاد تقاضا در صنعت، حمل و نقل و بالا رفتن مصرف خانوارها خواهد بود.
شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰
اندونزی یکی از کشورهایی است که ظرفیت های زیادی در بهره برداری از انرژیهای تجدیدپذیر را در خود جای داده است . بهره مندی از آب فراوان ، خورشید تابان ، زمین گرمایی ، امواج دریایی و وزش مداوم باد نعمتهایی هستند که اندونزی از آنها برخوردار و در دسترس این کشور قرار گرفتند .
چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰
مجلس نمایندگان اندونزی روز 9 آوریل 2021 (19 فروردین 1400) پیش نویس توافقنامه تجارت اندونزی با انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA ) که اعضای آن کشورهای ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس هستند را تائید نمود.
شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
سازمان همکاری اقتصادی و توسعه ( OECD ) وابسته به سازمان ملل طی گزارشی در پیش بینی خود در خصوص رشد اقتصادی اندونزی درسالهای 2021 و 2022 اعلام نمود که بدلیل بازگشت قابل توجه هزینههای مصرف کننده و افزایش صادرات چشم انداز مثبتی در انتظار این کشور میباشد. طبق پیش بینی فوق رشد تولید ناخالص داخلی اندونزی در سال 2021 با 0.9% به 4.9% و در سال 2022 با 0.3% به 5.4% خواهد رسید . این سازمان دستیابی به رشد 5 % را برای سالجاری و سال های آینده را دور از دسترس ندانست .
جمعه ۲۷ فروردین ۱۴۰۰
اندونزی بعنوان یکی از کشورهای مهم دارنده معادن نیکل و تولیدکننده عمده سنگ نیکل در جهان در نظر دارد تا سال 2033 سرمایه گذاری در فرآوری این فلز گرانبها و همچنین تولید باطریهای الکتریکی قابل شارژ اتومبیل را از طریق جذب سرمایه گذاریهای خارجی به دو برابر یعنی 35 میلیارد دلار برساند. این سرمایه گذاری عمدتا از طریق شرکت های چینی انجام خواهد شد.
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۹