معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی و بازرگانی عمان در هفته دوم فروردینماه 1403 مندرج در روزنامهها و رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
سه شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳
گزارش پیش رو به موضوع اعلام ممنوعیت استفاده از پلاستیک یکبار مصرف در امارات متحده عربی از سال 2024 و تدابیر پیشین دولت این کشور برای کاهش مخاطرات زیست محیطی زباله، خواهد پرداخت. لازم به ذکر است بر اساس آمار وزارت محیط زیست و آب امارات؛ این کشور بطور سرانه چهارمین مصرف کننده بزرگ بطری پلاستیکی آب در جهان است و سالانه حدود 11 میلیارد کیسه پلاستیکی نیز در امارات مورد استفاده قرار میگیرد که 912.5 کیلوگرم زباله تولید می نماید؛ لذا با توجه به وسعت کم و محدودیت های موجود جهت دفع زباله، اجرای برنامههای فوری بلحاظ محیط زیست بسیار ضرورت دارد.
سه شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۲
هجدهمین نمایشگاه بینالمللی مواد غذایی و آشامیدنی و صنایع وابسته (IFTECH) و همزمان هجدهمین نمایشگاه بین المللی پلاستیک و بستهبندی از تاریخ ۱۶ لغایت ۱۸ شهریور در شهر لاهور برگزار خواهد شد.
شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲
«چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی صنایع پلاستیک آسیای میانه» در روزهای 8 تا 10 آذر 1401 در مرکز نمایشگاهی آتاکنت آلماتی برگزار خواهد شد.
چهارشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۱
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست از مورخ 5 لغایت 8 دی ماه 1399 در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی کشور توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران برگزار میشود.
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۹
«حمید بیات» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا معتقد است حتی در شرایط تحریم، زمینههای بسیاری برای توسعه تجارت ایران و ایتالیا وجود دارد که نیازمند شناسایی بیشتر توسط بخش دولتی و همچنین شرکتهای بخش خصوصی است.
یکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۹
بر اساس اعلام گمرک بلغارستان کل صادرات این کشور به ایران پنج برابر واردات از کشورمان است. بر این اساس ارزش صادرات بلغارستان به کشورمان در 9 ماه گذشته بالغ بر 90 میلیون و ارزش واردات حدود 18 میلیون دلار امریکا میباشد.
جمعه ۹ آبان ۱۳۹۹
نادیا دالی (Nadia Daly)، تحلیل گر علمی - اقتصادی شبکه خبری ای بی سی استرالیا طی گزارشی در خصوص دستیابی دانشمندان استرالیایی به فناوری جدید برای حل مشکل بازیافت مواد زاید پلاستیکی می نویسد، از آنجایی که استرالیا از جمله کشورهایی محسوب میگردد که همواره با بحران انباشت زبالههای پلاستیکی غیر قابل بازیافت مواجه میباشد، دانشمندان این کشور به یک فناوری نوین دست یافته اند که به گفته آنان از طریق این فناوری جدید کلیه زبالههای پلاستیکی قابل بازیافت میباشند. این فناوری که توسط پروفسور توماس ماسچایر (Thomas Maschmeyer)، استاد دانشگاه سیدنی و همکار وی لنهامفریس (Len Humphreys) ابداع و هم اکنون در استرالیا به ثبت رسیده ، به گفته آنان قادر است که کلیه مواد پلاستیکی را که در حال حاضر قابل بازیافت نمیباشند، به مواد قابل استفاده تبدیل نماید.
پنج شنبه ۵ دی ۱۳۹۸