معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از رشد اقتصادی سنگال در سال 2025

سیاست‌های اقتصادی دولت سنگال از جمله اقدامات عملی صورت گرفته جهت به سرانجام رساندن پروژه‌های پالایشگاهی و تولید انرژی و نیز موفقیت این کشور در کنترل تورم و کاهش هزینه‌های مربوط به بخش عمومی، به انضمام برنامه‌ها و دستورکارهای توسعه ای – اقتصادی اعلامی دولت، منجر به آن گردیده است که صندوق بین‌المللی پول چشم‌انداز مثبتی را برای اقتصاد سنگال در سال 2025 پیش‌‌بینی نماید و رشد اقتصادی 10.1 درصدی را برای آن متصور شود.

مزایای خروج سنگال از فهرست کشورهای کمتر توسعه‌یافته

سنگال هنوز از فهرست کشورهای کمتر توسعه یافته (LDC) خارج نشده است، اما این روند در حال انجام است و سنگال یک دوره انتقالی پنج ساله جهت تثبیت دستاوردهای توسعه‌ای خود دارد که نهایتاً منجر به حذف این کشور از این فهرست می‌شود. اما سوال این است که مزایا و معایب این طبقه‌بندی چیست؟ پاسخ کوتاه این است که خروج از فهرست کشورهای LDC، اگرچه عواقب اقتصادی و مالی از جمله کاهش کمک‌های بین‌المللی را به همراه دارد ولیکن ریسک تجاری کشور را در نزد سرمایه‌گذاران خارجی بهبود می‌بخشد و دسترسی کشور به بازار سرمایه و جذب بیشتر سرمایه‌گذاری خارجی را تسهیل می‌کند.

اخبار اقتصادی کشورهای سنگال، گامبیا و دماغۀ سبز

گزیدۀ اخبار و تحولات اقتصادی کشورهای سنگال، گامبیا و دماغۀ سبز در هفتۀ سوم دی ماه 1403 مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اهمیت راهبردی منطقه غرب آفریقا

منطقه غرب آفریقا، منطقه ای ساحلی در امتداد اقیانوس اطلس است که از مراکش تا آفریقای جنوبی امتداد دارد. این منطقه از نظر جمعیتی و از نظر اقتصادی یکی از سریعترین مناطق در حال رشد در قاره آفریقا است. این منطقه شامل 15 کشور[1] با وسعتی حدود 5.112.234 کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر 410 میلیون نفر می‌باشد.

اخبار اقتصادی کشورهای سنگال، گامبیا و دماغۀ سبز

گزیدۀ اخبار و تحولات اقتصادی کشورهای سنگال، گامبیا و دماغۀ سبز در هفتۀ دوم دی ماه 1403 مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح زیر ارائه می‌گردد:

نگاهی به وضعیت معادن در جمهوری سنگال

کشور سنگال دارای ظرفیت ژئولوژیکی (زمین شناختی) قابل توجهی است و مواد معدنی متنوعی از جمله فلزات گرانبها (طلا و فلزات گروه پلاتین)، فلزات پایه (آهن، مس، کروم و نیکل)، مواد معدنی صنعتی (فسفات، سنگ آهک صنعتی، باریت و غیره) مواد معدنی سنگین (زیرکن و تیتانیوم)، سنگ‌های تزئینی و مصالح ساختمانی و غیره را شامل می‌شود که عمدتاً استخراج فسفات و سنگ ‌آهک‌های صنعتی از وضعیت نسبتاً مطلوبی برخوردار است. استخراج فسفات یکی از ارکان اقتصادی سنگال از زمان استقلال این کشور در سال 1960 می‌باشد.

اخبار اقتصادی کشورهای سنگال، گامبیا و دماغۀ سبز

گزیدۀ اخبار و تحولات اقتصادی کشورهای سنگال، گامبیا و دماغۀ سبز در هفتۀ اول دی ماه 1403 مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی کشورهای سنگال، گامبیا و دماغه سبز

گزیدۀ اخبار و تحولات اقتصادی کشورهای سنگال، گامبیا و دماغه سبز در هفتۀ چهارم آذر ماه 1403 مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی کشورهای سنگال، گامبیا و دماغه سبز

گزیدۀ اخبار و تحولات اقتصادی کشورهای سنگال، گامبیا و دماغه سبز در هفتۀ سوم آذر ماه 1403 مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی سنگال

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی سنگال در هفته دوم آذر ماه 1403 مندرج در رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد: