معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
قارچ به دلیل برخورداری از ارزش غذایی ( پروتئین ) در مقایسه با گوشت صرفه اقتصادی دارد. چهارعامل در تولید قارچ یعنی ، قیمت، کمیت، کیفیت وتقاضا تقریبا ثابت بوده و تغییر زیادی ندارند و در تمام فصول سال ، دربازار عرضه میشوند. قارچ از جمله سیزیجاتی است که امروز تقاضای آن در بازار جهانی به خاطردارابودن ویتامینهایB و D و فاقد چربی بودن و نداشتن کلسترول ، رو به افزایش است. بزرگترین شرکت های تولیدی قارچ در ژاپن، چین، آمریکا، هلند ، اسپانیا، استرالیا و کانادا واقع شده اند.یکی از شرکتهایی که در منطقه اروپا در این حوزه فعالیت میکند شرکت خصوصی بیوفنوگی مجارستان است.
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹