معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
راهاندازی کشتی پیشرفته و بهروز MV Mwanza در دریاچه ویکتوریا اقدام مهمی در اقتصاد دریایی تانزانیا خواهد بود. ساخت و راهاندازی این کشتی، بیانگر اراده و تعهد دولت تانزانیا به تقویت زیرساختهای منطقهای در بخش حمل و نقل است .
شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳
اقتصاد آبی به عنوان ابتکار و طرحی برای ارتقای توسعه اقتصادی از طریق استفاده پایدار از ظرفیتهای اقیانوسها، دریاها و آبهای سطحی مطرح شده است. این برنامه در عین حال حفاظت از منابع آبی اقیانوسی و داخلی را مورد توجه قرار میدهد. اکنون دانشمندان و سیاستگذاران نسبت به نقش اقتصاد آبی در توسعه اجتماعی-اقتصادی و پایداری زیست محیطی بیش از گذشته تمرکز یافته و تأکید دارند. برآوردهای آنکتاد نشان میدهد که اقتصاد آبی حدود 3.5 تا 7 درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی و 1 درصد از اشتعال نیروی کار جهانی را به خود اختصاص میدهد.
جمعه ۲۰ مهر ۱۴۰۳
کامرون یکی از کشورهای آفریقایی فعال در حوزه اقتصاد دریامحور است. این کشور دارای سه بندر مهم و راهبردی دوالا، لیمبو و کریبی در سواحل اقیانوس اطلس میباشد که اقتصاد و تجارت کشورهای مرکز آفریقا را به سایر نقاط جهان پیوند می زند. همچنین بنادر تیکو و گاروا از جمله بنادر واقع در آبراهههای داخل سرزمین کامرون میباشند که تجارت میان مناطق مختلف کامرون و کشورهای همسایه از جمله نیجریه را تسهیل مینماید.
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳
کویت مانند بسیاری از کشورهای دریایی به دنبال استفاده از این ظرفیت طبیعی برای بهبود اقتصاد خود است.
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
استان آستاراخان در جنوب شرقی قسمت اروپایی روسیه در دلتای رودخانه ولگا قرار گرفته و از موقعیت اقتصادی و جغرافیایی منحصر به فردی برخوردار است. استان آستراخان بخشی از منطقه جنوبی فدرال روسیه قلمداد میشود . استان آستراخان در مرز اروپا و آسیا واقع شده و رودخانه ولگا به عنوان زنجیره ارتباطی بین منطقه قفقاز شمالی و جنوب روسیه به پنج دریا (یعنی دریای بالتیک، دریای سفید(واقع در شمال روسیه)، دریای سیاه و آزوف و دریای خزر) متصل گردیده است. رودخانه ولگا در انتهای مسیر خود و از طریق دریای خزر ، روسیه را به جمهوری اسلامی ایران متصل می نماید.
یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳