معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
هندوستان در سال های گذشته انواع مختلف گندم غنیشده زیستی (Biofortified) برای داشتن سطوح بالاتری از مواد مغذی ضروری مانند آهن، روی و پروتئین را براب مقابله با سوءتغذیه و در عین حال افزایش بهره وری در شرایط مختلف آب وهوایی توسعه داده است. فهرست انواع بذر گندم غنیشده زیستی که در هند کاشته میشود به شرح ذیل ارائه می گردد.
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳
یکی از پیامدهای جنگ اوکراین و تحریم های غرب علیه روسیه، کاهش صادرات گندم منطقه دریای سیاه بود که حدود یک چهارم کل گندم مورد نیاز بازار جهانی را تامین میکرد. عدم عرضه گندم روسیه، مشکلات لجستیکی ناشی از تحریمها و افزایش تقاضا، موجب صعود قیمت این محصول و افزایش 40 درصدی آن نسبت به سال قبل شده است. این موضوع در ابتدا فرصتی را پیش روی هند قرار داد تا با گندم تولیدی کشورش، در قامت منبع ذخیره غذایی جهان خود نمایی کند، اما گرمای بی سابقه و خشکسالی، موجب بر هم خوردن معادلات و محاسبات دولت هند شده است.
سه شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۱
هند از جمله تولید کنندگان بزرگ غلات در جهان است که تولید آن در سال گذشته میلادی از مرز 308 میلیون تن نیز فراتر رفت. از این مقدار حدود 122 میلیون تن تنها مربوط به تولید گندم است. هرچند سطح زیرکشت امسال اندکی کاهش داشت اما ذخایر گندم دولتی در ابتدای سال 2022 حدود 36 میلیون تن اعلام شد که بسیار بالاتر از سطح متوسط و استاندارد آن، یعنی 21 میلیون تن است.
پنج شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۰