معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
استخراج روغن زیتون از قدیمیترین صنایع و فرآیندها است. پسماندهای این فرآیند به دلیل قدرت آلایندگی بالا و دفع دشوار، همواره مشکلی ملموس در این صنعت بوده است، اما اکنون تبدیل این پسماندها به محصولات جانبی، نه تنها مشکل را حل کرده بلکه ارزش افزوده هم ایجاد کرده است.
یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳
بوتسوانا با شرکت ژئو پامونای زیمبابوه به عنوان یکی از اصلی ترین شرکت های زیمبابوه در زمینه مدیریت پسماند قرارداد همکاری امضا نمود. مدیریت پسماند زمینه مهمی برای همکاریهای دوجانبه و اقتصادی کشورهای آفریقایی است. در این زمینه زیرساخت های زیمبابوه تا حدودی قوی از سایر کشورهای منطقه است.
جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشور گرجستان در نیمه اول فروردین ماه 1403 مندرج در رسانههای این کشور به شرح ذیل ارائه میگردد:
چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۳
اعلامیههای شرکت در مناقصه 3 پروژهی مدرنیزه کردن ایستگاههای پمپاژ سیستم آبیاری سنگتوده در ولایت ختلان، خرید کود معدنی برای افزایش تاب آوری بخش کشاورزی و خرید کامیون جمع آوری زباله جهت مدیریت پسماند شهری در خجند به شرح زیر ارائه میگردد.
شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۲
بر اساس مطالعه انجام شده توسط واحد اطلاعات اکونومیست، اندونزی دومین تولید کننده ضایعات مواد غذایی در جهان است. تولید ضایعات مواد غذایی از سال های پیش برای دولت اندونزی به یک مسئله جدی و پرهزینه تبدیل شده است. در این مطلب چالش هایی که این موضوع برای کشور اندونزی ایجاد نموده است و نیز راهکارهایی برای حل این معضل مورد بررسی قرار گرفته است.
جمعه ۲۴ تیر ۱۴۰۱
کابینه فدرال دولت پاکستان به ریاست شهباز شریف نخست وزیر کشور تشکیل و در مورد برنامه ملی مدیریت پسماند ( زباله ) ، بحران برق و حج تصمیم گیری نمود.
شنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۱
اندونزی با تولید سالیانه 4.8 میلیون تن زباله پلاستیکی رتبه دوم جهانی را به خود اختصاص داده است.دولت این کشور برای فائق آمدن بر این معضل برنامه ای دارد که مطابق آن باید تا سال 2025 تولیدزبالههای پلاستیکی 70% و سایر زبالهها 30% کاهش داده شوند.هرچند که بروز بحران همه گیری کرونا دستیابی به این هدف را با مشکل مواجه نموده است.
یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۰